Meniu

Ecocardiografie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei clinici la care sa-ti poti face o ecocardiografie in Iasi? Din fericire pentru tine, optiunile pe care le ai in aceasta privinta sunt numeroase. Ramura serviciilor de cardiologie este una dezvoltata, ceea ce le permite oamenilor sa obtina un diagnostic corect si eventual, un plan de tratament care sa-i sprijine in gestionarea simptomelor de care sufera. 

Fiind vorba de cea mai solicitata metoda de imagistica din cardiologie, ecocardiografia nu poate sa lipseasca de pe lista de servicii a clinicilor din Iasi. Mai mult decat atat, ele isi asuma responsabilitatea de a-si actualiza in mod constant aparatura, pentru ca pacientii sa beneficieze de fiecare data de investigatii de calitate superioara. 

Cat costa o ecocardiografie in Iasi? 

Factorii care pot influenta pretul ecocardiografiei in Iasi variaza de la tipul investigatiei, la pregatirea si experienta medicului care se ocupa de ea. Trebuie luate in considerare si diversele pachete in care este inclus serviciul, pe langa consultatie si EKG. Tabelul urmatorul iti sta la dispozitie cu preturi orientative pentru clinicile din oras:  

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecocardiografie
Rating
Website
Cardiocenter
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pret Ecocardiografie 120 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici specialisti
 • Pregatire in strainatate
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
Clinica Carmed
120 Ron
 • Pret Ecocardiografie 120 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Diverse pachete de servicii
 • Formare in strainatate
Cardio Medica
150 Ron
 • Pret Ecocardiografie 150 Ron
 • Medici specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Acreditare europeana
 • Atmosfera placuta
Cardio Consult Plus
120 Ron
 • Pret Ecocardiografie 120 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici specialisti
 • Contract CAS
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
Cardiomed
120 Ron
 • Pret Ecocardiografie 120 Ron
 • Echipament medical performant
 • Medici specialisti
 • Contract CAS
 • Parcare proprie
 • Personal nepregatit la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care te poti duce pentru o ecocardiografie in Iasi

Lista de mai jos este alcatuita din clinici la care se efectueaza, printre altele si ecocardiografia in Iasi, impreuna cu detalii relevante despre activitatea lor. Spre exemplu, fiecare descriere este insotita cu informatii despre aparatura, pregatirea medicilor si tarife, iar la final sunt prezentate relatarile pacientilor care au optat deja pentru serviciile clinicilor respective. 

1. Cardiocenter 

Daca iti doresti ca in urma ecocardiografiei din Iasi, sa beneficiezi de un plan de tratament personalizat, care sa raspunda nevoilor tale, atunci Cardiocenter este locul ideal pentru tine. La centru gasesti o echipa de medici dedicata in totalitate ingrijirii sanatatii tale si a copilului tau, intrucat serviciile sunt accesibile pacientilor de orice varsta. Printre medicii care lucreaza aici se afla Dr. Diana Vuza, care a obtinut competenta in ecocardiografie transtoracica, diploma fiind emisa de Societatea Austriaca de Cardiologie. Tot aici, pacientii interesati o pot gasi pe Dr. Alina Iliescu, care in cadrul Centrului St. George Hospital a obtinut competenta in ecocardiografie transesofagiana. Cardiocenter face in mod periodic investitii in aparatura moderna, in scopul de a realiza cele mai complexe investigatii de care oamenii au nevoie. 

Preul pachetului alcatuit din consultatie, ecocardiografie si EKG este de 350 de lei. Altfel, pretul ecocardiografiei este de 120 de lei. 

Persoanele care au vizitat Cardiocenter au fost primite cu profesionalism si caldura, ceea ce le-a incurajat sa lase o recenzie pozitiva pe pagina centrului. Pe langa amabilitatea personalului medical, un alt aspect pe care il apreciaza pacientii este implicarea de care da dovada Dr. Diana Vuza, intrucat ofera fiecarui pacient atentia de care are nevoie. 

Vezi parerile pacientilor despre Cardiocenter 
Vezi Pareri

2. Clinica Carmed

Tot pentru efectuarea unei ecocardiografii in Iasi, oamenii se pot duce la Carmed, o clinica in care se pune accent pe inovatie, excelenta, empatie si pasiune. Echipa medicala este formata din specialisti a caror formare profesionala s-a efectuat in clinici medicale din tara si din strainatate, cum este cazul Dr. Laura Bunduc. Medic primar in cardiologie si medicina interna, Dr. Bunduc a obtinut pe parcursul carierei sale competente in ecocardiografie, ecografie Doppler vasculara periferica si ecografie generala. In plus, clinica pune la dispozitia pacientilor diverse pachete de servicii cardiologice, care includ ecocardiografia, electrocardiograma, ecografia Doppler etc. Cu scopul de a oferi unui numar cat mai mare de oameni acces la serviciile sale, Dr. Bunduc colaboreaza cu mai multe spitale si clinici private din oras. 

