Meniu

EKG Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei clinici in care se efectueaza electrocardiograma (EKG) in Arad? In orasul din regiunea Ardealului ai ocazia sa gasesti o multime de institutii medicale de exceptie, in cadrul carora sa beneficiezi de ajutorul unui medic specialist in cardiologie. Electrocardiograma este o investigatie pusa la dispozitie de cabinetele de cardiologie, pentru identificarea frecventei cardiace si a activitatii inimii. Prin intermediul sau, medicul poate sa depisteze o multime de patologii cardiovasculare care, altfel, ar fi mute si s-ar dezvolta in liniste.

In cele ce urmeaza ti-am pregatit un clasament cu cinci clinici din Arad cu medici profesionisti, care iti pot fi de ajutor in identificarea afectiunilor de care suferi si care iti pot oferi sfaturi utile de combatere a acestora. Nu neglija vizitele medicale, mai ales daca esti predispus la astfel de probleme de sanatate si asigura-te ca le tii sub control sub atenta observatie a unui medic de specialitate.

Cat costa un EKG in Arad?

Pretul unui EKG in Arad este mic la cele mai multe dintre clinicile de renume amintite ulterior. Persoanele care nu au un statut financiar avantajos pot apela si la serviciile medicale ale clinicilor care colaboreaza cu CAS, pentru a obtine respectiva investigatie in mod gratuit prin intermediul biletului de trimitere obtinut de la medicul de familie. Iata care sunt, totusi, preturile la care sa te astepti: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret EKG
Rating
Website
Interdiabetic
Clinica-Verificata
50 Ron
 • Pretul pentru EKG porneste de la 50 Ron
 • Echipament de ultima generatie
 • Echipa medicala implicata si bine pregatita
 • Servicii complexe si calitative
 • Contract cu CAS
 • Atmosfera placuta
Policlinica AS
80 Ron
 • Pretul pentru EKG porneste de la 80 Ron
 • Atentie la detalii si experienta vasta
 • Atmosfera placuta
 • Servicii medicale complexe
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Activitatea dezorganizata a biroului de informatii
Dr. Morar Mihnea
100 Ron
 • Pretul pentru EKG porneste de la 100 Ron
 • Medic specializat in cardiologie
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnostic corect
 • Pasiune pentru medicina
 • Echipa dinamica si profesionista
Slovenski
50 Ron
 • Pret EKG 50 Ron
 • Aparaturi moderne si tehnologii avansate
 • Echipa medicala profesionista
 • Diagnostic corect
 • Atmosfera primitoare
 • Numar redus de recenzii
Laser System
80 Ron
 • Pretul pentru EKG porneste de la 80 Ron
 • Echipamente moderne si performante
 • Echipa medicala experimentata
 • Investigatii precise
 • Biroul de informatii este dezorganizat
 • Parcare indisponibila
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in EKG in Arad

Daca nu ai reusit sa te hotarasti pana acum la o clinica de cardiologie in care sa efectuezi o investigatie de tip EKG in Arad, iti prezentam in cele ce urmeaza cinci cabinete pe care le poti lua in considerare, datorita echipamentelor medicale performante, dar si datorita medicilor cu experienta. Iata care sunt si parerile celorlalti pacienti:

1. Interdiabetic

Centrul medical Interdiabetic cuprinde mai multe specialitati ca medicina interna, diabet si cardiologie, in cadrul caruia se pot efectua investigatii EKG in Arad la o calitate superioara. Cabinetul este compus dintr-o echipa medicala profesionista, cu o buna pregatire si un traseu profesional prestigios, fiind experta in diagnosticare si tratament. Aceasta este formata din: dr. Aurelian Mihuta, dr. Sebastian Zus si dr. Diana Patrascanu, cel din urma fiind singurul medic cardiolog care are contract cu CAS. Echipamentele medicale utilizate si aparaturile sunt profesionale, reusind sa depisteze boli cardiovasculare chiar si cand se afla in stadiul incipient. Pe langa EKG, pacientii mai pot opta si pentru: consultatii, controale, ecocardiografie Doppler, Holter ECG, Holter tensiune arteriala, 

Pretul pentru un EKG porneste de la 50 lei.

Multi dintre pacientii care au apelat la ajutorul clinicii Interdiabetic si-au exprimat multumirea fata de pozitivitatea, priceperea si amabilitatea echipei medicale, care ii ajuta in solutionarea tuturor problemelor. Echipamentele si aparaturile medicale sunt de ultima generatie, iar cabinetul este modern si placut amenajat, contribuind la crearea unei atmosfere placute si linistite.

Vezi parerile pacientilor despre Interdiabetic
Vezi Pareri

2. Policlinica AS

Daca esti in cautarea unui cabinet unde sa efectuezi un EKG in Arad, poti lua in considerare Policlinica As, in cadrul careia vei descoperi un expert in cardiologie care sa identifice sursa simptomelor neplacute pe care le experimentezi. Este recomandat sa te adresezi unui medic specialist chiar daca te confrunti cu palpitatii minore sau un disconfort aproape insesizabil in zona inimii. Din fericire, multumita echipamentelor moderne si performante ale clinicii, orice pacient are sansa de a depista la timp care este problema cardiovasculara pe care o experimenteaza sau daca ar trebui sa se ingrijoreze. Echipa de medici cardiologi este formata din dr. Laza Cristina (medic primar cardiolog) si dr. Belei Mihaela (medic specialist cardiolog). Investigatiile realizate sunt precise, iar procedurile medicale aplicate pentru tratarea afectiunilor sunt eficiente. Pacientii pot opta pentru: consultatie, control, ecografie cord, EKG.

