Meniu

EKG Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Urmeaza sa faci EKG in Brasov? Acest oras ofera o varietate de optiuni pentru persoanele carora li s-a recomandat sa faca electrocardiograma, fiind disponibil un numar generos de clinici, cabinete si centre medicale renumite pentru calitatea serviciilor si pentru experienta medicilor. 

EKG-ul este investigatia care se recomanda pentru a monitoriza activitatea inimii, prin inregistrarea semnalelor electrice si interpretarea rezultatelor de catre specialisti. Prin EKG sau electrocardiograma se pot depista mai multe afectiuni ale inimii, cum ar fi pericardita, aritmia cardiaca si alte boli. De asemenea, EKG-ul se foloseste pentru monitorizarea unor tratamente si pentru verificarea aparatului de stimulare cardiaca. Pacientii din Brasov se pot adresa unui numar mare de clinici in acest sens. 

Ce costuri implica efectuarea unui EKG in Brasov?

Unul dintre aspectele pe care vor sa le cunoasca persoanele din Brasov care urmeaza sa faca EKG este pretul investigatiei. In tabelul urmator, pot fi consultate preturile pentru electrocardiograma in cadrul celor mai apreciate clinici si cabinete medicale:

Top Clinici
Top Clinici
Pret EKG
Rating
Website
Clinica Promed
Clinica-Verificata
180-200 Ron
 • Pretul pentru EKG variaza intre 180-200 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici profesionisti si rabdatori
 • Empatie si amabilitate
 • Aparatura moderna
 • Preturi accesibile
Clinicco
275 Ron
 • Pret EKG 275 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Profesionalism si dedicare
 • Amabilitate si empatie
 • Atentie la detalii
 • Curatenie si conditii excelente
 • Unii pacienti spun ca managmentul programarilor este defectuos
Theracardia
50 Ron
 • Pret EKG 50 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Atentie la detalii
 • Preturi accesibile
Dr. Nicoleta Darie
150 Ron
 • Pret EKG 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Consultatii amanuntite
 • Profesionalism si amabilitate
 • Interes pentru pacient
 • Tratamente eficiente
Polimed Dacia
100 Ron
 • Pret EKG 100 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Rapiditate si eficienta
 • Medici profesionisti, amabili si atenti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Organizarea programarilor lasa de dorit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinica poti merge pentru EKG in Brasov?

Brasov este un oras ofertant din punct de vedere al serviciilor medicale, astfel ca pacientii au la dispozitie mai multe optiuni atunci cand trebuie sa faca EKG. Prin intermediul acestei investigatii, medicul evalueaza aspete precum ritmul cardiac, frecventa baiatilor inimii si alte detalii care ajuta la depistarea unei eventuale probleme. 

Pentru a ii ajuta sa aleaga o clinica medicala compatibila nevoilor si bugetului pacientului, a fost alcatuit un clasament in care sunt prezentate cele mai bune unitati medicale din Brasov care ofera servicii din specialitatea cardiologiei:

1. Clinica Promed

Clinica Promed din Brasov aduce la un loc mai multe specialitati medicale, intre care si cardiologia, fiind o optiune principala pentru cei care au nevoie sa faca EKG. Inca de la infiintare, obiectivul clinicii a fost de a oferi pacientilor posibilitatea de a beneficia de investigatii si tratamente de calitate, folosindu-se tehnologie de ultima generatie. Colectivul este format din medici cu experienta, care sunt interesanti in permanenta de noutatile din domeniul lor de specialitate. 

La acesta clinica, pretul pentru consultatia cardiologica si EKG variaza intre 180-200 lei, in functie de medic. 

Clinica este moderna si curata, iar serviciile de inalta calitate. Asa reiese din numarul mare de recenzii pe care le poti consulta la o simpla cautare pe Google. Medicii sunt profesionisti, rabdatori, amabili, empatici si ofera explicatii amanuntite. Pacientii spun ca atmosfera este primitoare si degajata. De asemenea, acestia mentioneaza ca s-au simtit confortabil si ca au fost tratati cu respect. Se respecta orarul de programare si se foloseste aparatura moderna. De asemenea, preturile de la clinica Promed sunt accesibile.  

