Meniu

Test de efort Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Metoda de investigatie medicala noninvaziva utilizata pentru a evalua sanatatea sistemului cardiovascular si pentru a depista eventuale afectiuni ale inimii, un test de efort in Pitesti se poate realiza la una dintre clinicile de top cu servicii de cardiologie din oras. Electrocardiograma sau EKG-ul in conditii de stres provocat se efectueaza la recomandarea unui medic cardiolog, in completarea unui set de examinari facute asupra pacientului in stare de repaos.

Pentru identificarea unitatilor medicale din Pitesti in care poti beneficia de un test de efort cu rezultate relavante pentru diagnosticarea simptomelor pe care le resimti, iti sta la dispozitie articolul de fata, care contine informatii utile despre serviciile specializate de cardiologie din oras.

Unde mergi pentru un test de efort in Pitesti?

Probabil ai aflat deja ce presupune investigatia, un aparat EKG si un dispozitiv de provocare a stresului pentru inima, cum ar fi o bicicleta medicala sau o banda de alergare, insa ce conteaza cu adevarat la un test de efort in Pitesti este interpretarea pe care o face cardiologul. In tabelul de mai jos vei gasi o lista a clinicilor in care sunt intrunite conditiile de realizare a unui EKG la efort si in care activeaza cei mai buni cardiologi din oras care sa analizeze masuratorile din electrocardiograma.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Test de efort
Rating
Website
Clinica Restart
Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pret Test de efort 350 Ron
 • Clinica de nota 10
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Aparatura performanta
 • Preturi accesibile
 • Parcare proprie
Centrul Medicii
300 Ron
 • Pret Test de efort 300 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Preturi decente
 • Timp de asteptare mare
 • Comportamentul personalului de la receptie ar trebui imbunatatit
Clinica Marinescu
400 Ron
 • Pret Test de efort 400 Ron
 • Clinica de calitate
 • Medici profesionisti
 • Preturi ridicate
 • Medicul de la cardiologie nu este comunicativ
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care se efectueaza test de efort in Pitesti

In alegerea clinicii sau a cabinetului potrivit pentru un test de efort in Pitesti sunt importante deopotriva persoana medicului, cat si dotarile tehnice existente, care sa permita toata gama de investigatii uzuale pentru sanatatea inimii. Parcurge pana la capat textul de mai jos si vei afla detalii importante din activitatea centrelor medicale incluse in clasament, despre calitatea serviciilor, tarifele practicate, aparatura de care dispun, competentele medicilor si parerile pacientilor care le-au calcat pragul si au scris recenzii in care au impartasit public experienta inregistrata aici.

1. Clinica Restart

La cabinetul de cardiologie al Clinicii Restart din Pitesti se realizeaza toate investigatiile cardiace uzuale in diagnosticarea si tratamentul afectiunilor cardiovasculare: EKG, test de efort, ecocardiografie, Holter TA, Holter EKG, ecografie vasculara si indice brat-glezna. Clinica dispune de dotari moderne pentru examinari de acuratete – aparatele EKG BTL 08 LT PLUS, Holter EKG BTL 3 canale, Holter TA BTL si ecograful GE VIVID T8. Interpretarea si diagnosticul sunt efectuate de cei doi cardiologi cu experienta, dr. Sanziana Azamfire, medic specialist cardiolog, avand competente in ecocardiografie si ecografie Doppler vasculara, si dr. Lavinia Elena Spiridon, medic specialist, competenta ecocardiografie. Clinica Restart reuneste cabinete medicale din patru domenii ale medicinei: cardiologie, chirurgie generala, dermatologie si psihiatrie, in care pacientii se pot adresa unei echipe de medici bine pregatiti. 

Pentru un test de efort la aceasta clinica vei plati suma de 350 de lei.

