Meniu

EKG Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te afli in cautarea unei clinici la care sa poti sa-ti faci EKG in Pitesti, articolul de fata reprezinta un bun punct de pornire in acest sens! Informatiile prezentate in randurile ce urmeaza te ajuta sa-ti faci o idee despre activitatea centrelor din oras, de la echipamentul de care dispun, la tarifele practicate si diversele colaborari pe care le au cu alte institutii. 

Intrucat ramura de servicii medicale de cardiologie este una dezvoltata in Pitesti, numarul clinicilor la care te poti duce pentru a beneficia de ecografii, ecocardiografii si electrocardiograme este unul ridicat. In cazul in care iti este dificil sa iei o decizie, gandeste-te la aspectele care conteaza cel mai mult pentru tine si uita-te daca se regasesc la clinicile din oras. 

Cat costa un EKG in Pitesti? 

Pentru un EKG cu interpertare sau chiar si un holter EKG in Pitesti, pretul variaza de la o clinica la alta, in functie de dotari si de pregatirea medicilor care se ocupa de investigatie. Pe langa aceste aspecte, mai intra in discutie si existenta unei colaborari cu o casa de asigurari de sanatate, care permite oamenilor sa aiba acces la serviciile medicale de care au nevoie, indiferent de costul lor. Tabelul de mai jos iti sta la dispozitie cu preturi pentru EKG in oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret EKG
Rating
Website
Clinica Restart
Clinica-Verificata
50 Ron
 • Pret EKG 50 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Conditii optime de confort
Natisan
60 Ron
 • Pret EKG 60 Ron
 • Medici specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Contract CJAS
 • Nu se respecta programarile
Centrul Medicii
70 Ron
 • Pret EKG 70 Ron
 • Tehnologie de ultima ora
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Programarile nu se respecta
 • Asistente nepregatite
Muntenia Hospital
60 Ron
 • Pret EKG 60 Ron
 • Tehnica de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Conditii optime de confort
 • Programarile nu se respecta
Policlinica Nr.2
50 Ron
 • Pret EKG 50 Ron
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Programarile nu se respecta
 • Personal slab pregatit la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care iti poti face un EKG in Pitesti

Lista de mai jos este alcatuita din cinci clinici cu un portofoliu impresionant de investigatii, inclusiv EKG, in Pitesti. De servicii se ocupa medici specialisti, care au acumulat o ampla experienta in domeniu, pe parcursul carierei lor. Citeste cu atentie descrierile urmatoare, pentru a vedea prin ce se diferentiaza o clinica de alta: 

1. Clinica Restart 

Primul loc in care se pot duce persoanele interesate de un EKG in Pitesti este Clinica Restart, care dispune de aparatura medicala performanta: Holter EKG BTL 3 canale, Holter TA BTL, stimulator magnetic transcranian TAMAS, ecograf GE VIVID T8 etc. La clinica, pacientii pot gasi un personal calificat alcatuit din Dr. Azamfire Sinziana, medic specialist in cardiologie si ecografie Doppler vasculara si Dr. Spiridon Lavinia, medic specialist in cardiologie, cu competenta in ecocardiografie. EKG-ul face parte din pachetul de cardiologie, in care mai sunt incluse si consultatia de specialitate si ecografia Doppler cardiaca. De asemenea, clinica ofera Holter EKG pentru 24, 48 si 72 de ore si monitorizare Holter TA. 

Pretul electrocardiogramei cu interpretare este de 50 de lei. 

Mai multi pacienti care au beneficiat de serviciile clinicii Restart au adus cuvinte de lauda la adresa personalului medical, in special in ceea ce o priveste pe Dr. Azamfire Sinziana. Conditiile optime de confort ii determina pe multi oameni sa se reintoarca la clinica, pentru a beneficia din nou de servicii de calitate, din partea unei echipe bine pregatite. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Restart
Vezi Pareri

2. Natisan 

Cei care isi doresc sa aiba acces la o gama variata de servicii de cardiologie, de tip EKG in orasul Pitesti, pot conta pe Spitalul Natisan. Activitatea sa a inceput in anul 2000, sub forma unui mic cabinet de medicina de familie, care a continuat sa se dezvolte odata cu trecerea timpului. Pe langa EKG cu interpretare si de efort, pacientii mai pot opta si pentru ecografie cord, examen Doppler carotidian, ecografie artere periferice, ecocardiografie etc. De efectuarea investigatiilor se ocupa medici specialisti in cardiologie precum Dr. Stanica Gabriel, care are competenta in cardiologie interventionala si Dr. Ana-Maria Urluescu. In plus, clinica are contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, ceea ce inseamna ca pacientii pot beneficia de unele servicii la preturi reduse sau chiar in mod gratuit. 

