Meniu

Ecocardiografie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Metoda importanta de diagnosticare a afectiunilor inimii, accesibila, noninvaziva si noniradianta, ecocardiografia in Constanta se poate realiza la clinicile de top din oras cu servicii de cardiologie sau in cabinetele de imagistica medicala prin ultrasunete. Efectuata de obicei de un cardiolog care si interpreteaza rezultatul, ecografia cardiaca evalueaza functionarea inimii si detecteaza probleme precum obstacole in circulatia sangelui sau afectiuni ale valvelor cardiace.

Din aceasta perspectiva este esential ca accesarea acestei examinari ultrasonografice sa presupuna prezenta unui medic bine pregatit din Constanta, cu experienta. Citeste pana la capat articolul de fata si vei afla unde il poti gasi.

Unde mergi pentru ecocardiografie in Constanta?

Pentru o investigatie de calitate, realizata de un cardiolog apreciat din oras, care sa iti poata oferi detalii importante despre diagnostic, te poti adresa unei clinici sau unui cabinet cu servicii de ecocardiografie in Constanta, al carei/carui nume il gasesti in clasamentul de mai jos, în care vei identifica si preturile aferente examinarii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecocardiografie
Rating
Website
Cardioaxis
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Ecocardiografie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Empatie fata de pacienti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Preturi accesibile
Clinica 360
250 Ron
 • Pret Ecocardiografie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparatura performanta
 • Medici profesionisti
 • Atmosfera primitoare
 • Timp de asteptare mare
 • Preturi ridicate
Lupamed
300 Ron
 • Pret Ecocardiografie 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Rabdare si explicatii utile pentru pacienti
 • Examinari cu aparatura moderna
 • Personalul clinicii nu raspunde la telefon
 • Comportamentul receptionerei fata de pacienti ar putea fi imbunatatit
Sanmarina
200 Ron
 • Pret Ecocardiografie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Analize medicale efectuate cu rapiditate
 • Nu se respecta programul de lucru afisat
Iowemed Medicover
251-336 Ron
 • Pretul pentru Ecocardiografie variaza intre 251-336 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici buni
 • Timp de asteptare mare
 • Unele consultatii efectuate cu superficialitate
 • Comportament lipsit de solicitudine din partea personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de ecocardiografie in Constanta 

Pentru a alege cel mai bun medic si cea mai buna clinica in care sa beneficiezi de o ecocardiografie in Constanta, ai nevoie de mai multe informatii decat de o simpla recomandare. Iti stau la dispozitie detalii relevante despre calitatea serviciilor, despre aparatura de care dispun unitatile medicale din clasament, despre competentele medicilor si despre parerile pacientilor care le-au trecut pragul si au ajuns aici pentru consultatii, investigatii si tratamente.

1. Cardioaxis

Cu o activitate de peste 10 ani pe piata serviciilor de sanatate din Constanta Cardioaxis este o clinica specializata pe cardiologie si nefrologie, care ofera servicii la standarde inalte, cu aparatura de ultima generatie si o echipa de medici supracalificati, aici pacientii avand acces la consult cardiologie, EKG, ecocardiografie, Holter TA, Holter EKG, consultatie nefrologie si ecografie renala. La cabinetul de cardiologie te poti adresa unuia dintre cei patru medici specialisti, care detin competente in ecografia cardiaca. Cladirea cu arhitectura clasica si interiorul elegant contribuie la relaxarea pacientilor in timpul consultatiilor la medic.

La Cardioaxis, pretul unei ecocardiografii este de 150 de lei si o poti accesa ca serviciu individual sau in cadrul pachetului de consultatie + EKG + ecocardiografie, la un tarif de 350 de lei.

Putinele recenzii scrise pe Google de pacientii clinicii indica un grad ridicat de satisfactie. Sunt apreciate serviciile de calitate, medicii profesionisti, empatia pe care o manifesta fata de pacient, aparatura de calitate si preturile accesibile.

Vezi parerile pacientilor despre Cardioaxis
Vezi Pareri

2. Clinica 360

La cabinetul de cardiologie de la Clinica 360, investigatia de ecocardiografie este efectuata de unul dintre cei trei medici specialisti in cardiologie, dr. Adnan Mustafa, supraspecializat in proceduri interventionale precum coronarografie si angioplastie coronariana, dr. Nicoleta Onofrei, avand competente in ecografie Doppler vascular, si dr. Razvan Chirica, competente in ecografia cardiaca. Clinica 360 din Constanta a fost infiintata in anul 2018, continuand activitatea inceputa in 2002 de cabinetul Gastromed, prin diversificarea serviciilor, dispunand azi de un segment de ambulator cu peste 18 specialitati medicale si chirurgicale, o unitate de spitalizare de zi ce se adreseaza in mod gratuit oricarui pacient, 3 saloane cu paturi, un salon de post anestezie, un laborator de analize medicale si o farmacie.

Preturile clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o ecografie cardiaca vei plati 250 de lei sau 400 de lei pentru pachetul consultatie + ecocardiografie.

