Meniu

Ecocardiografie Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Suferi de afectiuni ale inimii si vrei sa efectuezi o ecocardiografie in Galati la recomandarea medicului de familie? Inainte de a face acest pas, trebuie sa stii ca investigatia consta in masurarea parametrilor de functionare a inimii, prin intermediul careia medicul poate sa depisteze in timp util diverse boli cardiovasculare care iti pot pune sanatatea in pericol. Medicii cardiologi reusesc sa aplice diverse tehnici eficiente in identificarea unor astfel de probleme de sanatate, oferind, totodata, si un plan eficient de tratament. 

Galati este un oras care gazduieste o multime de clinici medicale specializate in efectuarea ecocardiografiilor. O astfel de investigatie nu este invaziva si nici dureroasa, ci este realizata prin intermediul ultrasunetelor. Aparatul medical folosit pentru efectuarea unor astfel de investigatii se numeste ecograf. Medicul specialist stie exact cum sa interpreteze rezultatele primite, oferind un diagnostic precis.

Ce buget sa pregatesti pentru o ecocardiografie in Galati?

Daca esti predispus la afectiuni cardiovasculare, trebuie sa te asiguri ca efectuezi in mod constant ecocardiografii in Galati pentru a-ti monitoriza activitatea inimii si pentru a te asigura ca esti sanatos. Daca sunt lasate netratate, in timp, afectiunile pot deveni de-a dreptul periculoase pentru sanatate. Din fericire, investigatiile ultrasonografice sunt accesibile pentru toata lumea, mai ales in cazul celor care pot apela la ajutorul unei clinici care are contract incheiat cu CAS. Preturile actualizate aplicate in centrele medicale din orasul tau sunt amintite mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecocardiografie
Rating
Website
Centrul Maycor
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul Ecocardiografiei porneste de la 150 Ron
 • Aparaturi performante si moderne
 • Echipa medicala profesionista si amabila
 • Investigatii exacte
 • Comportament ireprosabil
 • Raport calitate-pret excelent
DC Clinic
250 Ron
 • Pret Ecocardiografie 250 Ron
 • Echipamente medicale superioare
 • Personal implicat, profesionist si experimentat
 • Experienta de peste 25 de ani
 • Investigatii precise si multiple
 • Preturi usor inaccesibile
Pro Clinic
200 Ron
 • Pret Ecocardiografie 200 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal medical profesionist, empatic si rabdator
 • Investigatii multiple si exacte
 • Medici bine pregatiti
 • Nerespectarea programarilor
Dr. Mihai Marinescu
250 Ron
 • Pretul Ecocardiografiei porneste de la 250 Ron
 • Dotari superioare
 • Medic profesionist si experimentat
 • Pregatire intensiva
 • Diagnostic corect
 • Preturi accesibile
Dr. Nechita Eugenia
200 Ron
 • Pretul Ecocardiografiei porneste de la 200 Ron
 • Investigatii precise
 • Tratament eficient si individualizat
 • Diagnostic exact
 • Aparatura de ultima generatie
 • Prestatie medicala exemplara
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 centre medicale specializate in ecocardiografie in Galati

Este dificil sa alegi o singura clinica specializata in ecocardiografie in Galati, mai ales cand ai la dispozitie o paleta atat de larga de optiuni. Astfel, in cele de mai jos, ti-am pregatit un top cinci al celor mai frecventate clinici din orasul tau unde vei putea sa beneficiezi de servicii calitative. Iata care este si impresia celorlalti pacienti care au optat pentru ele:

1. Centrul Medical Maycor

Maycor este un centru medical multidisciplinar, specializat si in efectuarea ecocardiografiilor in Galati la standarde inalte. Prioritatea centrului medical consta in sanatatea pacientului si in practicarea unor servicii medicale de prevenire, diagnosticare si tratare a afectiunilor, indiferent de gradul lor de dificultate sau severitate. Cabinetul este echipat cu o aparatura moderna si performanta, care este capabila sa obtina imagini la o claritate crescuta, fiind usor de interpretat de catre medici. In plus, doctorii si asistentele au o experienta vasta, dobandita de-a lungul timpului in cadrul cursurilor de formare, de specialitate, conferintelor si activitatii petrecute in diverse spitale de prestigiu. Durata unei ecocardiografii este de 15-20 de minute, iar aparatul ecograf folosit este de ultima generatie: Phillips Epiq7, Philips iE33 X Marix.

Pretul pentru o ecocardiografie porneste de la 150 lei. 

Recenziile postate oglindesc activitatea ireprosabila pe care cadrele medicale o presteaza si de care pacientii se declara de-a dreptul multumiti. Medicii au competenta necesara de a oferi un tratament individualizat pentru fiecare pacient in functie de afectiunea de care sufera. Acestia sunt amabili, atenti, rabdatori si profesionisti. De asemenea, aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, prin intermediul carora se pot realiza investigatii precise.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Maycor
Vezi Pareri

2. DC Clinic

Clinca privata DC Clinic este localizata in Galati si este multidisciplinara, pacientii avand ocazia de a opta pentru o ecocardiografie de calitate. Pe langa aceasta, DC Clinic este raspunsul tuturor pacientilor care se afla in cautarea unei solutii pentru tratarea hemoroizilor, varicelor, pentru realizarea endoscopiei digestive superioare sau inferioare, despistarea cancerului de san etc. Medicul coordonator al clinicii este prof. dr. Dorel Firescu cu o experienta de peste 25 de ani si care isi desfasoara activitatea alaturi de un colectiv tanar, dinamic, bine pregatit si competent. Pe langa realizarea investigatiei ultrasonografice, pacientii mai pot opta si pentru: consultatie, EKG, Holter EKG, Holter TA etc.

