Meniu

Eco Doppler Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Suferi de probleme vasculare si vrei sa iti monitorizezi patologiile cu ajutorul unei ecografii Doppler in Slatina? Atunci trebuie sa te asiguri ca mergi la o clinica de specialitate, care sa fie dotata cu aparaturi de ultima generatie si care sa fie formata dintr-un colectiv medical profesionist. Nu-ti face griji, in cele ce urmeaza ti-am pregatit un top 3 al celor mai frecventate si apreciate clinici din orasul tau, fara sa fii nevoit sa te deplasezi in alte orase pentru efectuarea investigatiei.

Din fericire, in Slatina exista suficiente unitati medicale private spre care sa iti indrepti atentia pentru realizarea controlului ultrasonografic. Aceasta examinare reuseste sa genereze imagini clare ale vaselor de sange, analizandu-se cu atentie structura si dimensiunea lor. Prin intermediul aparaturilor de inalta performanta se pot depista chiar si cele mai insesizabile anormalitati.

Cat costa o ecografie Doppler in Slatina?

Pretul pentru o ecografie Doppler in Slatina variaza de la o clinica la alta, in functie de cativa factori, cum ar fi: echipamentele si aparaturile utilizate, prestanta clinicii si experienta cadrelor medicale. De regula, costurile implicate sunt accesibile pentru toate buzunarele. Citeste mai departe si afla care sunt tarifele practicate in orasul tau, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Eco Doppler
Rating
Website
Dr. George Boeru
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Eco Doppler 200 Ron
 • Medic primar in cardiologie
 • Diagnostic exact
 • Investigatii precise
 • Atentie la detalii
 • Aparaturile nu sunt la cea mai inalta performanta
StomaCardio
150 Ron
 • Pret Eco Doppler 150 Ron
 • Medic primar in cardiologie
 • Act medical exemplar
 • Rating maxim
 • Echipamente de ultima generatie
 • Profesionalism si dedicare
Policlinica Promed
150 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler porneste de la 150 Ron
 • Rating ridicat
 • Act medical ireprosabil
 • Aparaturi performante
 • Diagnostic exact
 • Tratament personalizat
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in efectuarea ecografiei Doppler in Slatina

Daca esti in cautarea clinicii potrivite care sa fie specializata in realizarea ecografiei Doppler in Slatina, ai venit in locul potrivit, pentru ca noi iti oferim trei variante pe care nu le poti refuza. In cele ce urmeaza iti prezentam o mica descriere despre fiecare unitate medicala in parte, dar si care este impresia pacientilor care au apelat la serviciile acestora. Iata ce ar trebui sa stii:

1. Dr. George Boeru

Cabinetul individual al dr. George Boeru este specializat in cardiologie, medicul avand capacitatea de a realiza o ecografie Doppler in Slatina la standarde inalte. Medicul primar in cardiologie, avand si titlul de doctor in stiinte medicale si competenta in ecocardiografie, stie cum sa trateze eficient afectiunile inimii experimentate de pacienti, dar si cum sa ofere un diagnostic precis. In componenta cabinetului sau se afla o aparatura performanta, care il ajuta pe medic in stabilirea diagnosticului, dar si in efectuarea diverselor proceduri medicale. Pe langa ecografie Doppler, pacientul mai poate beneficia si de: EKG cu interpretare, ecografie la cord 2D, oscilometrie, holter TA, holter EKG, consiliere cardiologica si consultatie de specialitate

Pretul pentru o ecografie Doppler, care nu este decontata de CAS, este de 200 lei.

Multi dintre pacientii care au ales cabinetul medicului primar in cardiologie George Boeru si-au exprimat multumirea pentru serviciile medicale eficiente si de calitate de care au beneficiat. Medicul reuseste sa stabileasca un diagnostic precis si un tratament personalizat, in functie de afectiunea pacientului. Medicul da dovada de profesionalism, promptitudine si amabilitate. Din pacate, exista si pacienti care sustin ca aparaturile utilizate nu sunt la cea mai inalta performanta.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. George Boeru
Vezi Pareri

2. StomaCardio

StomaCardio este un cabinet specializat in stomatologie si cardiologie in Slatina, in cadrul caruia se pot efectua investigatii ecografice Doppler. Colectivul medical da dovada de profesionalism, atentie la detalii si implicare in fiecare act medical desfasurat, identificand cu o precizie inalta diagnosticul pacientului si stabilind un tratament personalizat. Medicul primar cardiolog Dorobantu Marian are o buna pregatire in cadrul departamentului de cardiologie, fiind un adevarat sprijin pentru pacientii care se confrunta cu afectiuni ale inimii. Aparatura utilizata este de inalta performanta, reusind sa identifice chiar si cele mai insesizabile anomalii ale inimii si modului sau de functionare. Printre investigatiile realizate se numara si: consultatiile de specialitate, ecografie cardiaca, monitorizare holter TA, monitorizare holter EKG, ecografie cardiaca.

Pretul pentru o ecografie Doppler este de 150 lei.

Desi nu au fost postate multe recenzii cu privire la activitatea desfasurata de clinica StomaCardio, exista cativa pacienti care au decis sa isi relateze experientele. Multi dintre acestia au fost multumiti de prestatia medicala, evidentiind faptul ca dr. Dorobantu Marian este un medic amabil, atent, responsabil, avand capacitatea de a oferi un tratament personalizat. Echipamentele si aparatura utilizate sunt moderne si performante. 

3. Policlinica Promed

Promed este o policlinica din Slatina in cadrul careia se desfasoara si investigatii cardiologice de catre medici profesionisti si cu experienta indelungata. Principalul obiectiv al policlinicii private este sa le ofere pacientilor posibilitatea de a identifica in mod concret care este afectiunea de care sufera, dar si sa urmeze un tratament adecvat, care sa ii insanatoseasca. Atat echipamentele, cat si aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, fiind de un real ajutor medicilor in stabilirea unui diagnostic corect si a unui tratament pe masura. Colectivul de medici cardiologi este cuprins din: dr. Mihailovici Aurelia Maria, dr. Mihailovici Alexandru Radu, dr. Faget Alexandra Felicia si dr. Iovanescu Mihail, o echipa profesionista, amabila, responsabila si atenta la necesitatile pacientilor, indiferent cat de severa este patologia de care sufera.

Pretul pentru o ecografie Doppler incepe de la 150 lei.

Rating-ul clinicii este ridicat, cu toate ca au fost postate mai mult de 100 de recenzii, in care pacientii si-au declarat multumirea fata de actul medical ireprosabil. Echipa medicala care face parte din departamentul de cardiologie este experimentata, profesionista si capabila sa ofere un diagnostic precis, urmat de un tratament personalizat. In plus, aparaturile sunt performante si moderne. Cu toate acestea, au fost semnalate si nemultumiri care fac referire la nerespectarea programarilor.

Concluzii

Esti in cautarea unei clinici unde sa poti efectua o ecografie Doppler in Slatina? Ia in considerare cele trei cabinete medicale amintite anterior chiar din orasul tau si descopera o echipa profesionista, cu o buna pregatire, dar si institutii medicale care au dotari superioare si moderne. Nu iti neglija sanatatea inimii si tine cont de sfaturile medicului specialist atat cu privire la tratament, cat si cu privire la regularitatea investigatiilor efectuate.