Meniu

EKG Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Medicul ti-a recomandat sa faci o electrocardiograma si vrei sa identifici rapid o clinica unde se face EKG in Constanta? In acest oras exista mai multe centre si clinici medicale specializate in cardiologie, asa ca poti sa gasesti in timp util o locatie compatibila cu nevoile si bugetul tau. EKG-ul este o investigatie care masoara activitatea inimii si ofera informatii despre frecventa cardiaca, aritmia cardiaca si alte detalii care ajuta la depistarea unei eventuale boli de inima. 

Este o investigatie nedureroasa, care se recomanda persoanelor care au fost deja diagnosticate cu o boala cardiovasculara sau celor care prezinta semne ce ar putea indica existenta unei astfel de afectiuni. In Constanta, pacientii pot beneficia de servicii din sfera cardiologiei in cadrul mai multor clinici. 

Unde se poate face EKG in Constanta?

Daca locuiesti in Constanta sau in apropiere si urmeaza sa faci EKG, poti vedea in tabelul de mai jos care sunt tarifele practicate in cadrul celor mai reputate clinici:

Top Clinici
Top Clinici
Pret EKG
Rating
Website
Cardioaxis
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pretul unui EKG este 80 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si empatie
 • Preturi accesibile
 • Aparatura de ultima generatie
Ovidius Hospital
70 Ron
 • Pretul unui EKG este 70 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Empatie si atentie la nevoile pacientului
 • Conditii foarte bune
 • Aparatura performanta
 • Uneori timpul de asteptare este lung
 • Preturile sunt destul de mari
Clinica 360
50 Ron
 • Pretul unui EKG este 50 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Implicare
 • Curatenie si aparatura performanta
 • Preturi accesibile
 • Programarile se decaleaza uneori
Lupamed
100 Ron
 • Pretul unui EKG este 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine instruit
 • Atentie la istoricul medical al pacientului
 • Aparatura moderna
 • Apelurile sunt preluate greu
Sammarina
300 Ron
 • Pretul unui EKG este 300 Ron
 • Servicii de buna calitate
 • Atitudine respectuoasa
 • Profesionalism
 • Amabilitate
 • Organizarea policlinicii lasa uneori de dorit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici unde se face EKG in Constanta

Cand alegi o clinica din Constanta unde sa faci EKG, este important sa tii cont de mai multe aspecte: experienta echipei medicale, raportul calitate-pret si atitudinea personalului. Desi este o investigatie nedureroasa si rapida, majoritatea pacientilor isi doresc un act medical de calitate.

Clasamentul de mai jos prezinta informatii utile despre activitatea si preturile clinicilor care se bucura de o reputatie buna si de feedback pozitiv de la pacienti, ceea ce le face sa devina optiuni principale pentru cei care trebuie sa faca EKG: 

1. Cardioaxis

La Cardioaxis in Constanta poti gasi o echipa medicala profesionista, fiind una dintre locatiile preferate pentru efectuarea unui EKG. Cu peste 10 ani de experienta, aceasta clinica asigura o gama variata de servicii in sfera cardiologiei si reuseste sa atinga performanta cu ajutorul colectivului din care fac parte specialisti in aceasta ramura a medicinei. Medicii supracalificati de la Cardioaxis sunt interesati permanent de noutatile stiintifice si medicale, despre care se informeaza constant pentru a oferi pacientilor servicii de calitate superioara. Se foloseste aparatura de ultima generatie, in conformitate cu standardele europene. 

EKG-ul costa 80 de lei in cadrul clinicii Cardioaxis. 

In mediul online, clinica medicala Cardioaxis se bucura de numeroase recenzii pozitive. Pacientii spun ca au fost tratati cu profesionalism si empatie, exprimandu-si recunostinta pentru intreaga echipa medicala. Preturile sunt accesibile si se foloseste aparatura de ultima generatie.

Vezi parerile pacientilor despre Cardioaxis
Vezi Pareri

2. Ovidius Clinical Hospital

Deschis in anul 2014, Ovidius Clinical Hospital face parte dintre principalele optiuni ale celor din Constanta care urmeaza sa faca EKG. Spitalul multidisciplinar asigura tratamente individualizate in mai multe specialitati medicale, intre care si cardiologia. Pacientii beneficiaza de ingrijiri medicale la standarde inalte si de proceduri medicale moderne. Calitatea actului medical este definita de experienta medicilor si de folosirea unor tehnologii de inalta performanta. 

