Meniu

Eco Doppler Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Locuitorii din Judetul Hunedoara, care intampina probleme de sanatate din sfera cardiovasculara, pot efectua o eco Doppler in Deva. Pentru a le veni in ajutor, am alcatuit un clasament al clinicilor si cabinetelor de cardiologie care ofera acest serviciu, pe care il prezentam mai jos in acest articol.

Ecografia Doppler este foarte populara la ora actuala, fiind utilizata in mai multe domenii medicale, printre care: cardiologie, obstetrica, neurologie, ajutand in diagnosticarea precisa si in stabilirea unui tratament adecvat. Descopera in continuare unde anume in Deva sa te programezi pentru aceasta metoda non-invaziva care examineaza vasele de sange si care poate depista numeroase afectiuni, printre care: varicele, blocajele arteriale si anevrismele.

Cat trebuie sa platesti pentru eco Doppler in Deva

Pretul pentru o eco Doppler in municipiul Deva difera in functie de mai multi factori. In tabelul de mai jos vei gasi cateva tarife, astfel incat sa-ti poti stabili un buget pentru a accesa acest serviciu.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Eco Doppler
Rating
Website
Dr. Darius Benteu
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Eco Doppler 250 Ron
 • Medic tanar si profesionist
 • Are competenta in ecografia cardiaca
 • Ecografie Doppler
 • Preturi accesibile
 • Buna comunicare medic-pacient
Promed
150-250 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler variaza intre 150-250 Ron
 • Numeroase cabinete medicale
 • Medici cardiologi cu experienta
 • Ecografii cardiace Doppler si Doppler arterial si venos
 • Raport calitate-pret avantajos
 • Aglomeratie
 • Nu se respecta programarile
Dr. Constantin Blaj
160-280 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler variaza intre 160-280 Ron
 • Medic specializat in cardiologie si medicina interna
 • Ecocardiografie Doppler si ecografie Doppler vascular
 • Echipamente moderne si performante
 • Comunicare buna cu pacientii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici cu serviciu de eco Doppler in Deva

Dupa cum ti-am promis, iti prezentam clinicile din Deva in care poti beneficia de o eco Doppler in conditii bune, datorita aparaturii de ultima generatie si a medicilor cu experienta in domeniu.

1. Dr. Darius Benteu

In cabinetul de cardiologie al doctorului Darius Benteu din Deva sunt puse la dispozitie numeroase servicii: consult cardiologic cu interpretare de EKG, test de efort cardiovascular, ecografie Doppler cardiaca, monitorizare holtere tensiune arteriala si EKG 24 de ore. Medicul poate fi gasit pe sectia de Cardiologie a Spitalului Judetean de Urgenta Deva. A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara in anul 2012 si este un doctor tanar si apreciat de pacienti, avand si competenta in ecocardiografie. 

Pretul unei ecografii Doppler este de 250 de lei.

Pacientii apreciaza profesionalismul si pregatirea acestui medic. Rabdarea, buna comunicare cu specialistul si tinuta sa morala impecabila sunt calitati pe care devenii le-au remarcat la el si pentru care ii trec pragul cabinetului cu incredere.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Darius Benteu
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Promed

Oferta de servicii a Centrului Medical Promed din Deva cuprinde atat ecografii Doppler, cat si investigatii de laborator si consultatii in numeroase domenii medicale. In cabinetul de cardiologie al clinicii sunt doi medici cu experienta: dr. Alin Grosu si dr. Andrei Beceanu. Serviciile pe care le furnizeaza acesti doctori sunt: ecocardiografie 2D cu modul M si Doppler, EKG de inalta fidelitate, montare si interpretare holter EKG si tensiune arteriala.  De asemenea, in cabinetul de ecografie, se realizeaza atat Doppler cardiovascular, cat si Doppler color arterial sau venos.

Pretul ecografie Doppler variaza intre 150 si 250 de lei.

Personalul amabil si bine organizat, atmosfera primitoare, gama vasta de servicii medicale sunt doar cateva dintre motivele pentru care locuitorii din Deva revin aici cu incredere cand au o problema medicala. Mai este apreciat si faptul ca locatia poate fi gasita usor, dar si ca preturile sunt decente. Sunt insa si persoane care spun  ca nu au fost prea incantate de experienta traita aici, din cauza ca nu se respecta programarile si ca din acest motiv se creeaza aglomeratie.

3. Dr. Constantin Blaj

Dr. Constantin Blaj a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara si a devenit ulterior medic primar de medicina interna si medic primar in cardiologie, obtinand si titlul de doctor in stiinte medicale. A participat la numeroase cursuri si simpozioane mondiale, europene si nationale, iar din 2000 a inceput sa publice lucrari de specialitate in romana si engleza. Medicul poate fi gasit la Centrul Clinic de Cardiologie Cardiolife din Deva, unde realizeaza: ecocardiofie Doppler cardiaca si vasculara, electrocardiografie, monitorizare holter ECG si TA/24 de ore, teste de efort, indicatii de implant de stimulator cardiac.

O ecografie Doppler realizata de dr. Constantin Blaj are un tarif cuprins intre 160-280 de lei.

Devenii care au primit ajutorul medical de care aveau nevoie de la dr. Blaj spun ca acesta este un bun profesionist, care isi respecta pacientii si le ofera toata atentia de care au nevoie. Profesionalismul, pregatirea solida si comunicarea deschisa sunt lucruri pe care oamenii le apreciaza la acest medic.

Concluziile noastre

Fie ca ai nevoie de o eco Doppler cardiac sau de o eco Doppler venos in Deva, poti gasi aceste servicii la clinicile si cabinetele de cardiologie din acest oras. Unii medici sunt recunoscuti in judetul Hunedoara pentru pregatirea si profesionalismul lor, dar, cel mai important, pentru ajutorul oferit pacientilor cu diverse probleme de sanatate de natura cardiovasculara.