Majoritatea pacientilor considera ca au avut o experienta placuta la Clinica 360, conform recenziilor de pe Google. Dintre aspectele pozitive sunt mentionate faptul ca este o clinica moderna, cu servicii de calitate, dotata cu aparatura performanta, medici profesionisti si atmosfera primitoare. Sunt si aspecte mai putin favorabile din activitatea acesteia, cum ar fi timpul de asteptare mare, peste ora programarilor, si preturi ridicate.

3. Lupamed

Serviciile de cardiologie de la Lupamed Constanta includ: consult cardiologic, ecocardiografie transtoracica, electrocardiograma, monitorizare Holter ECG si monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale. Dr. Luiza Lupascu, unul dintre cei doi medici ai acestei clinici, este medic specialist in cardiologie, avand competente in ecografia cardiaca. Lucamed a fost infiintata in anul 2012, ca proiect al echipei si familiei de medici alcatuite din dr. Luiza Lupascu si dr. Mihai Lupascu, un cardiolog si un specialist in ORL, bine pregatiti si pasionati de formarea continua in profesie prin participarea la numeroase manifestari stiintifice nationale si internationale.

Clinica are preturile publicate pe site-ul web. O ecocardiografie transtoracica te va costa 300 de lei, dar o poti accesa si in cadrul pachetului din care mai fac parte consultatia si EKG-ul, la pretul de 400 de lei.

Pacientii sunt in general multumiti de prestatiile Lupamed. Ei considera ca au beneficiat aici de servicii de calitate, de profesionalismul si rabdarea medicilor, care explica pe indelete pacientilor cazul, si de examinari cu aparatura moderna. Sunt si pacienti care reclama ca personalul clinicii nu raspunde la telefon si ca nu are un comportament amabil.

4. Sammarina

Inca din anul 1996, Sammarina era prezenta pe piata serviciilor medicale din Constanta cu investigatii ecografice de calitate, ulterior largindu-si aria de activitate ca micropoliclinica in cadrul careia functioneaza un laborator clinic modern, cabinete de examinare ecografica, consultatii de specialitate si investigatii in endocrinologie, pediatrie, cardiologie, boli interne, ecografie, EKG, ecocardiografie si test de efort. Examinarea ecografica se face cu aparatul Toshiba Xario, care satisface cerintele clinice cu rezultate excelente si performante inalte ale imaginii.

La Sammarina, pretul unei ecocardiografii este 200 de lei si o poti accesa ca serviciu individual sau in cadrul unui pachet de consultatie cardio + echo cord + EKG, la pretul de 300 de lei.

Pacientii au inregistrat experiente diferite in cadrul recenziilor de pe Google. Unii dintre acestia scriu ca au avut parte de servicii de calitate, de medici profesionisti si de analize medicale efectuate cu rapiditate. Sunt si pacienti care spun ca Sammarina mai are de lucrat la capitolul organizare, intrucat nu se respecta programul de lucru afisat.

5. Iowemed Medicover

Departamentul de Cardiologie de la Iowemed Medicover Constanta ofera consultatii de specialitate, monitorizarea TA si EKG (prin Holter EKG si Holter TA, montare si interpretare), EKG cu interpretare, EKG de efort, oscilometrie, ecocardiografie – Doppler cardiac si vascular, precum si analize de laborator specifice pentru investigarea bolilor de inima. Nu mai putin de 5 medici primari in specialitatea cardiologie activeaza in acest centru medical. Clinica Iowemed dispune de 4 puncte de lucru in judetul Constanta, doua in municipiul resedinta, unul in Navodari si unul in Eforie, in care pacientii au acces la consultatii in 28 de ramuri medicale, centru de imagistica si explorari functionale, laborator de analize medicale, serviciu de ambulanta si spitalizare de zi.

Tarifele practicate de clinica sunt afisate pe site-ul web. Pentru ecocardiografie vei plati o suma cuprinsa intre 251 si 336 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite in legatura cu activitatea clinicii. In recenziile de pe Google, unii dintre pacienti spun ca serviciile sunt de calitate si ca au fost consultati de medici buni. Pe de alta parte, sunt o multime de aspecte negative semnalate: nerespectarea programarilor, unele consultatii efectuate cu superficialitate si un comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

Concluzii

Un diagnostic precis al afectiunilor inimii nu se poate realiza in absenta unor investigatii imagistice performante, in acest sens pacientii putand beneficia de ecocardiografie in Constanta la unul dintre cabinetele de cardiologie de top din clasamentul de mai sus, dotate cu aparatura perfomanta si medici bine pregatiti in domeniul patologiei cardiovasculare, avand competente si in ultrasonografia cardiaca.

Avand la dispozitie informatiile din acest articol, vei putea sa iei cu siguranta cea mai buna decizie pentru o examinare de calitate cu ultrasunete a inimii si sa alegi o clinica buna si un cardiolog cu experienta din Constanta, care sa iti intocmeasca un diagnostic corect si sa iti recomande un tratament adecvat afectiunii de care suferi.