Daca alegi Ovidius Clinical Hospital, vei plati 70 lei pentru EKG.

Sute de persoane si-au relatat pe internet experienta avuta la aceasta unitate medicala. Cei mai multi dintre ei au ramas cu impresie buna, notand faptul ca medicii dau dovada de profesionalism, amabilitate si devotament. Acestia sunt implicati, atenti, empatici si deschisi la intrebari, oferind explicatii amanuntite. Conditiile din spital sunt foarte bune, iar curatenia este notata pozitiv. De asemenea, spitalul este dotat cu aparatura performanta. Ca dezavantaje, cativa pacienti spun ca timpul de asteptare este lung si ca preturile sunt destul de mari.

3. Clinica 360

Daca vrei sa te programezi la EKG si locuiesti in Constanta, trebuie sa iei in calcul si Clinica 360. Lista de servicii a acestei clinici acopera peste 18 specialitati medicale, echipa fiind alcatuita din medici primari si medici specialisti cu experienta vasta. Acestia pun pe primul loc starea de sanatate a pacientului, care beneficiaza de investigatii, diagnostic si tratament din partea unor medici de renume. Misiunea clinicii este de a excela  in furnizarea de servicii medicale moderne, astfel ca se folosesc echipamente performante. 

Tariful pentru electrocardiograma este de 50 lei.   

Clinica ofera servicii de cea mai inalta calitate, conform opiniei unora dintre pacientii care si-au scris parerea pe internet. Profesionalismul echipei medicale, amabilitatea, implicarea si faptul ca inspira incredere sunt cateva motive pentru care numerosi pacienti recomanda aceasta clinica. Personalul de la receptie este atent si comunicativ. Clinica este noua, curata si aparatura din dotare este perfomanta. Preturile sunt accesibile, iar atmosfera din clinica primitoare. Cateva persoane mentioneaza ca programarea lor nu a fost respectata si ca atitudinea personalului de la receptie nu este intotdeauna profesionista. 

4. Lupamed

Lupamed este o clinica din Constanta unde numerosi pacienti merg pentru efectuarea EKG-ului si pentru alte servicii din domeniul cardiologiei. Echipa de medici specialisti ofera ingrijiri la standarde inalte de calitate si foloseste metode moderne de diagnostic si tratament. Medicii care profeseaza aici au experienta vasta in cardiologie, consolidata in cadrul a numeroase manifestari si congrese desfasurate in tara si in strainatate. 

EKG-ul cu interpretare costa 100 lei. 

Numerosi pacienti spun ca au avut o experienta placuta la clinica Lupamed si ca medicul cardiolog le-a explicat pe inteles toate detaliile. Personalul este foarte bine instruit, atent la istoricul medical al pacientului, implicat si amabil. Pe langa atitudinea si experienta medicilor, un alt avantaj il reprezinta faptul ca se foloseste aparatura moderna. Medicii sunt apreciati inclusiv pentru discretia de care dau dovada. Cateva persoane spun ca au incercat sa isi faca programare, dar ca nu li s-a raspuns la telefon.

5. Sammarina

Policlina Sammarina Medical este o alta locatie apreciata de catre pacientii din Constanta la capitolul EKG. Aceasta unitate medicala a fost infiintata in anul 1996 din dorinta de a oferi servicii medicale de inalta calitate. De-a lungul anilor, s-au facut investitii considerabile in aparatura de ultima tehnologie si s-a format o echipa de medici renumiti, asigurandu-se astfel o calitate inalta a actului medical. 

La aceasta policlinica, vei plati 300 lei pentru consultatie, EKG si ecografie de cord. 

Majoritatea pacientilor care au trecut pragul acestei unitati medicale se declara multumiti, spunand ca personalul are o atitudine respectuoasa fata de pacient. Profesionalismul si amabilitatea sunt principalele calitati atribuite persoanelor care lucreaza acolo. Cativa pacienti spun ca organizarea policlinicii lasa de dorit la capitolul programarilor. 

Concluzii

Asa cum poti vedea in clasamentul anterior, EKG-ul este o investigatie disponibila la mai multe clinici si centre medicale din Constanta. Electrocardiograma este esentiala in depistarea problemelor inimii si poate fi utilizata inclusiv pentru monitorizarea pacientilor care au fost diagnosticati deja cu o boala de inima. In acest oras, exista suficiente optiuni de clinici unde se ofera servicii complete de cardiologie si unde se folosesc metode noi de investigare si diagnostic.