Meniu

EKG Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Trebuie sa iti faci programare la EKG in Craiova in viitorul apropiat? Acest oras gazduieste mai multe clinici medicale unde se fac electrocardiograme, iar mai jos poti afla informatii importante despre unitatile medicale considerate a fi cele mai bune optiuni. 

Electrocardiograma este o investigatie prin care se monitorizeaza sanatatea inimii si care este recomandata pacientilor care prezinta semne ce ar putea anunta o boala cardiovasculara sau celor care au fost diagnosticati in trecut cu o astfel de afectiune. La capitolul serviciilor medicale, orasul Craiova se remarca prin numarul mare de clinici si cabinete. 

La ce clinici se poate face EKG in Craiova?

Pentru a observa daca ai probleme cu ritmul cardiac, cu circulatia sangelui sau alte aspecte legate de sanatatea inimii, medicul iti va recomanda sa mergi la EKG – investigatie disponibila si in Craiova. Iata care sunt cele mai bune clinici dintre care poti alege si cat costa electrocardiograma:

Top Clinici
Top Clinici
Pret EKG
Rating
Website
Alfmed
Clinica-Verificata
50 Ron
 • Pret EKG 50 Ron
 • Servicii de buna calitate
 • Medici profesionisti
 • Implicare si dedicare
 • Empatie si atentie la nevoile pacientilor
 • Aparatura performanta
Dr. Vilceanu
50 Ron
 • Pret EKG 50 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism
 • Empatie si implicare
 • Buna organizare
 • Explicatii pe intelesul pacientului
Clinica Medlink
40 Ron
 • Pret EKG 40 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici cu experienta
 • Amabilitate si grija pentru pacient
 • Explicatii detaliate
 • Curatenie si confort
Phoenix Medicover
49-61 Ron
 • Pretul pentru EKG variaza intre 49-61 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism
 • Atentie la detalii
 • Amabilitate
 • Programari nerespectate
Medsan
40 Ron
 • Pret EKG 40 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici cu atitudine profesionista
 • Promptitudine
 • Preturi mici
 • Organizare deficitara
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cum alegi o clinica medicala pentru efectuarea unui EKG in Craiova?

Pacientii din Craiova care trebuie sa isi faca EKG pot alege in functie de reputatia clinicii si de raportul calitate-pret pe care aceasta il ofera. Pentru a lua mai usor o decizie, este important sa cunoasca detalii despre activitatea clinicii sau cabinetului, precum si aspecte referitoare la feedback-ul altor pacienti.

In acest sens, a fost alcatuit un clasament cu cele mai apreciate clinici, care surprinde informatii utile pentru persoanele interesate sa faca EKG: 

1. Alfmed

Pentru servicii de cardiologie, inclusiv pentru EKG, pacientii din Craiova se pot adresa Policlinicii Alfmed. Aceasta a fost deschisa in anul 2006 si asigura consultatii medicale in mai multe specialitati, una dintre ele fiind cardiologia. Planurile de tratament sunt adaptate la nevoile pacientului, tinandu-se cont de cele mai noi metode terapeutice. Cadrele medicale de la Alfmed se afla intr-o continua perfectionare profesionala si pun accent pe calitatea serviciilor si pe precizie in diagnostic. 

La aceasta clinica, pretul unui EKG cu interpretare este de 50 lei. 

Pacientii care au ales serviciile policlinicii Alfmed si au oferit recenzii in mediul online o recomanda cu incredere, declarandu-se multumiti de calitatea actului medical. Se foloseste aparatura performanta, iar medicii sunt apreciati pentru implicare, dedicare, empatie, atentie si respect fata de pacient. 

Vezi parerile pacientilor despre Alfmed
Vezi Pareri

2. Dr. Vilceanu

Centrul medical “Ciuperca” Doctor Vilceanu din Craiova se numara printre optiunile principale ale pacientilor care locuiesc in acest oras si au nevoie de EKG. Lista de servicii acopera investigatii si consultatii din toate ramurile medicale nechirurgicale. Medicii folosesc aparatura moderna si acorda o atentie deosebita confortului si sigurantei pacientului. Diagnosticul precis si recomandarile personalizate contribuie la calitatea serviciilor oferite. 

