Meniu

Eco Doppler Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Datorita avantajelor pe care le ofera in diagnosticul si tratamentul afectiunilor cardiovasculare si vasculare, investigarea imagistica prin ultrasunete a fluxului de sange in artere si vene sau in valvele inimii este tot mai frecvent folosita in medicina moderna si nu este de mirare ca poti beneficia de ecografie Doppler in Calarasi intr-o clinica de top cu standarde inalte pe piata de sanatate din oras. 

Pentru a sti la ce sa te astepti de la o astfel de examinare, articolul de fata iti poate servi ca ghid de prezentare a serviciilor de imagistica specializata in domeniul cardiovascular din Calarasi.

Cat costa o ecografie Doppler in Calarasi?

Desi nu pretul este cel mai important aspect la o investigatie medicala, ai nevoie intotdeauna de o astfel de informatie pentru a sti cum sa iti organizezi bugetul alocat, ceea ce este perfect valabil si in situatia de fata, inainte de programarea la o ecografie Doppler in Calarasi. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii careia trebuie sa te adresezi pentru examinarea dorita si tariful practicat pentru eco Doppler.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Eco Doppler
Rating
Website
Clinica Life
Clinica-Verificata
200-360 Ron
  • Pretul pentru Eco Doppler variaza intre 200-360 Ron
  • Servicii de calitate
  • Medici profesionisti
  • Respect si amabilitate fata de pacienti
  • Tratamente eficiente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru o ecografie Doppler in Calarasi?

Vrei sa te lamuresti in ce conditii se desfasoara o ecografie Doppler in Calarasi, de la performantele aparaturii si pana la competentele medicului care o efectueaza, pentru a te decide daca e cazul sa ramai in oras pentru investigatie sau e cazul sa iei in considerare un drum catre Bucuresti. In sectiunea urmatoare a articolului vei primi raspunsul la intrebarile tale si vei afla si detalii despre experientele pacientilor care au accesat servicii de diagnostic si tratament la clinica la care ar trebui sa mergi pentru examinare.

Clinica Life

La cabinetul de cardiologie de la Clinica Life, calarasenii pot beneficia de urmatoarele servicii medicale: consultatie de specialitate, electrocardiografie (EKG), ecografie de cord, ecografie Doppler carotide, ecografie Doppler vase periferice si montare Holter TA. Pentru efectuarea si interpretarea unei ecografii Doppler, pacientii se pot adresa unui medic cu experienta la spitale prestigioase din Capitala, cum este dr. Adriana Gurghean,  medic primar cardiolog la Spitalul Clinic Coltea din Bucuresti, doctor in stiinte medicale, sef de lucrari la UMF Carol Davila, avand competenta in ecocardiografie si ecografie Doppler vasculara. De asemenea, poti accesa o investigatie de calitate la dr. Cristina Bosincianu, medic primar medicina interna, rezident in cardiologie la Spitalul Clinic Dr I. Cantacuzino din Capitala, avand competente in ecografie abdominala generala, ecocardiografie generala si ecografie Doppler vasculara. In cadrul Clinicii Life din Calarasi functioneaza cabinete medicale in 11 specialitati, dotate cu aparatura de ultima generatie pentru investigatii medicale si tratamente moderne, fara durere si fara disconfort.

Tarifele clinicii sunt publicate pe site-ul web. Pentru un pachet alcatuit din consultatie si eco Doppler arterial sau venos MI unilateral, vei plati suma de 260 de lei, in timp ce pentru aceeasi investigatie, bilaterala, vei achita 360 de lei. O ecografie Doppler carotide are pretul de 200 de lei.

In general, pacientii sunt multumiti de experienta inregistrata la Clinica Life. In recenziile de pe Google, se mentioneaza ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, personalul manifesta respect si amabilitate fata de pacienti, iar tratamentele prescrise sau efectuate au avut rezultate bune.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Life
Vezi Pareri

Concluzii

Daca ti-a fost recomandata investigatia imagistica pentru tulburarile sistemului circulator, nu este nevoie sa te deplasezi catre Capitala pentru efectuarea ei, intrucat poti conta pe calitatea unei ecografii Doppler in Calarasi la o clinica medicala cu standarde inalte in diagnosticul si tratamentul diferitelor afectiuni. Vei gasi aici aparatura performanta pentru examinari de mare acuratete si medici cardiologi cu experienta dobandita in marile spitale din Bucuresti, de competentele carora depinde succesul unei interpretari riguroase a imaginilor obtinute prin utilizarea tehnologiei cu ultrasunete, un diagnostic corect intocmit si un tratament care sa duca la rezolvarea problemelor de sanatate de care suferi.