Gradul de multumire a pacientilor pentru activitatea clinicii este unul ridicat, potrivit recenziilor de pe Google. Se apreciaza ca acest centru medical este o clinica de nota 10, cu servicii de calitate, medici profesionisti, dotari moderne, preturi accesibile, prevazut cu parcare proprie, care faciliteaza accesul pacientilor cu masina personala.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Restart
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Medicii

Sectia de cardiologie a Centrului Medical Medicii din Pitesti este reprezentata prin activitatea celor trei medici primari cardiologi, care detin competente in ecocardiografie generala si ecografie vasculara, si a celor doi medici specialisti, si prin gama completa de servicii pentru sanatatea inimii: consult cardiologic, electrocardiograma, ecografia de cord, ecografia Doppler de artere carotide, ecografia Doppler arteriala si venoasa, test de efort, monitorizarea Holter a tensiunii arteriale si a EKG. Doi dintre medicii primari ai clinicii, dr. Catalin Usurelu si dr. Elvis Botu, au competente in cardiologia interventionala si efectueaza coronarografii in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Arges. Centrul Medicii ofera servicii medicale diversificate in mai multe domenii, consultatii, investigatii paraclinice, analize de laborator si medicina muncii. Clinica dispune de o echipa de 24 de medici si de aparatura de ultima generatie: ecocardiograf Vivid S5  G.E., electrocardiograf, Holter EKG, Holter TA, test de efort BTL produs in UK.

Pretul unui test de efort la acest centru medical este de 300 de lei.

In  general, pacientii sunt multumiti de serviciile de la Centrul Medicii, pe care le considera de calitate, conform recenziilor de pe Google. Ca puncte forte, sunt mentionate aspecte precum profesionalismul medicilor si preturile decente. Pe de alta parte, sunt si aspecte care ar trebui imbunatatite si la acest capitol pacientii apreciaza ca personalul de la receptie are un comportament lipsit de solicitudine si ca exista un sistem defectuos de administrare a programarilor, din cauza caruia trebuie sa petreaca timp in sala de asteptare.

3. Clinica Marinescu

La Clinica Marinescu, testul de efort, efectuat pentru diagnosticarea si monitorizarea pacientilor care sufera de boala cardiaca ischemica, se realizeaza doar in urma unei consultatii de specialitate la medicul de la cabinetul de cardiologie, dr. Rocsana Marinescu, medic primar medicina interna si cardiologie, avand competente in ecografia generala, ecografia Doppler si ecografia cardiaca. Clinica Marinescu din Pitesti este o unitate sanitara privata infiintata de o familie de medici cu specializari diferite, sotii dr. Flavius Marinescu, medic primar dermatolog, si cardiologul si internistul dr. Rocsana Marinescu, care isi pun la dispozitia argesenilor pregatirea profesionala si experienta in lucrul cu pacientii. Pentru simptomatologia inimii, poti beneficia aici de consultatii si toata gama de investigatii uzuale cardiologice: EKG de repaos, EKG de efort, Holter EKG, Holter TA, indice brat-glezna, oscilometrie, spirometrie si ecografie.

Tarifele practicate de aceasta clinica sunt afisate pe site-ul web. Pentru un test de efort vei plati aici suma de 400 de lei.

Din putinele recenzii lasate pe Google de pacienti pentru aceasta clinica, reiese ca experientele au fost diferite, in functie de medic si de serviciul accesat. Conform unora dintre comentarii, serviciile sunt de calitate si medicii sunt profesionisti. Pe de alta parte, unii pacientii scriu ca preturile sunt ridicate si ca medicul de la cardiologie nu este o persoana foarte comunicativa si ca si-ar fi dorit explicatii despre diagnosticul intocmit.

Concluzii

Pentru realizarea unui test de efort in Pitesti, in urma caruia medicul sa poata stabili cu certitudine daca suferi de cardiopatie ischemica, te vei adresa uneia dintre clinicile de top incluse in clasamentul de mai sus. Vei gasi aici aparatura performanta pentru investigatiile inimii si medici profesionisti, care au competentele si experienta necesara pentru a interpreta rezultatele electrocardiogramei obtinute in conditii de stres controlat al organului vital. 

In urma lecturii acestui articol, ai la dispozitie toate informatiile necesare despre centrele medicale din Pitesti cu servicii de cardiologie, pentru a putea lua o decizie rationala si bine chibzuita in privinta alegerii clinicii la care sa iti faci programare pentru un test de efort.