EKG-ul costa 50 lei. 

Majoritatea pacientilor il recomanda pe dr. Vilceanu, spunand ca ofera servicii de foarte buna calitate si ca este un cardiolog excelent. De asemenea, acesta ii sustine pe pacienti inclusiv din punct de vedere emotional. Empatia, implicarea, rabdarea si buna organizare sunt alte calitati amintite de pacienti in recenziile lor. Medicul ofera explicatii pe inteles si este atent in exprimare. 

Pentru EKG, cei care locuiesc in Craiova sau in imprejurimi pot sa apeleze la serviciile clinicii Medlink. La aceasta clinica se ofera servicii complete de cardiologie, ceea ce inseamna ca pacientii pot beneficia de solutii de preventie, de metode moderne de investigatie, de precizie in diagnostic si eficienta in tratament. Medlink se inscrie in randul celor mai moderne clinici medicale din Craiova si are in dotare cele mai noi echipamente de diagnostic si tratament. Intr-un singur loc, pacientii beneficiaza de servicii integrate si ingrijire completa pentru problemele de inima. 

La Medlink, tariful pentru EKG este de 40 lei. 

Medlink se bucura de feedback pozitiv in mediul online, unde numerosi pacienti spun ca au avut parte de o experienta placuta la clinica. Seviciile sunt de inalta calitate, iar ambientul din clinica este relaxant si placut. Medicii sunt caracterizati ca fiind profesionisti, amabili, grijulii si atenti la nevoile pacientului, oferind explicatii detaliate. Curatenia si confortul sunt alte doua aspecte notate pozitiv de catre pacienti. 

4. Phoenix Medicover

Phoenix Medicover este prezent in mai multe locatii din Craiova, fiind un centru medical pe care numerosi pacienti il aleg pentru efectuarea EKG-ului. De-a lungul anilor de activitate, unitatea medicala a continuat sa se extinda, in lista de servicii fiind acoperite tot mai multe specialitati medicale. In 2018, Phoenix s-a alaturat echipei Medicover. Ulterior, au fost implementate strategii de crestere a calitatii serviciilor si s-au facut investitii considerabile in aparatura de ultima generatie. Echipa de medici cardiologi are experienta vasta in aceasta disciplina medicala si asigura o gama variata de investigatii. 

Pretul pentru un EKG de repaus variaza intre 49 si 61 lei. 

Zeci de pacienti si-au relatat in mediul online experienta avuta la acest centru medical, iar majoritatea dintre ei se arata multumiti. Serviciile sunt de inalta calitate, iar medicii sunt laudati pentru profesionalism, respectul fata de pacient, amabilitate si atentie la detalii. La polul opus, se afla pacienti care spun ca programarile se suprapun uneori. 

5. Medsan

Clasamentul celor mai bune optiuni pe care le au pacientii din Craiova care trebuie sa faca EKG este completat de Medsan. Acest centru de diagnostic si tratament ofera servicii din mai multe domenii medicale, cardiologia fiind doar unul dintre acestea. Aici se pot face inclusiv analize de laborator, iar fiecare cabinet este dotat cu aparatura ultramoderna. Calitatea si siguranta sunt principiile dupa care se ghideaza personalul acestei clinici, format din medici primari si medici specialisti cu experienta. 

Efectuarea unui EKG la Medsan costa 40 lei. 

Dintre pacientii care si-au scris parerea despre serviciile oferite de Medsan in mediul online, cei mai multi se declara multumiti de experienta avuta. Medicii au o atitudine profesionista, dau dovada de promptitudine. Un alt avantaj il reprezinta faptul ca preturile sunt mici. Ca dezavantaj, cativa pacienti noteaza organizarea din clinica. 

Concluzii

Pentru cei care trebuie sa faca EKG, numeroase unitati medicale din Craiova constituie optiuni foarte bune din perspectiva raportului calitate-pret. Experienta medicilor, conditiile din clinica si atitudinea personalului sunt cateva aspecte definitorii de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi clinica pentru EKG sau pentru alta investigatie din sfera cardiologiei.