Meniu

Ecografie cardiaca Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti predispus la diverse afectiuni ale inimii, cel mai probabil medicul specialist iti va recomanda sa efectuezi in mod regulat o ecografie cardiaca. In Galati, exista o multime de clinici si cabinete medicale spre care sa iti indrepti atentia si care sunt specializate in efectuarea unor astfel de investigatii importante. Pentru o buna functionare a inimii, trebuie sa te asiguri ca tii cont de sfaturile medicului specialist, care poate sa interpreteze corect rezultatele investigatiilor, sa iti ofere un diagnostic corect si un tratament pe masura. 

Din fericire, multe institutii medicale din Galati sunt dotate cu toate aparaturile necesare si de ultima generatie care au capacitatea de a depista diverse tipuri de afectiuni cardiovasculare, chiar si pe cele abia formate. In articolul de mai jos vei afla care sunt clinicile de incredere la care poti apela.

Cat costa o ecografie cardiaca in Galati?

Clinicile specializate in efectuarea ecografiilor cardiace in Galati au preturi asemanatoare, de obicei, insa pot exista anumite diferente in ceea ce priveste experienta cadrelor medicale, dar si performanta aparaturilor utilizate. In tabelul de mai jos ti-am pregatit tarifele actualizate de la clinicile de renume si apreciate din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie cardiaca
Rating
Website
Centrul Maycor
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul Ecografiei cardiace porneste de la 150 Ron
 • Echipamente moderne si performante
 • Personal medical rabdator, amabil si profesionist
 • Examinari exacte
 • Act medical ireprosabil
 • Preturi pentru toate buzunarele
DC Clinic
250 Ron
 • Pret Ecografie cardiaca 250 Ron
 • Clinica multidisciplinara
 • Tratamente individualizate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Echipa medicala profesionista
 • Preturi usor ridicate
Pro Clinic
200 Ron
 • Pret Ecografie cardiaca 200 Ron
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Echipa profesionista si responsabila
 • Investigatii precise
 • Atmosfera prietenoasa
 • Programarile nu sunt intotdeauna respectate
Dr. Mihai Marinescu
250 Ron
 • Pretul Ecografiei cardiace porneste de la 250 Ron
 • Amabilitate, responsabilitate si profesionalism
 • Investigatii precise
 • Diagnostic corect
 • Istoric profesional bogat si prestigios
 • Verificare stimulator cardiac
 • Aparaturi performante si moderne
Dr. Nechita Eugenia
200 Ron
 • Pretul Ecografiei cardiace porneste de la 200 Ron
 • Examinari ultrasonografice precise
 • Tratament personalizat
 • Diagnostic precis
 • Echipamente performante si moderne
 • Programarile nu sunt respectate intotdeauna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici in care poti efectua ecografia cardiaca in Galati

Investigatiile cardiologice, cum ar fi ecografia cardiaca in Galati, trebuie sa fie realizate atat de persoanele sanatoase, cat mai ales de cele care se confrunta cu anumite patologii ale inimii pe care isi doresc sa le tina sub control. Cu cat sunt mai neglijate, cu atat riscul de intensificare si agravare este mai ridicat. Din fericire, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit o selectie de cinci clinici pe care le poti lua in considerare pentru efectuarea investigatiilor necesare. Iata ce ar trebui sa stii despre ele:

1. Centrul Medical Maycor

Cabinetul medical multidisciplinar Maycor este localizat in Galati si se adreseaza pacientilor care se confrunta cu diverse afectiuni cardiologice, in scopul efectuarii ecografiei cardiace in prezenta unui medic cu experienta. Obiectivul principal al centrului medical este chiar starea de sanatate a pacientilor prin servicii medicale de preventie, diagnostic si tratament, indiferent de complexitatea sau gravitatea afectiunilor. Centrul medical este dotat cu aparate ecograf moderne si de inalta performanta, care produc imagini clare si usor de interpretat de catre doctori. Medicii si asistentele au o experienta vasta in domeniu, dobandita printr-o formare de specialitate, participarea la conferinte si activitatea desfasurata in spitale de prestigiu. Durata unei ecografii cardiace este de 15-20 de minute, iar aparatul ecograf utilizat este de ultima generatie: Phillips Epiq7, Philips iE33 X Marix.

Pretul pentru o ecografie cardiaca incepe de la 150 lei. 

Recenziile pozitive reflecta excelenta activitate prestata de personalul medical, care a satisfacut nevoile pacientilor. Medicii sunt calificati sa ofere tratament individualizat pentru fiecare persoana in parte, in functie de afectiunea sa, fiind amabili, rabdatori si profesionisti. De asemenea, centrul medical utilizeaza echipamente de ultima generatie, care permit efectuarea investigatiilor precise.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Maycor
Vezi Pareri

2. DC Clinic

DC Clinic este o clinica privata in cadrul careia poti efectua o ecografie cardiaca in Galati la standarde superioare. Fiind multidisciplinara, pacientii mai pot opta si pentru: remedii sau tratamente eficiente pentru hemoroizi, varice, pentru endoscopie digestiva superioara sau colonoscopie, depistarea cancerului de san etc. Profesorul universitar dr. Dorel Firescu are o experienta de peste 25 de ani si este medicul coordonator al DC Clinic. Acesta colaboreaza cu un colectiv tanar, bine pregatit si calificat, care reuseste sa raspunda nevoilor tuturor pacientilor, indiferent cat de grava este problema de sanatate pe care o experimenteaza. In plus, alaturi de ecografia cardiaca, acestia mai pot beneficia si de consultatii medicale, EKG, monitorizarea Holter EKG si TA.