Pretul practicat pentru EKG porneste de la 80 lei.

Pacientii care au ales policlinica AS sunt, in general, multumiti de serviciile medicale oferite. Colectivul de doctori si asistente este expert, profesionist, amabil si responsabil, fiind alaturi de pacient cu ingrijirile medicale necesare pentru ameliorarea afectiunilor cardiovasculare. Cabinetul este dotat cu echipamente de ultima generatie si pacientii apreciaza atmosfera prietenoasa creata. Cu toate acestea, multi considera ca activitatea biroului de informatii nu este bine organizata.

3. Dr. Morar Mihnea

Cabinetul individual dr. Morar Mihnea se afla in Arad si este specializat in cardiologie, medicul fiind expert in realizarea investigatiilor cardiologice, cum ar fi EKG-ul. Activitatea medicului este destinata doar pacientilor care se confrunta cu boli cardiovasculare, avand in spate o echipa profesionista, atenta la detalii, cu o buna pregatire in depistarea afectiunilor, indiferent de cat de grave sunt. Investigatiile si procedurile au un raport calitate-pret excelent, medicul avand capacitatea de a face fata si situatiilor de urgenta. Dotarile cabinetului sunt superioare, pacientii avand sansa de a beneficia de examinari si proceduri ireprosabile, realizate intr-un timp scurt. Pe baza diagnosticului stabilit, medicul poate sa recomande si un anumit tratament care sa functioneze pentru corpul pacientului.

Pretul pentru un EKG la acest medic incepe de la 100 lei. 

Potrivit recenziilor pacientilor, medicul este atent, amabil, responsabil, implicat si profesionist, fiind pasionat de meseria pe care o practica. Este orientat de fiecare data catre solutii si tratament eficiente pentru fiecare pacient in parte, astfel incat bolile cardiovasculare ori sa se diminueze, ori sa se vindece in intregime. Echipamentele medicale si aparatele sunt de ultima generatie, care cabinetul este decorat modern.

4. Slovenski

Clinica de cardiologie din Arad, Slovenski Med, se adreseaza tuturor pacientilor  care vor sa beneficieze de servicii medicale complete si calitative, printre care se numara si efectuarea unui EKG la standarde superioare. Echipa medicala, aflata sub coordonarea medicului Slovenski Milovan, are toata experienta necesara si priceperea de a trata afectiuni periculoase ale inimii, avand competenta de a identifica diagnosticul corect prin intermediul investigatiilor si tehnologiilor moderne. Multi din cei care nu isi pot vindeca problemele cardiovasculare, reusesc sa le tina sub control sub atenta observatie a medicilor din clinica Slovenski. Clinica si-a extins domeniul de activitate si in Lugoj, Caransebes si Timisoara. Pe langa realizarea electrocardiogramei, pacientii pot opta si pentru: controale de rutina, consultatii, ecocardiografie, determinarea INR-ului, test de efort, ecografie vasculara, monitorizarea holter TA, holter EKG. Pe langa toate acestea, este important de mentionat ca Slovenski colaboreaza cu CAS.

Pretul pentru un EKG este de doar 50 lei.

Multe persoane au luat in considerare serviciile medicale ale clinicii Slovenski, datorita faptului ca echipa medicala este de incredere, profesionista si responsabila. De asemenea, are o buna pregatire in cardiologie, fiind competenta in stabilirea unui diagnostic corect, dar si a unui tratament adecvat, daca este necesar. Clinica este dotata cu aparaturi moderne si tehnologii avansate, iar atmosfera este primitoare si prietenoasa.

5. Laboratorul Laser System

Laboratorul Laser System a fost fondat in anul 2001, fiind una dintre primele institutii care ofereau servicii medicale private in Arad, cum ar fi efectuarea unor investigatii de tip EKG. Laboratorul trece printr-un continuu proces de dezvoltare si modernizare, astfel incat sa ofere tuturor pacientilor servicii la standarde superioare. Acesta se remarca prin excelenta in domeniul explorarilor paraclinice, dar si in investigatiile cardiologice, indiferent de varsta pacientului si de problema de sanatate pe care o experimenteaza. Echipa medicala este formata din doi medici cu experienta: dr. Coroban Adriana (medic primar in cardiologie) si dr. Luka Alen (medic specialist in cardiologie). Printre investigatiile pe care pacientii le pot obtine se numara si: ecografie transtoracica, ecografie transesofagiana, ultrasonografie vasculara, ecocardiografie, montare, interpretare Holter 24 h tensional EKG.

Tariful pentru un EKG incepe de la 80 lei.

Parerile pacientilor sunt impartite. In timp ce unii dintre acestia sunt multumiti de prestatia medicala, de aparaturile, echipamentele moderne si de atmosfera placuta creata in cabinet, exista si persoane care considera ca ar fi necesare imbunatatiri. Programarile nu sunt respectate intotdeauna, nu este disponibila parcare, iar biroul de informatii este dezorganizat.

Concluzii

Pentru un EKG in Arad nu trebuie decat sa apelezi la serviciile unei clinici medicale de specialitate si de incredere. Din fericire, ti-am pregatit aceasta selectie chiar mai sus, evidentiindu-ti clinicile si cabinetele medicale pe care le poti lua in considerare pentru efectuarea unui EKG in conditii optime. Ajutorul oferit de medicul specialist, interpretarea corecta a rezultatelor si stabilirea unui tratament adecvat sunt printre cele mai importante aspecte de care poti beneficia daca optezi pentru o clinica de incredere. Nu-ti pune sanatatea pe pauza, efectueaza regulat controale de rutina si investigatii pentru a preveni aparitia unei boli cardiovasculare severe.