Meniu

Eco Doppler Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa faci o ecografie Doppler in Piatra Neamt? Datorita acestei investigatii, medicii reusesc sa depisteze o multime de nereguli la nivelul vaselor de sange si arterelor. Asigura-te ca te prezinti la medicul specialist imediat ce te confrunti cu simptomele specifice. Oricat de nesemnificative ti-ar parea, conteaza foarte mult sa iei din timp o boala care se poate dovedi in timp a fi destul de periculoasa. Daca simptomele se agraveaza, cu atat mai mult trebuie sa mergi la medicul specialist, pentru ca starea ta de sanatate sa nu se inrautateasca.

In Piatra Neamt nu exista atat de multe clinici specializate in efectuarea unei astfel de investigatii, insa ai la dispozitie suficiente optiuni de incredere pe care le poti lua in considerare si datorita carora nu trebuie sa iti parasesti orasul. Echipamentul folosit de medici este unul performant si modern, astfel incat sa se obtina rezultate precise.

Cat costa o ecografie Doppler in Piatra Neamt?

Cu toate ca realizarea unei ecografii Doppler in Piatra Neamt necesita o pregatire vasta a cadrelor medicale si o aparatura ireprosabila, investigatia nu este atat de scumpa incat pacientii sa nu si-o poata permite. Deci, daca erai speriat de pretul acestei examinari ultrasonografice, citeste in continuare si vezi care sunt preturile aplicate conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Eco Doppler
Rating
Website
Cardio Vartic
Clinica-Verificata
130 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler porneste de la 130 Ron
 • Medic specialist in cardiologie
 • Aparatura performanta si moderna
 • Rating maxim
 • Prestatie ireprosabila
 • Explicatii clare si detaliate
Katimed
150 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler porneste de la 150 Ron
 • Tehnologii avansate si aparaturi de ultima generatie
 • Rating-ul clinicii este ridicat
 • Personal amabil, prompt, atent
 • Prestatie ireprosabila
 • Personalul de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se efectueaza ecografia Doppler in Piatra Neamt

Daca te confrunti cu anumite simptome care anunta o problema cardiovasculara, poti face o ecografie Doppler in Piatra Neamt, care sa identifice prematur existenta unor anumite anormalitati. Astfel, medicul poate sa recomande un tratament eficient, care sa isi faca efectul intr-un timp scurt. In cele ce urmeaza iti prezentam doua dintre cele mai bune clinici in care se efectueaza un Doppler venos in Piatra Neamt la standarde superioare:

1. Cardio Vartic

Cardio Vartic este un cabinet medical in cadrul caruia pacientii pot opta cu incredere pentru efectuarea unei ecografii Doppler in Piatra Neamt la standarde superioare. Medicul specialist cardiolog, dr. Liliana Vartic, are o experienta indelungata in activitatea pe care o desfasoara, practicandu-si meseria cu profesionalism, dedicare si grija pentru pacienti. Datorita certificarilor internationale si aparaturilor de ultima generatie care au transformat cabinetul intr-unul renumit in oras, pacientii apeleaza cu incredere la serviciile medicale ale acestui medic. Pe langa ecografia Doppler, cabinetul mai pune la dispozitia celor interesati si urmatoarele: consult de cardiologie, ecocardiografie, monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale si monitorizarea Holter ECG. De asemenea, clinica are si contract incheiat cu CAS Neamt, ceea ce le ofera pacientilor posibilitatea de a opta pentru servicii medicale decontate.

Pretul pentru o ecografie Doppler la Cardio Vartic incepe de la 130 lei.

Toti pacientii care au apelat la serviciile Cardio Vartic au fost multumiti in unanimitate de serviciile medicale, lasand doar recenzii pozitive pentru clinica. Multi dintre acestia mentioneaza ca procedura de consultatie este profesionala, explicatiile sunt clare si detaliate, iar aparatura utilizata pentru efectuarea tuturor investigatiilor este de ultima generatie. 

Vezi parerile pacientilor despre Cardio Vartic
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Katimed

Katimed este un centru medical din Piatra Neamt in cadrul caruia pacientii pot beneficia de o ecografie Doppler la o calitate superioara. Serviciile medicale sunt la standarde superioare, asigurandu-i pacientului o vindecare optima, in urma aplicarii unui tratament eficient. Colectivul medical are o experienta vasta in realizarea investigatiilor cardiologice, stiind ce metoda de abordare sa aplice in functie de fiecare pacient, indiferent de severitatea bolii cu care se confrunta. Pe langa ecografia Doppler, pacientii mai pot opta si pentru consultatii de specialitate, analize, tratamente, servicii de recuperare si medicina muncii. Echipamentele medicale si aparaturile performante aflate in dotarile clinicii reusesc sa depisteze in timp util diverse afectiuni, ceea ce inseamna ca pacientul are sansa de a se vindeca rapid si eficient. Important este doar sa mearga regulat la astfel de controale medicale. 

Pretul pentru o ecografie Doppler la centrul medical Katimed incepe de la 150 lei.

Rating-ul clinicii este ridicat, multumita recenziilor postate de catre pacientii multumiti. Acestia spun ca personalul este amabil, prompt, atent la nevoile pacientului, profesionist si cu o buna pregatire medicala. Aparaturile si echipamentele medicale folosite sunt de ultima generatie si de inalta performanta, ceea ce inseamna ca rezultatele obtinute sunt precise. Din pacate, au fost semnalate nemultumiri cu privire la personalul de la receptie.

Concluzii

Locuiesti in Piatra Neamt si vrei sa faci o ecografie Doppler la o clinica de incredere? Citeste articolul de mai sus si descopera care clinica este adecvata pentru necesitatile tale. Stim ca nu este o selectie prea bogata, dar suntem siguri ca ai sansa de a merge la un cabinet medical de specialitate in cadrul caruia sa poti beneficia de investigatii precise. Nu-ti pune sanatatea niciodata pe loc secund!