Meniu

Eco Doppler Hunedoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

La recomandarea medicului tau, poti efectua o ecografie Doppler in Hunedoara, pentru ca in acest oras exista un cabinet in care investigatia este efectuata in conditii de calitate superioara. Vom prezenta respectiva unitate medicala in cuprinsul acestui articol si iti vom oferi multe alte informatii utile.

Ecografia Doppler este utilizata in mai multe domenii medicale, dar cel mai mult in cardiologie. Ea ofera date importante pentru stabilirea unui diagnostic si pentru ghidarea tratamentelor si a unor interventii. Asadar, afla in continuare la cine sa apelezi in cazul in care trebuie sa beneficiezi de aceasta investigatie precisa.

Cat costa o ecografie Doppler in Hunedoara?

Ecografia Doppler are un pret, in Hunedoara, care este similar cu alte orase ale tarii sau din judet. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Eco Doppler
Rating
Website
Cardio HD
Clinica-Verificata
110-250 Ron
  • Pretul pentru Eco Doppler variaza intre 110-250 Ron
  • Medic cu o experienta de peste 25 de ani in cardiologie
  • Competente in ecografia de cord si in eco Doppler vascular
  • Cabinet medical dotat cu aparatura moderna
  • Buna comunicare medic-pacient
  • Raport calitate-pret avantajos
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti efectua o ecografie Doppler in Hunedoara?

Pentru o ecografie Doppler in orasul Hunedoara iti recomandam sa te programezi la cabinetul de mai jos, unde vei gasi un medic cardiolog cu experienta si cu pregatire suplimentara in ecografia de acest tip.

Cardio HD

CardioHD este un cabinet medical ce apartine dr. Irina Radu, medic primar cardiologie in orasul Hunedoara, cabinet in care este pus la dispozitie si serviciul de ecografie Doppler. Ecografia se efectueaza pentru examinarea arterelor carotide si vertebrale, precum si pentru cord sau artere si vene. Dr. Radu are o experienta de peste 25 de ani in diagnosticul si tratamentul bolilor cardiovasculare si detine si competente in ecocardiografie si ecografie Doppler vascular (venoasa, arteriala, carotidiana). Medicul poate oferi, la cerere, si CD cu imagini si masuratori din timpul examinarii.

Pretul ecografiei Doppler este cuprins intre 110 si 250 de lei.

Mai multi pacienti si-au exprimat opinia cum ca dr. Irina Radu este o profesionista cu experienta, care i-a ajutat atunci cand au avut cea mai mare nevoie, din punct de vedere medical. Unii oameni ii sunt recunoscatori pentru implicarea, daruirea si omenia de care a dat dovada in relatia cu ei si in tratarea unor afectiuni grave ale inimii sau in recuperarea de dupa interventiile pe cord deschis. 

Vezi parerile pacientilor despre Cardio HD
Vezi Pareri

Concluziile noastre

O ecografie Doppler in Hunedoara iti poate salva viata, depistand eventuale probleme care se pot complica in timp: boli arteriale periferice, tromboze venoase, anevrisme, varice, boli cardiace, stenoza arteriala renala, probleme ale fluxului sanguin in timpul sarcinii.

Dopplerul este utilizat in mai multe domenii medicale, fiind o metoda de diagnosticare sigura si non-invaziva. Interpretarea unei ecografii de acest tip necesita expertiza si pregatire specializata, iar medicul din Hunedoara pe care ti l-am prezentat in acest articol exceleaza la acest capitol.