Meniu

Ecocardiografie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Desi esti in cautarea unei clinici in care sa faci o ecocardiografie in Bucuresti, de astfel, o investigatie cu acces facil, va trebui sa ai in vedere ca este important sa ajungi la una dintre cele mai bune unitati medicale de profil. Cu ajutorul ecocardiografiei pe care o vei face, medicului ii va fi mai usor sa managerieze sau sa urmareasca afectiunea cardiaca de care suferi.

Articolul pe care tocmai ce il citesti iti ofera informatia corecta pentru a putea sa alegi o astfel de clinica in Bucuresti, la care investigatia sa ti se faca in cele mai bune conditii.

Cele mai bune optiuni pentru ecocardiografie in Bucuresti

Pretul este un factor care iti poate influenta decizia  atunci cand alegi clinica la cere vei merge pentru ecocardiografie in Bucuresti. Tabelul de mai jos te indruma in ideea in care iti ofera informatia care te ajuta sa intelegi de ce buget vei avea nevoie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecocardiografie transtoracica
Rating
Website
ICC
Clinica-Verificata
330 Ron
 • Pret Ecocardiografie transtoracica 330 Ron
 • Aparatura medicala ultra-performanta
 • Echipa formata din medici specialisti
 • Atmosfera placuta
 • Gama variata de investigatii
 • Consultatii online de second opinion
Procord
250-350 Ron
 • Pret Ecocardiografie transtoracica 250-350 Ron
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Echipa formata din medici specialisti
 • Focus pe pacient
 • Certificare europeana
 • Atmosfera placuta
Cardio Clinic
280-350 Ron
 • Pret Ecocardiografie transtoracica 280-350 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici specialisti
 • Gama variata de investigatii
 • Servicii de cardiologie pediatrica
 • 3 medici care au contract CAS
 • Programarile nu respecta mereu
Medvision
180-500 Ron
 • Pret Ecocardiografie transtoracica 180-500 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Tehnici imagistice avansate
 • Echipa formata din medici cu prestigiu international
 • Gama variata de investigatii
 • Preturi accesibile
Donna Medical
300 Ron
 • Pret Ecocardiografie transtoracica 300 Ron
 • Aparatura high-end, ultraperformanta
 • Echipa de medici cu supraspecializare
 • Parteneriat cu laboratoare de referinta
 • Posibilitatea decontarii serviciilor prin CAS
 • Atmosfera placuta
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cele mai bune clinici pentru ecocardiografie din Bucuresti

Cu un astfel de top la indemana ai acces la informatiile care te ajuta sa faci comparatii intre conditiile in care mai multe clinici de cardiologie iti pot face ecocardiografia de care ai nevoie in Bucuresti:

1. InterCardioClinique

Pentru investigatii complete si corect efectuate in Bucuresti, pacientii au ca optiune clinica InterCardio, unde in gama de servicii se afla si ecocardiografia. Investigatia este realizata de un medic specialist in cardiologie, intr-un interval de 30-45 de minute. Documentele medicale ce contin informatii despre istoricul medical al pacientului sunt esentiale, intrucat prin intermediul lor, medicul se familiarizeaza cu situatia lui. Experienta vasta acumulata pe parcursul anilor in spitale de urgenta renumite din Bucuresti, impreuna cu aparatura medicala ultra-performanta, le ofera medicilor care isi desfasoara activitatea la clinica resursele necesare pentru a diagnostica si trata bolile cardiovasculare de diferite origini. Pentru a aplica tratamentul corect si sigur, pacientul este indrumat catre specializarea care se ocupa de boala lui principala.

Pretul pentru o ecocardiografie transtoracica este de 330 de lei.

Pacientii care au vizitat InterCardioClinique au avut parte de o experienta deosebit de placuta, datorita personalului competent si amabil. Cei care vin nelamuriti la clinica, primesc toate informatiile de care au nevoie, iar diagnosticul este cat se poate de clar. De asemenea, atmosfera placuta ii ajuta pe oameni sa se relaxeze in timp ce asteapta rezultatele investigatiilor.

Vezi parerile pacientilor despre InterCardioClinique
Vezi Pareri

2. Procord

Persoanele care se ocupa de ecocardiografie transtoracica la clinica Procord din Bucuresti sunt Dr. Aura Popa si Dr. Ioana Popa, medici primari in cardiologie, dar si Dr. Elena Popa, medic specialist in cardiologie. Investigatia dureaza intre 20 si 50 de minute, in functie de complexitatea patologiei studiate. La sfarsit de examinare, pacientul primeste rezultatul scris cu toate masuratorile efectuate si concluziile investigatiei, iar responsabilitatea medicului este sa-i explice rezultatul in termeni usor de inteles. Aparatura medicala de ultima generatie permite utilizarea tehnicilor imagistice moderne relevante pentru fiecare pacient in parte. In ceea ce priveste investigatia de ecocardiografie transtoracica, membrii echipei medicale au certificare europeana.

