Meniu

Test de efort Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca planuiesti sa faci un test de efort in Iasi, inseamna ca iti doresti sa afli mai multe despre starea ta de sanatate la momentul actual. Multi oameni isi dau seama ca simptomele de care sufera sunt cele ale unor afectiuni medicale complexe mult prea tarziu, iar numarul tratamentelor de care pot beneficia scade pe masura ce trece timpul.  

Un test de efort efectuat in Iasi se poate dovedi util in diverse situatii. Spre exemplu, daca o persoana sufera de o durere in piept care nu pare sa aiba o explicatie logica, o investigatie de acest tip o poate ajuta sa-si dea seama care este cauza si ce poate face pentru a o ameliora. Principalul obiectiv al clinicilor din oras este de a le oferi oamenilor solutiile de care au nevoie.  

Cat costa efectuarea unui test de efort in Iasi? 

In cazul in care bugetul pe care il ai la dispozitie este unul restrans, ideal este sa te informezi din timp in privinta pretului testului de efort in Iasi si cum poate fi influentat de diversi factori. Pentru a facilita acest proces, noi iti punem la dispozitie un tabel in care au fost introduse preturile de la mai multe clinici din oras, alaturi de ratingul primit in mediul online. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Test de efort
Rating
Website
Cardiocenter
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Test de efort 200 Ron
 • Dotari performante
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Program personalizat de evaluare
Clinica Carmed
200 Ron
 • Pret Test de efort 200 Ron
 • Aparatura peformanta
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Formare profesionala in strainatate
 • Atmosfera placuta
Promedica
150 Ron
 • Pret Test de efort 150 Ron
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Programarile nu se respecta
HermaMed Center
200 Ron
 • Pret Test de efort 200 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Colaborare CAS
 • Programarile nu se respecta
Cardiomed
120 Ron
 • Pret Test de efort 120 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Contract CAS
 • Organizare slaba
 • Personal nepregatit la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care se poate face un test de efort in Iasi 

Pe langa tabelul de mai sus, iti mai prezentam si o lista a celor mai apreciate clinici in ceea ce priveste testul de efort in orasul Iasi. Chiar daca modul in care isi desfasoara activitatea pare sa fie unul destul de similar, exista si aspecte prin care aceste clinici se diferentiaza intre ele. Uita-te peste descrierile lor si vezi care corespunde nevoilor tale: 

1. Cardiocenter 

Pentru servicii medicale complete, inclusiv testarea de efort in Iasi, persoanele interesate se pot programa la Cardiocenter. Medicii de aici le ofera pacientilor asistenta medicala la standard de excelenta, prin intermediul celor mai performante tehnologii de diagnosticare si tratament. Centrul este dotat cu bicicleta general electric eBike EL, cea mai performanta bicicleta pentru testarea la efort. Mai mult decat atat, echipamentul este dotat cu functia de inclinare laterala, care ajuta la realizarea ecocardiografiei de stres. Dintre medicii care isi practica meseria aici merita mentionati Dr. Diana Vuza, Dr. Alina Iliescu si Dr. Georgiana Roman Artenie. 

Realizarea testului de efort costa 200 de lei. 

In urma experientei placute de care au avut parte la Cardiocenter, multi pacienti au ales sa lase o recenzie pozitiva, in care au adus cuvinte de lauda echipei medicale pentru atentia si rabdarea de care au dat dovada. Informatiile obtinute in urma investigatiilor sunt transmise pacientilor pe intelesul lor, astfel incat acestia sa aiba o idee cat se poate de clara despre starea lor de sanatate. 

Vezi parerile pacientilor despre Cardiocenter 
Vezi Pareri

2. Clinica Carmed  

Cei care isi doresc sa beneficieze de servicii medicale de cardiologie, precum ecocardiografia sau testul de efort, efectuate in Iasi, intr-un spatiu curat si prietenos, au la dispozitie Centrul Medical Carmed. Echipa clinicii pune accent pe construirea unei relatii de durata intre medic si pacient, la baza careia sta increderea. Aici isi practica meseria profesionisti de exceptie, precum Dr. Laura Bunduc, medic primar in cardiologie si medicina interna. In prezent, colaboreaza cu mai multe clinici si spitale din oras, tocmai pentru a ajuta un numar cat mai mare de pacienti care au nevoie de servicii de cardiologie. Alte aspecte prin care se caracterizeaza activitatea clinicii sunt inovatia, experienta si pasiunea. In cadrul clinicii se trateaza diverse boli interne care au de-a face cu plamanii, ficatul, colonul, rinichii, sangele si metabolismul.  

