Meniu

Eco Doppler Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In anumite situatii, o eco Doppler in Targoviste poate fi cheia pentru un diagnostic corect si pentru tratarea eficienta a bolilor cardiovasculare si a varicelor. Ecografia Doppler este similara ecografiei clasice si nu necesita o pregatire speciala, unii medici recomandand renuntarea la fumat cu cateva ore inaintea efectuarii examenului, pentru ca fumatul contribuie la ingustarea vaselor de sange, iar acest lucru ar putea influenta rezultatul ecografiei. 

Daca ai primit recomandarea de a efectua o astfel de investigatie medicala in Dambovita, iti dezvaluim unde anume o poti efectua in cele mai bune conditii. Iti spunem doar atat: merita sa citesti acest articol pana la capat pentru a afla informatii utile despre ecografia Doppler in municipiul Targoviste!

Cat costa o eco Doppler in Targoviste

O eco Doppler efectuata in Targoviste are tarife diferite in functie de zona investigata. Poti descoperi mai jos tarifele percepute in municipiu pentru acest examen imagistic.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Eco Doppler
Rating
Website
Clinica Promed
Clinica-Verificata
215-360 Ron
  • Pretul pentru Eco Doppler variaza intre 215-360 Ron
  • Servicii decontate prin CAS
  • Personal tanar si profesionist
  • Ecografie Doppler de cord si vascular
  • Locuri de parcare proprii
  • Nerespectarea programarilor
  • Timpi mari de asteptare
  • Preturi mai mari fata de alte clinici medicale
  • Programarile se fac cu dificultate pentru ca se raspunde rar la telefonul clinicii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti efectua o eco Doppler in Targoviste?

Poti efectua o eco Doppler la Targoviste intr-o unitate medicala dotata cu echipamente performante si in care activeaza un medic cardiolog specializat in aceasta investigatie imagistica de evaluare a sanatatii cardiovasculare.

Clinica Promed System

Clinica Promed System este primul centru medical din reteaua Wellborn si a fost inaugurata in anul 1997. Oferta de servicii a clinicii acopera numeroase specialitati medicale, dispunand de ambulatoriu, centru de imagistica medicala si de laborator de analize medicale. Pentru unele dintre servicii exista contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Dambovita si OPSNAJ. Sunt doi medici cardiologi care isi desfasoara activitatea la aceasta clinica: dr. Liviu Stefan Calin, medic specialist cardiologie si medic specialist medicina de urgenta si dr. Lacramioara Nuta, medic specialist cardiologie. Ecografiile Doppler sunt realizate de dr. Calin si vizeaza atat ecografia de cord, cat si ecografii de artere sau vene membre superioare, membre inferioare sau vase cervico-cerebrale.

Tariful pentru o ecografie Doppler in Targoviste, la Promed System, variaza intre 215 si 360 de lei, cel mai mare pret fiind al ecocardiografiei Doppler, iar cel mai mic al ecografiei Doppler venos membre superioare. Pentru ecografia Doppler vase cervico-cerebrale, tariful este de 245 de lei.

Opiniile sunt destul de impartite cand vine vorba de acest centru medical din Targoviste. Unii pacienti sustin ca personalul este tanar, profesionist si ca un mare plus este faptul ca anumite servicii sunt decontate. De asemenea este laudat si departamentul de imagistica, acolo unde aparatura este performanta, iar echipa este prompta si bine pregatita. In schimb, alte persoane spun ca au fost nemultumite de: nerespectarea orelor de programare si timpii mari de asteptare, rampa de acces pentru persoanele cu handicap care este considerata pericol public, preturile mari, faptul ca nu se raspunde la telefonul clinicii.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Promed System
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Chiar daca este o singura clinica in care se poate efectua eco Doppler in Targoviste, ea ofera servicii complete, de la ecocardiografia Doppler de cord, la ecografia Doppler artere, vene si vase cervico-cerebrale. Toate aceste investigatii sunt realizate de un medic cardiolog cu experienta, care este specializat si in medicina de urgenta.