Pretul electrocardiogramei este de 60 de lei. 

Persoanele care au avut parte de o experienta placuta la Natisat, au decis sa lase o recenzie pe pagina clinicii, in care sa aminteasca aspectele pe care le-au apreciat in mod deosebit, precum amabilitatea personalului si profesionalismul. In schimb, capitolul la care spitalul nu exceleaza este organizarea: mai multi pacienti au mentionat faptul ca programarile lor n-au fost respectate. 

3. Centrul Medical Medicii 

Misiunea Centrului Medical Medicii este de a continua perfectionarea serviciilor medicale, inclusiv pe ramura de cardiologie unde se regaseste electrocardiograma in Pitesti. Realizarea acestui ideal este posibila datorita, pe de-o parte, tehnologiei de ultima generatie de care dispune clinica si pe de alta parte, echipei formate din oameni talentati. Medicii primari in cardiologie care isi desfasoara activitatea aici sunt Dr. Gurzun Magdalena, Dr. Botu Elvis Gabriel, cu competenta in ecocardiografie generala, Dr. Iorgoveanu Dinu, cu competente in ecocardiografie generala si ecografie vasculara, Dr. Iorgoveanu Doina si Dr. Usurelu Mircea Catalin. Tot de ramura de cardiologie se ocupa si medicii specialisti Dr. Ciobanu Adina si Dr. Stanica Gabriel. Echipamentul centrului consta in ecocardiograful VIVID S5, electrocardiograful, Holter EKG, Holter TA etc. 

Pentru un EKG, pretul este de 70 de lei. 

In recenziile pozitive acordate de utilizatori pe pagina Centrului Medical Medicii sunt mentionate aspecte precum amabilitatea personalului medical, calitatea serviciilor si conditiile optime de confort. Din pacate si acest centru sufera la capitolul organizare, intrucat programarile mai multor pacienti n-au fost respectate. Nici atitudinea asistentelor nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor. 

4. Muntenia Hospital 

Inaugurat in 2011, Muntenia Hospital continua sa ofere o gama variata de servicii medicale de calitate, de la ecografii la electrocardiograme, in Pitesti. Spitalul asigura conditii optime de confort, datorita spatiilor largi si generoase. Din echipa medicala fac parte medici primari in cardiologie precum Dr. Tase Adrian, conf. Universitar, dar si Dr. Mihaila Marius, ambii avand competenta in ecografie cardiaca. Din echipa mai face parte si Dr. Stanica Gabriel Nicusor, medic specialist in cardiologie. Pe partea de echipament, clinica dispune de ecocardiograf Vivid T8 Pro R2. Pe langa electrocardiograma de repaus cu interpretare, aici se mai efectueaza si ecografia de cord 2D si Doppler, impreuna cu montarea, monitorizarea si interpretarea holter EKG/TA. In cadrul consultului cardiologic complet sunt incluse ecografia cardiaca si EKG. 

Pentru un EKG de repaus cu interpretare, pretul este de 60 de lei. 

Pe parcursul activitatii sale, spitalul Muntenia a primit sute de recenzii, iar in multe dintre ele, utilizatorii apreciaza profesionalismul, competenta si respectul pe care personalul medical il are fata de pacient. In schimb, au existat si recenzii negative, in care a fost amintit timpul de asteptare indelungat, din cauza nerespectarii programarilor. 

5. Policlinica Nr. 2  

Lista se incheie cu Policlinica Nr. 2, cabinetul Dr. Adina Ciobanu, medic specialist cardiolog, care se ocupa de efectuarea serviciilor de tip ecografie cardiaca, Holter EKG,  Holter TA si EKG cu interpretare in Pitesti. Alte servicii de care pot beneficia pacientii care aleg sa viziteze policlinica sunt cele de dermatologie, neurologie, alergologie etc. 

Pretul electrocardiogramei este de 50 de lei. 

Parerile pacientilor cu privire la activitatea Policlinicii Nr. 2 sunt impartite: in timp ce unii dintre ei aleg serviciile clinicii de ani de zile, fiind multumiti de calitatea lor, altii avut parte de o interactiune neplacuta cu personalul de la receptie. Nici programarile nu sunt mereu respectate, iar medicii nu transmit pacientului modificarile.  

Concluzii

In final, programandu-te la una din clinicile de mai sus, vei beneficia de un EKG in Pitesti, efectuat de un medic specialist, care utilizeaza aparatura moderna pentru a obtine rezultate cat mai bune. Pe urma, informatiile obtinute vor putea fi folosite pentru elaborarea unui plan de tratament potrivit nevoilor tale!