Efectuarea unui test de efort costa 200 de lei. 

Profesionalismul si atentia la detalii de care da dovada clinica i-a determinat pe multi pacienti sa lase o recenzie pozitiva, in care o recomanda si altor persoane care au nevoie de sprijin pe partea de servicii de cardiologie. Conditiile optime de siguranta, impreuna cu empatia si profesionalismul Dr. Laura Bunduc, ajuta in a crea o atmosfera ideala.  

3. Promedica 

Infiintata in anul 2005, clinica Promedica a avut ca obiectiv oferirea de servicii medicale extrem de competente, in special pe partea de cardiologie, unde se regasesc ecocardiografia, ecografia vasculara si arteriala, testul de efort si multe alte investigatii in Iasi. De aceste servicii se ocupa Dr. Radu Rodica si Dr. Dima-Cozma Corina, medici primari in cardiologie si medicina interna, prin intermediul aparaturii de ultima generatie. Celelalte specializari pentru care pot opta cei care aleg clinica Promedica sunt gastroenterologia, recuperarea medicala, reumatologia, urologia, endocrinologia, nutritia si medicina interna. 

Realizarea testului de efort costa 150 de lei. 

Pacientii care au beneficiat de serviciile clinicii Promedica au lasat recenzii in care au apreciat atat amabilitatea personalului medical, cat si rezultatele obtinute dupa ce au urmat tratamentul recomandat. Chiar si asa, mai multe persoane s-au confruntat cu probleme din cauza ca programarile nu se respecta, ceea ce denota o lipsa de organizare. 

4. HermaMed Center 

Cu o experienta de mai bine de 15 ani in domeniu, HermaMed Center din Iasi continua sa-si perfectioneze activitatea pe fiecare specialitate, de la investigatiile de tip ecografie si testare de efort, la cele care tin de neurologie, unde interpretarea analizelor are un rol important in diagnosticare. De ramura de cardiologie se ocupa medici specialisti precum Dr. Ovidiu Mitu si Dr. Ligia Hutuleac, dar si Prof. Dr. Bostaca Ioan, medic primar. Pe langa consultatia cardiologica si testul de efort, aici se mai efectueaza si electrocardiograma, holter EKG, holter TA si ecocardiografia Doppler transtoracica. 

Pretul testului de efort este de 200 de lei. 

Printre aspectele cele mai apreciate de pacientii care au beneficiat de serviciile HermaMed Center se afla profesionalismul, promptitudinea si amabilitatea. Exista si persoane care relateaza intamplari mai putin placute, intrucat programarile nu se respecta, iar pacientii sunt nevoiti sa astepte mult timp pe holurile centrului. 

5. Cardiomed  

Cea mai importanta specialitate de la Cardiomed este cea a serviciilor de cardiologie, in care se regasesc electrocardiograma, ecocardiografia si testul de efort, toate in Iasi. Activitatea centrului se ridica la standarde europene, datorita aparaturii de ultima generatie si a medicilor care dispun de o inalta pregatire profesionala, fiind renumiti in domeniul lor. Spre exemplu, pe partea de cardiologie, pacientii ii pot gasi aici pe Dr. Marilena Spiridon, medic primar sau pe Dr. Mihaela Barbieru, medic specialist si multi alti oameni talentati. De asemenea, Cardiomed are contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, astfel ca pacientii pot beneficia de consultatii gratuite prin intermediul biletului de trimitere. 

Pretul testului de efort este de 120 de lei. 

In recenziile pozitive pe care le-au acordat, utilizatorii au adus cuvinte de lauda activitatii centrului, mai ales in ceea ce priveste calitatea actului medical. In schimb, exista loc de imbunatatiri la capitolul organizare: mai multi pacienti au sesizat faptul ca programarile nu se respecta, iar atitudinea personalului de la receptie lasa de dorit in momentele respective. 

Concluzii

In cele din urma, tot ce trebuie sa faci pentru a afla mai multe despre starea ta de sanatate la momentul actual este sa te programezi la un test de efort in Iasi, la unul din centrele prezentate in randurile de mai sus. Informatiile obtinute te vor ajuta sa aduci modificari stilului tau de viata, astfel incat sa poti gestiona cu succes afectiunea cu care te confrunti.