Meniu

EKG Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a monitoriza starea de sanatate a inimii sau pentru a depista daca un pacient sufera de probleme cardiace, medicul poate recomanda acestuia sa faca un EKG, in Ploiesti fiind disponibile mai multe clinici si centre medicale specializate in cardiologie. Investigatia nu este dureroasa si consta in examinarea activitatii electrice a inimii. 

Ameteala, durerile in piept, oboseala si dificultatile de respiratie sunt cateva dintre simptomele care pot semnala existenta unei boli de inima. Pacientii care prezinta aceste simptome trebuie sa faca o electrocardiograma, investigatie de diagnostic care se poate efectua in Ploiesti la mai multe clinici, despre care vei afla mai multe in continuare.

Clinici la care poti sa faci EKG in Ploiesti

EKG-ul poate fi facut in cabinetul unui medic, la clinica sau la spital, Ploiesti fiind unul dintre orasele care gazduiesc mai multe unitati medicale. In tabelul prezentat mai jos figureaza numele clinicilor considerate a fi de top si tariful pentru electrocardiograma: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ekg
Rating
Website
P. cu Plata
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret EKG 200 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Profesionalism si spirit organizatoric
 • Intelegere si incurajare
 • Amabilitate
 • Programari nerespectate
As Medical
200 Ron
 • Pret EKG 200 Ron
 • Servicii de calitate superioara
 • Medici bine pregatiti si responsabili
 • Explicatii amanuntite
 • Amabilitate
 • Atentie speciala pentru pacientii cu dizabilitati
 • Programari nerespectate
Centrul Andodent
180 Ron
 • Pret EKG 180 Ron
 • Servicii de calitate ireprosabila
 • Echipa profesionista
 • Rabdare si interes pentru pacient
 • Explicatii amanuntite
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Nerespectarea programarilor
Centrul Medical KSC
170 Ron
 • Pret EKG 170 Ron
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Profesionalism si seriozitate
 • Echipa bine pregatita
 • Conditii bune
 • Aparatura moderna
Munmedica
180 Ron
 • Pret EKG 180 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Seriozitate si amabilitate
 • Explicatii amanuntite si pe intelesul pacientului
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor unde este disponibila procedura EKG in Ploiesti

In Ploiesti, exista mai multe centre medicale unde se efectueaza EKG si unde medicii interpreteaza precis rezultatele, astfel incat diagnosticul sa fie corect si sa poata fi identificata rapid schema terapeutica potrivita. 

Din urmatorul clasament poti afla mai multe informatii despre cabinetele medicale din Ploiesti, specializate in cardiologie:

1. Policlinica cu Plata

Numerosi pacienti din Ploiesti se indreapta catre Policlinica cu Plata atunci cand au nevoie de o testare EKG. Acestia beneficiaza de investigatii si tratamente specifice mai multor discipline medicale, in componenta policlinicii existand inclusiv un laborator de analize. Pe parcursul anilor de prezenta pe piata serviciilor medicale din acest oras, policlinica si-a dezvoltat ansamblul de servicii si a trecut printr-un amplu proces de modernizare. Colectivul aduce la un loc medici cu experienta vasta, care folosesc aparatura de ultima generatie si care pun in prim-plan calitatea actului medical.

Pentru consultatie si EKG, vei achita suma de 200 lei.

In mediul online, vei observa ca multe persoane au avut numai cuvinte de lauda pentru aceasta policlinica. Ei noteaza printre avantaje profesionalismul, bunavointa si spiritul organizatoric. Personalul da dovada de intelegere, compasiune si incurajare fata de pacient. Medicii, asistentele si personalul de la receptie sunt amabili si au o atitudine calma. Cu toate acestea, exista si pacienti nemultumiti, intr-un numar destul de mic fata de cei care declara ca au avut o experienta buna. Cativa dintre ei spun ca timpul de asteptare este mare.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica cu Plata
Vezi Pareri

2. Clinica As Medical

La capitolul EKG, Clinica As Medical se numara printre cele mai cautate din Ploiesti. Colectivul de medici identifica diagnosticul si lucreaza in echipa pentru a stabili un plan eficient de tratament. Sunt disponibile consultatii medicale si investigatii din mai multe ramuri medicale, aici lucrand o echipa multidisciplinara cu specializare in cardiologie, neurologie, ginecologie, etc. Orientat spre performanta, colectivul foloseste echipamente cu tehnologie de ultima generatie. 