Pretul pentru o ecocardiografie este de 250 lei.

Majoritatea recenziilor releva implicarea, amabilitatea si profesionalismul personalului medical, care este intotdeauna atent la nevoile pacientului. Acesta este competent, calificat, bine pregatit si cu o experienta vasta in activitatea pe care o desfasoara, oferind tuturor sansa de a obtine un tratament eficient, indiferent de gravitatea problemei de sanatate. Din pacate, exista si persoane care mentioneaza ca preturile nu sunt tocmai accesibile pentru toate buzunarele.

3. Pro Clinic

Centrul medical multidisciplinar Pro Clinic se adreseaza tuturor pacientilor care sunt in cautarea unor institutii medicale prestigioase, unde sa poata beneficia de o ecocardiografie in Galati in conditii optime. Printre serviciile pentru care Pro Clinic a devenit cunoscut in oras se numara si: diagnosticare rapida si exacta, tratament stabilit de medici specialisti, investigatii ecografice complete si precise prin intermediul aparaturii de inalta calitate General Electric si Siemens, acces la medicatie, abordarea eficienta a diagnosticului. Datorita echipei medicale experimentate si profesioniste, orice pacient are sansa sa se vindece in mod corespunzator sau sa isi monitorizeze problema de sanatate sub atenta observatie a personalului specializat.  Medicii cardiologi, dr. Sirbu Prisecaru Raluca, dr. Pavel George, Dr. Radu Lidia, dr. Zisu Mioara, au o experienta vasta in acest domeniu si pot sa presteze urmatoarele servicii: consultatie, EKG, test de efort, cardioversie electrica, interpretare EKG, masurare tensiune arteriala etc.

Pretul pentru o ecocardiografie este de 200 lei.

Multi dintre cei care au ales Pro Clinic s-au declarat a fi multumiti de serviciile medicale pentru care au optat. Personalul a dat dovada de empatie, atentie, rabdare, calmitate si profesionalism. De asemenea, aparatura medicala utilizata este de ultima generatie, reusind sa efectueze investigatii de calitate. Din pacate, programarile nu sunt respectate intotdeauna

4. Dr. Mihai Marinescu

Cabinetul individual al dr. Mihai Marinescu este specializat in cardiologie, oferind tuturor pacientilor posibilitatea de a beneficia de o ecocardiografie in orasul Galati, efectuata prin intermediul unor aparaturi de inalta performanta. Si-a inceput traseul profesionat in 2002 la Facultatea de Medicina Generala in cadrul UMF Carol Davila Bucuresti, a continuat cu rezidentiatul de Cardiologie in Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca din Bucuresti. Ulterior, a urmat stagii de terapie intensiva si programe de pregatire in cardiologie interventionala. Aparatele folosite in cabinet sunt de o performanta inalta, reusind sa capteze chiar si cele mai fine detalii in ceea ce priveste investigatiile ultrasonografice. 

Pretul pentru o ecocardiografie incepe de la 250 lei.

Majoritatea rating-urilor acordate medicului Mihai Marinescu sunt pozitive, datorita prestatiei medicale ireprosabile. Amabil, responsabil, rabdator si calm, acesta a intrat imediat in atentia pacientilor ca un medic profesionist. Echipamentele medicale si aparatura sunt de ultima generatie, fiind de ajutor in ceea ce priveste stabilirea unui diagnostic corect.

5. Dr. Nechita Eugenia

Cabinetul medical individual dr. Nechita Eugenia este specializat in cardiologie, fiind locul potrivit in care pacientii sa poata beneficia de o ecocardiografie in Galati la standarde superioare. Medicul primar cardiolog dr. Eugenia Nechita are o experienta vasta in acest domeniu de activitate, realizand cu succes o serie de investigatii amanuntite, printre care se numara si: ecografie cardiaca bidimensionala si Doppler, Holter cardiac, monitorizarea tensiunii arteriale, test de stres. Datorita aparaturilor utilizate si a echipamentelor medicale de ultima generatie, pacientii au sansa de a obtine un diagnostic precis urmat de un tratament eficient, care sa amelioreze simptomele si care sa le insanatoseasca activitatea inimii. 

Pretul pentru investigatia ultrasonografica porneste de la 200 lei. 

Conform recenziilor scrise si postate in mediul online, dr. Nechita Eugenia desfasoara o activitate ireprosabila, prioritizand sanatatea pacientului si oferind solutii personalizate pentru fiecare persoana in parte, in functie de afectiunile cardiovasculare pe care le experimenteaza. In plus, dotarile cabinetului sunt superioare. Din pacate, exista si persoane care nu recomanda serviciile acestui medic din cauza nerespectarii programarilor.

Concluzii

Vrei sa efectuezi o ecocardiografie in Galati, dar nu esti sigur la care clinica sa mergi? Din fericire, descrierile cabinetelor medicale de mai sus iti pot fi de ajutor pentru a-ti mai usor sa identifici care institutie medicala este potrivita pentru necesitatile tale. Nu amana niciodata vizitele la medicii specialisti pentru efectuarea unor astfel de investigatii, mai ales daca ai un istoric in familie de afectiuni cardiovasculare pe care s-ar putea sa le fi mostenit genetic.