O ecocardiografie costa 120 de lei. 

Pe langa aparatura moderna, clinica iese in evidenta prin profesionalismul si empatia personalului medical, in special in ceea ce o priveste pe Dr. Laura Bunduc. In recenziile pe care le-au lasat clinicii, pacientii isi amintesc cu placere de experienta prin care au trecut, intrucat personalul medical a dat dovada de amabilitate si atentie la detalii, asigurand conditii optime de confort. 

3. Cardio Medica

La cabinetul cardiologic Cardio Medica din Iasi isi desfasoara activitatea un medic cu o ampla experienta si competente in ecocardiografie, ecografie generala si stimulatoare cardiace: Dr. Catalina Arsenescu Georgescu. Pe langa serviciile standard pe care le ofera cabinetul, precum ecografia abdominala si ecocardiografia Doppler, Cardio Medica pune la dispozitia celor interesati si un set de servicii speciale de cardiologie, de exemplu monitorizarea electrocardiografica de tip Holter, intr-un interval de 24-48 de ore. Orice pacient poate sa beneficieze de asistenta medicala de calitate oferita de Cardio Medica, indiferent de varsta. Alti colaboratori ai cabinetului sunt Dr. Cristina Prisacariu si Dr. Larisa Anghel, medici specialisti in cardiologie. 

Costul electrocardiografiei este de 150 de lei. 

Indiferent de complexitatea problemei cu care se confruntau, pacientii care au apelat la serviciile Cardio Medica au obtinut solutia de care aveau nevoie, dupa cum reiese din recenziile pe care le-au lasat pe pagina cabinetului. Personalul medical de aici este apreciat a fi profesionist din toate punctele de vedere, ceea ce-i determina pe utilizatori sa recomande cu mare caldura serviciile sale.

4. Cardio Consult Plus 

Un alt loc in care pacientii se pot duce pentru a avea acces la expertiza mai multor medici cardiologi, care pot efectua ecocardiografia, in orasul Iasi este Cardio Consult Plus. Medicii specialisti in cardiologie care isi desfasoara activitatea aici sunt Dr. Delia Salaru si Dr. Lidia Iftime, dar din echipa mai face parte si Dr. Elisa Petraru, medic specialist in radiologie. Pentru a efectua o gama variata de servicii, personalul medical este sprijinit de aparatura performanta, precum electrocardiograful portabil ELI 230, sau ecocardiograful General Electric Vivid T8 Pro. Mai mult decat atat, cabinetul are contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, ceea ce inseamna ca pacientii au posibilitatea sa beneficieze de investigatii la preturi accesibile sau chiar in mod gratuit, in cazul consultatiei si ecocardiografiei cu bilet de trimitere. 

Pentru o ecocardiografie, pretul este de 120 de lei fara bilet de trimitere. 

In ceea ce priveste activitatea cabinetului Cardio Consult Plus, aspectul care iese cel mai bine in evidenta este profesionalismul personalului medical, dupa cum marturisesc chiar pacientii in recenziile pe care le-au lasat. O alta caracteristica pe care o apreciaza oamenii este transparenta, intrucat medicii la ofera toate informatiile de care au nevoie. 

5. Cardiomed  

In final, o ultima clinica la care pot apela persoanele interesate de o ecocardiografie de calitate in Iasi este Cardiomed. Din echipa fac parte Dr. Marilena Spiridon si Dr. Dan Tesloianu, medici primari in cardiologie, dar si Dr. Mihaela Barbieru, Dr. Rodica Croitoru si Dr. Cristina Ciobanu, medici specialisti in cardiologie. Pe langa ecocardiografie, se mai efectueaza si alte explorari diagnostice precum electrocardiograma, monitorizarea tensiunii arteriale, monitorizarea holter EKG si testul de efort. De asemenea, clinica are contract CAS pentru majoritatea specialitatilor. Locatia dispune de parcare proprie si rampe de acces pentru persoanele cu dizabilitati. 

Pretul ecocardiografiei Doppler color este de 120 de lei. 

Cei mai multi pacienti care au vizitat Cardiomed au avut parte de o experienta placuta, care s-a datorat, in mare parte, profesionalismului si amabilitatii personalului medical. In schimb, mai multe persoane relateaza interactiunile avute cu personalul de la receptie, care nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor, motiv pentru care ratingul dat clinicii este mai mic.  

Concluzii

In final, programandu-te la una din clinicile de mai sus, ai posibilitatea sa beneficiezi de o ecocardiografie in orasul Iasi, la standarde ridicate. Alege-o pe cea care se potriveste cel mai bine nevoilor tale, pentru a avea parte de o experienta cat mai placuta!