In mod similar clinicii prezentate anterior, pacientii care aleg Clinica As Medical vor plati 200 lei pentru consultatie si EKG. 

Dintre ploiestenii care si-au povestit experienta avuta la aceasta clinica prin recenzii in mediul online, cei mai multi se arata multumiti. Serviciile medicale sunt de calitate superioara, clinica este curata si se foloseste tehnica avansata. Medicii sunt bine pregatiti si lucreaza cu simt de raspundere, ofera explicatii detaliate si sunt amabili. Pacientii cu dizabilitati beneficiaza de atentie speciala si de dotari specifice. Ca dezavantaje, unele persoane mentioneaza ca sistemul de programari nu este cel mai eficient.

3. Centrul Medical Andodent

Initial specializat in medicina dentara, Centrul Medical Andodent a fost fondat in 2006 si reprezinta o optiune de top in Ploiesti la capitolul EKG si altor servicii medicale. In prezent, sunt disponibile servicii din peste 20 de specialitati medicale, pacientii beneficiind de o abordare integrata. Din echipa fac parte mai multi medici specialisti, a caror activitate se aliniaza la standarde inalte de performanta. Calitatea actului medical este sustinuta de folosirea unor echipamente de varf din industria medicala, de la branduri cunoscute din SUA, Germania, Japonia si Finlanda.

Consultatia de cardiologie si EKG-ul costa 180 lei. 

Mai multi pacienti spun ca au intalnit la Centrul Medical Andodent o echipa profesionista, care ofera servicii de calitate ireprosabila. Aparatura si tehnologia folosita sunt de ultima generatie, iar curatenia este una dintre prioritati. Personalul este apreciat pentru rabdare, interes fata de pacient, dedicare si dorinta de a ajuta. De asemenea, medicii ofera explicatii amanuntite. Fara a contesta profesionalismul medicilor, cativa pacienti spun ca au asteptat destul de mult, desi aveau programare. 

4. Centrul Medical KSC

Daca locuiesti in Ploiesti si urmeaza sa faci EKG, te poti programa la Centrul Medical KSC. Acesta a fost deschis in anul 2013 cu scopul de a oferi pacientilor acces la servicii medicale de inalta calitate. Din colectiv fac parte medici inalt calificati, care ofera consultatii de specialitate, interventii si tratamente dintr-o diversitate de discipline: cardiologie, endocrinologie, chirurgie generala, ecografie etc. Medicii primari si medicii specialisti din echipa centrului KSC respecta criterii medicale de calitate si sunt recunoscuti pentru experienta lor vasta. 

La KSC Medical Center, tariful pentru EKG, consultatie si interpretare este de 170 lei.

Cu privire la feedback-ul pacientilor, cele mai multe pareri sunt pozitive. Calitatea serviciilor, competenta personalului medical, profesionalismul si seriozitatea sunt principalele aspecte notate ca avantaje. Serviciile sunt de foarte buna calitate si se lucreaza in conditii bune, medicii folosind aparatura moderna.

5. Munmedica

Pentru EKG in orasul Ploiesti, te poti adresa clinicii medicale Munmedica. Este prezenta in randul unitatilor medicale din acest oras inca din anul 2002, cand a fost infiintata cu scopul de a oferi conditii de tratament si examinare medicala de calitate. Pe parcurs, a fost aplicata o strategie de dezvoltare, in urma careia lista de servicii s-a extins considerabil si s-au facut investitii in tehnologie. Echipa este formata din medici care pun accent pe calitate si pe satisfacerea cerintelor pacientului. 

La Munmedica, pentru consultatie si EKG vei plati 180 lei.

Serviciile sunt de calitate si medicii explica pe intelesul pacientilor diagnosticul si tratamentul. Asa reiese din parerile celor care au oferit recenzii pe internet si care sustin ca personalul este profesionist, serios si amabil. Pe de alta parte, unii pacienti spun ca atitudinea personalului de la receptie lasa de dorit si ca uneori programarile se decaleaza.

Concluzii

Pentru examinarea modificarilor ritmului cardiac si pentru depistarea in timp util a bolilor de inima, poti efectua o examinare EKG la una dintre clinicile din Ploiesti mentionate anterior. Medicii specialisti o vor interpreta si vor pune un diagnostic, dupa care urmeaza identificarea planului de tratament.