Tariful pentru o ecografie cardiaca este de 250 lei.

Multe dintre recenzii arata implicarea, amabilitatea si profesionalismul colectivului medical. Acesta este competent, bine pregatit, experimentat, dinamic si prompt, oferind tratamente eficiente pentru toate problemele de sanatate, indiferent de severitatea afectiunii. Cu toate acestea, unii pacienti au mentionat ca preturile nu sunt accesibile tuturor.

3. Pro Clinic

Daca esti in cautarea unui centru medical multidisciplinar in cadrul caruia sa beneficiezi de ingrijiri medicale ireprosabile si sa efectuezi investigatii imagistice, precum ecografia cardiaca in Galati, Pro Clinic este exact ce ai nevoie. Cabinetul medical este recunoscut pentru serviciile de diagnosticare rapida si precisa, tratamentul eficient stabilit de medici specialisti, examinarile ultrasonografice complete si precise realizate prin intermediul aparaturii de ultima generatie General Electric si Siemens. Cu ajutorul colectivului experimentat, orice pacient are sansa sa fie tratat in mod corespunzator, dar si sa isi tina sub control problemele de sanatate. Medicii cardiologi dr. Sirbu Prisecaru Raluca, dr. Pavel George, dr. Radu Lidia si dr. Zisu Mioara au o experienta vasta in acest domeniu si ofera pacientilor: consultatii, EKG, teste de efort, cardioversie electrica, interpretare EKG, masurarea tensiunii arteriale.

Pretul pentru o ecografie cardiaca este de 200 lei.

Pro Clinic, un centru medical multidisciplinar din Galati, este recunoscut pentru calitatea ecografiilor sale si serviciilor medicale. Pacientii apreciaza implicarea personalului, care demonstreaza empatie, atentie la detalii si profesionalism. Aparatura medicala este de ultima generatie si poate realiza investigatii precise. Cu toate acestea, unele recenzii mentioneaza ca programarile nu sunt intotdeauna respectate.

4. Dr. Mihai Marinescu

Dr. Mihai Marinescu este un medic cardiolog calificat care are un cabinet individual specializat in ecografie cardiaca in Galati. Medicul colaboreaza cu diverse clinici si spitale din tara, fiind bine pregatit in acest domeniu prin studii universitare si stagii de pregatire: Facultatea de Medicina Generala in cadrul UMF Carol Davila Bucuresti, Rezidentiat de Cardiologie in Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca din Bucuresti, stagii de terapie intensiva in centre universitare din Franta, Sectia Clinica de Cardiologie a Spitalului Judetean de Urgenta Sf Apostol Andrei Galati. Cabinetul sau individual este dotat cu aparaturi performante si moderne, care reusesc sa depisteze afectiunile inimii intr-un timp scurt. Pe langa ecografia cardiaca, pacientii mai pot opta si pentru: consultatie, EKG, monitorizare Holter EKG, monitorizare ambulatorie TA, test de efort, cardiologie interventionala. 

Tariful pentru o ecografie cardiaca porneste de la 250 lei.

In mare parte, feedback-ul primit de dr. Mihai Marinescu este pozitiv datorita expertizei sale medicale exceptionale. Este apreciat pentru amabilitatea, responsabilitatea, rabdarea si calmul de care da dovada. Echipamentele si aparatura folosite sunt de ultima generatie, ajutand la identificarea corecta a diagnosticului. 

5. Dr. Nechita Eugenia

Dr. Nechita Eugenia este un medic cardiolog de exceptie, care efectueaza ecografii cardiace in Galati la standarde superioare in cadrul cabinetului sau individual. Experienta medicala vasta a fost dobandita in cadrul cursurilor de formare, de specialitate sau in cadrul activitatii desfasurate in diverse spitale de prestigiu de-a lungul timpului. Pe langa ecografia cardiaca, medicul mai poate realiza si: Holter cardiac, test de stres, monitorizarea tensiunii arteriale. Cabinetul este echipat cu aparate si instrumente medicale de ultima generatie, prin care pacientii pot obtine rezultate precise si un diagnostic corect. De asemenea, medicul are competenta de a stabili si un tratament personalizat, in functie ce afectiunea pacientului, dar si in functie de severitatea sa. 

Pretul pentru aceasta examinare cu ultrasunete porneste de la 200 lei. 

Recenziile medicului dr. Nechita Eugenia sunt in mare parte pozitive, fiind apreciata pentru abordarea sa medicala de incredere in ceea ce priveste tratarea afectiunilor cardiovasculare. Tratamentele recomandate sunt personalizate in functie de pacient, iar aparaturile utilizate pentru identificarea sau monitorizarea afectiunilor sunt de ultima generatie. Din pacate, unele persoane sunt nemultumite de faptul ca programarile nu sunt respectate de fiecare data. 

Concluzii

Daca esti in cautarea unei clinici in care sa faci o ecografie cardiaca in Galati, informatiile prezentate despre cabinetele medicale de mai sus ar putea sa-ti fie de ajutor in alegerea celei mai potrivite variante pentru tine. Este important sa nu amani vizitele la medicii specialisti si efectuarea investigatiilor necesare, mai ales daca ai antecedente in familie de afectiuni ale inimii, care ar putea fi mostenite genetic si care ar putea sa iti puna sanatatea in pericol.