Costul investigatiei de ecocardiografie transtoracica variaza intre 250 si 350 de lei.

Dupa cum marturisesc si pacientii in recenziile pe care le-au scris pe retelele de socializare, medicii care isi desfasoara activitatea la clinica Procord dau dovada de profesionalism si rabdare, implicandu-se in totalitate. Prioritatea clinicii este solutionarea tuturor problemelor, personalul medical reuseste acest lucru, cu ajutorul echipamentului si atitudinii pozitive. Informatiile sunt intotdeauna traduse pe intelesul pacientului, asa ca nu exista loc pentru neintelegeri.

3. Cardio Clinic

In Bucuresti, la Cardio Clinic, ecocardiografiile sunt facute dupa standardele Societatii Europene de Cardiologie. In ceea ce priveste gama de investigatii, pacientii au posibilitatea sa aleaga dintre ecocardiografia Doppler uzuala, cea avansata si de resincronizare. Investigatia poate dura intre 15 si 60 de minute, in functie de claritatea imaginii si de numarul de masuratori speciale necesare. Exista mai multi medici la care pacientii pot apela pentru o ecocardiografie, precum Dr. Cosmin George, Dr. Magdalena Gurzun, Dr. Memis Hayat etc. Toate ecografele sunt General Electric, dedicate cardiologiei pentru evaluari ecografice complexe cu masuratori avansate.  

Pretul unei ecocardiografii variaza intre 280 si 350 de lei.

Conform recenziilor acordate clinicii, aspectele pe care le apreciaza cel mai mult oamenii sunt caracterul modern, amabilitatea si pregatirea personalului medical. Totusi, in ciuda investigatiilor de calitate, multe persoane au avut probleme din cauza programarilor care nu sunt intotdeauna respectate, iar atitudinea medicilor nu se ridica la nivelul asteptarilor.  

4. Medvision  

O alta clinica la care pacientii pot apela pentru investigatia de ecocardiografie transtoracica sau transesofagiana in Bucuresti este Medvision. Clinica a fost infiintata in anul 2012, din dorinta a le oferi pacientilor servicii medicale de cel mai inalt nivel, lucru care este posibil datorita mijloacelor moderne de investigare si a tehnicilor imagistice avansate. Informatiile obtinute in urma investigatiei de ecocardiografie sunt extrem de utile in stabilirea diagnosticului si a conduitei terapeutice. Oamenii care apeleaza la serviciile clinicii au posibilitatea sa aleaga din categoria de ecocardiografii speciale, adica valvulopatii complexe, proteze valvulare, malformatii congenitale, si ecografie decizionala. Nu este necesara o pregatire speciala, dar pacientii trebuie sa aiba la ei toate documentele medicale vechi. Mai mult decat atat, ei pot beneficia de investigatii gratuite, prin intermediul biletului de trimitere.

In functie de medicul ales pentru a realiza aceasta investigatie si de complexitatea ei, costul variaza intre 180 si 500 de lei.

Pacientii care recomanda clinica Medvision o fac pentru ca au avut parte de o experienta placuta in timpul vizitei. Aspectul care iese cel mai mult in evidenta este amabilitatea personalului, ceea ce-i determina pe pacientii clinicii sa vina de aici de fiecare data cand au o problema.

5. Donna Medical Center

Investigatia de ecocardiografie se poate face si la clinica privata Donna Medical Center din Bucuresti, intr-un cadru cald si intim, unde pacientele se pot relaxa. Serviciile de excelenta pentru sanatatea femeii se realizeaza cu ajutorul aparaturii ultraperformante si a echipei de medici cu experienta de 15-30 de ani. Dotarile se refera la aparate precum ecografele Hitachi Preirus, mamograful digital cu tomosinteza 3D aparate de videocolposcopie de ultima generatie etc. De asemenea, Donna Medical Center este optiunea de incredere pentru pacientele care au nevoie de o a doua opinie medicala, inainte de interventii chirurgicale sau tratament.  

Pretul pentru o ecocardiografie este de 300 de lei.

Majoritatea pacientilor au avut parte de o experienta placuta la centrul Donna Medical, multumita amabilitatii fetelor de la receptie, dar si datorita ambientului placut. Au existat si situatii in care programarile nu s-au respectat si pacientii nu au obtinut serviciul de care aveau nevoie la momentul respectiv. Scopul cabinetului este de a-si perfectiona in mod constant serviciile, astfel incat situatii de acest fel sa nu se repete.

Concluzii

In cele din urma, daca si tu ai nevoie de o ecocardiografie in Bucuresti, te poti folosi de informatiile de mai sus pentru a alege cea mai buna clinica.  Exista clinici la care vei gasi tarife cu adevarat accesibile, dar si cabinete la care pretul este mai scump, dar poti beneficia de o gama variata de investigatii, sau ai acces la aparatura de ultima generatie pentru diagnosticare. In final, alegerea iti apartine!