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Promed
Vezi Pareri

2. Clinicco

In Brasov, EKG-ul se poate face si la Clinicco. Aici se ofera servicii de neurochirurgie, ortopedie, cardiologie si din alte ramuri medicale. Acest spital privat ofera pacientilor ocazia de a beneficia de investigatii si tratamente efectuate de o echipa profesionista de medici, care mizeaza pe echipamente de ultima generatie. La departamentul de cadiologie, se efectueaza o gama vasta de investigatii medicale, prin intermediul carora pacientul poate primi un diagnostic precis si cu ajutorul carora se va identifica planul terapeutic adecvat. Din colectiv fac parte medici care au urmat cursuri de specialitate in strainatate si care au participat la congrese internationale din domeniu. 

Pentru consultatie si EKG, tariful este de 275 lei. Pentru holter EKG in Brasov la aceasta clinica, pacientii vor plati 220 lei.

Spitalul Clinicco se bucura de aprecierea unui numar mare de pacienti. Majoritatea dintre ei considera ca actul medical se situeaza la un nivel inalt in aceasta clinica si atribuie medicilor calitati precum profesionalismul, dedicarea, amabilitatea, empatia si atentia la detalii. In plus, clinica este curata si bine organizata, iar conditiile sunt excelente. Exista si pareri mai putin pozitive, unele persoane spunand ca managementul programarilor este defectuos. 

3. Theracardia

Theracardia se numara printre optiunile de top ale persoanelor din Brasov carora li s-a indicat de catre medic sa faca un EKG. Lista de servicii acopera o varietate de ramuri medicale, oferind consultatii din sfera cardiologiei, ecografiei, neurologiei si alte specialitati. Se folosesc tehnici avansate pentru investigatii si monitorizare, iar din echipa fac parte medici cu experienta vasta in domeniile in care sunt specializati. Medicii sustin pacientii in eforturile de a preveni sau trata afectiunile, oferind diagnostic si optiuni de tratament moderne. 

Conform listei de preturi, la Theracardia pacientii vor plati 50 lei pentru EKG. 

Din recenziile pacientilor care au trecut pragul acestei unitati medicale reiese ca medicii sunt foarte atenti la detalii, au rabdare, explica in detaliu ceea ce observa in timpul investigatiilor si ofera sfaturi utile. Echipa este apreciata pentru amabilitate si profesionalism. Un alt avantaj il constituie preturile accesibile. 

4. Dr. Darie Nicoleta

Dr. Darie Nicoleta este unul dintre medicii carora te poti adresa daca locuiesti in Brasov sau in apropiere si trebuie sa faci EKG. Medic specialist in cardiologie, aceasta ofera pacientilor o diversitate de metode de investigatie si monitorizare. Datorita experientei vaste in domeniul cardiologiei, aceasta pune accent pe corectitudinea diagnosticului si pe identificarea unui plan de tratament eficient. 

Pentru EKG, pacientii vor plati 150 lei.

Pacientii care si-au exprimat opinia in mediul online se declara multumiti de calitatea serviciilor de care au beneficiat in cabinetul dr. Darie Nicoleta. Consultatiile sunt amanuntite, iar medicul da dovada de profesionalism, amabilitate si interes pentru pacient. Se foloseste aparatura moderna si se recomanda tratamente eficiente.

5. Polimed Dacia

Lista celor mai avantajoase optiuni de care dispun pacientii din Brasov care trebuie sa se programeze la EKG este completata de centrul medical Polimed Dacia. In lista de servicii intra mai multe specialitati medicale, cum ar fi cardiologia, ecografia, chirurgia generala si urologia. Centrul a fost infiintat in anul 2012 si gazduieste un corp medical format din medici primari si medici specialisti care asigura calitatea serviciilor si care folosesc tehnologii moderne. 

La Polimed Dacia, tariful pentru EKG este de 100 lei.

In ceea ce priveste feedback-ul pacientilor, acesta e in mare parte pozitiv. Serviciile medicale sunt de calitate inalta, iar centrul medical este elegant si curat. Investigatiile se desfasoara rapid si eficient, iar personalul este amabil, atent, serios si mai ales, profesionist. Conditiile sunt excelente si se foloseste aparatura de ultima generatie. Cu toate acestea, exista si pacienti dezamagiti, care spun ca organizarea programarilor lasa de dorit.

Concluzii

Acestea sunt principalele optiuni pe care le au pacientii din Brasov care intentioneaza sa isi faca programare la EKG. Atunci cand aleg o clinica medicala, este important sa ia in calcul urmatorii factori: experienta personalului, reputatia unitatii medicale, raportul calitate-pret si performanta aparaturii. In acest oras, exista numeroase clinici si centre medicale care indeplinesc cele mai exigente cerinte.