Meniu

Eco Doppler Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stilul de viata sedentar, consumul de alimente procesate, poluarea si stresul sunt cateva dintre factorii care il predispun pe omul contemporan la afectiuni ale sistemului circulator, pentru care domeniul medical a dezvoltat metode noi de diagnosticare, asa cum este si eco Doppler, in Zalau investigatia efectuandu-se intr-un centru medical modern, dedicat patologiei cardiovasculare.

Daca ti-a fost recomandata acesta examinare imagistica si nu stii unde ar trebui sa mergi in Zalau pentru efectuarea ei, te poti folosi de informatiile din articolul de fata. Parcurge-l pana la final si vei afla ce optiuni ai in orasul tau pentru o ecografie Doppler de calitate.

Cat costa un eco Doppler in Zalau?

Vrei sa mergi pregatit/-a la un eco Doppler in Zalau si acest lucru implica si stabilirea bugetului alocat acestui examen atat de important in stabilirea unui diagnostic si recomandarea unui tratament adecvat de catre medic. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii in care se realizeaza investigatia, precum si pretul aferent.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Eco Doppler
Rating
Website
C. de Cardiologie
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Eco Doppler 200 Ron
  • Experienta placuta la cabinet
  • Dr. Vlad Bontea – un profesionist desavarsit
  • Rabdare, empatie si amabilitate fata de pacienti
  • Tratamente eficiente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru eco Doppler in Zalau?

De acuratetea imaginilor obtinute printr-o examinare eco Doppler in Zalau poate depinde rezolvarea problemei circulatorii de care suferi, de aceea este esential sa beneficiezi de o investigatie efectuata cu aparatura performanta de catre un medic competent in imagistica medicala de acest tip. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla detalii relevante din activitatea clinicii care dispune de serviciul de ecografie Doppler, despre dotarile ei, despre personalul medical si despre opiniile pacientilor care au accesat aici consultatii si investigatii. 

Centrul de Cardiologie

Centrul de Cardiologie din Zalau sau Cabinetul privat de Cardiologie al dr. Vlad Florin Bontea pune la dispozitia pacientilor din judetul Salaj consultatii si investigatii pentru bolile cardio-vasculare si vasculare: electrocardiograma, ecografie cardiaca Doppler, eco Doppler vascular, monitorizare Holter EKG pentru 24 de ore, monitorizare Holter de tensiune arteriala, test de efort pe banda de alergare. Dr. Vlad Bontea este medic primar cardiolog si detine competente in cardiologie interventionala, in ecografie cardiaca si in ecografie vasculara. La Centrul de Cardiologie, dr. Bontea colaboreaza cu alti trei medici cardiologi bine pregatiti: dr. Orsolya Kinga Pálffy, medic specialist, cu competenta in ecografie cardiaca transtoracica si transesofagiana, dr. Ioana-Maria Gogut, medic specialist in cardiologie pediatrica, si dr. Iulia Popa Damian, medic specialist cardiolog, competente in cardiologia interventionala.

Ecografia Doppler cardiaca se poate efectua in cadrul pachetului de servicii care include consultatia si EKG, la pretul de 200 de lei. Pentru eco Doppler vascular vei achita suma de 200 de lei.

Pacientii cabinetului au numai cuvinte de lauda pentru serviciile prestate aici. Ei considera, in recenziile de pe Facebook, ca au avut o experienta placuta, ca medicul Vlad Bontea este un profesionist desavarsit, cu rabdare, empatie si amabilitate fata de pacienti si ca tratamentele recomandate au fost eficiente.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul de Cardiologie
Vezi Pareri

Concluzii

Daca suferi de probleme circulatorii si locuiesti in judetul Salaj, nu este nevoie sa iei in considerare deplasarea in alt oras pentru o investigatie imagistica prin ultrasunete a arterelor si venelor din corp, intrucat eco Doppler in Zalau se poate realiza cu succes intr-un centru medical modern, dotat cu aparatura de ultima generatie. Infiintata si condusa de un medic cardiolog apreciat de pacientii din oras, clinica de cardiologie dispune de serviciile unor medici tineri si bine pregatiti, avand competente in ecografie.

Nu este cazul sa mai amani efectuarea unei programari la centrul de cardiologie din Zalau. Ai aflat multe informatii despre clinica prezentata in acest articol, care pot constitui tot atatea argumente care sa te indreptateasca sa poti afirma ca esti pe drumul cel bun pentru solutionarea problemelor de sanatate pe care le resimti.