Blefaroplastie Sibiu

Blefaroplastie Sibiu

Frumusetea orasului si numeroasele atractii turistice din zona sunt numai o parte pentru care turistii viziteaza unul dintre cele mai populare orase din Transilvania, multi alegand si serviciile medicale din zona, de inalta calitate, la preturi avantajoase, de exemplu, pentru operatia de blefaroplastie, pretul in Sibiu este unul dintre cele mai bune. In plus, raportul calitate-pret in cazul interventiilor estetice este unul excelent.
Interventiile estetice sunt unele dintre principalele servicii pentru care se practica turismul medical si cum efectele operatiei de blefaroplastie din Sibiu sunt unele spectaculoase, oferind un aspect de reintinerire a chipului, este usor de inteles de ce tot mai multi oameni aleg acest oras pentru a-si corecta imperfectiunile fizice.

Care sunt clinicile de blefaroplastie care au cel mai avantajos pret din Sibiu?

Blefaroplastia este interventia estetica efectuata la nivelul pleoapelor, atat cea superioara, cat si cea inferioara, astfel ca procedura este diferita in functie de pleoapa asupra careia se intervine, motiv pentru care si operatia de blefaroplastie are un pret variabil in Sibiu. De cele mai multe ori, blefaroplastia superioara este o interventie mai usoara si are deci un pret mai mic decat in cazul blefaroplastiei inferioare.
Cei care au nevoie de o astfel de interventie estetica si se gandesc sa apelezel la un medic plastician specializat in interventii estetice si de blefaroplastie in Sibiu pot alege una dintre urmatoarele clinci care vor fi prezentate in cadrul articolului. Acestea se bucura atat de o popularitate in randul pacientilor, cat si de un raport calitate-pret avantajos.

1. Centrul Medical ProctoVen

Desi si-a inceput activitatea oferind servicii medicale din sfera proctologiei – varice, hemoroizi, fisuri anale – Centrul Medical ProctoVen si-a dezvoltat foarte mult, de-a lungul timpului, gama de proceduri si interventii efectuate. Astfel ca, in prezent, in portofoliul de servicii al ProctoVen se gasesc si servicii de chirurgie plastica si estetica.
Medicul care se ocupa de aceasta arie a medicinei, in cadrul acestui centru medical, este dr. Olimpiu Harceaga, doctor in stiinte medicale cu o vasta experienta in domeniu, foarte solicitat pentru operatia de blefaroplastie in Sibiu.
In ceea ce priveste costurile unei astfel de interventii, acestea pornesc de la 900 de euro si pot ajunge pana la 3.000 de eurom, in cazul unei operatii mai complexe.

2. Centrul Medical Med Elite

Centrul Medical Med Elite este o clinica de chirurgie plastica si estetica, unde fiecare pacient este intampinat cu profesionalism si empatie, iar consilierea si informarea fac parte din tratament. Indiferent ca au nevoie de o interventie de chirurgie plastica si reconstructiva sau doresc sa isi imbunatateasca aspectul fizic printr-o interventie estetica, aici vor gasi solutia pentru problema lor.
De asemenea, este una dintre cele mai cautate clinici pentru operatia de blefaroplastie din Sibiu, ale carei costuri sunt unele foarte avantajoase.

3. Clinica Arcada

Clinica Arcada este specializata in oftalmologie si ofera o gama completa de servicii din aceasta specialitate medicala, printre care se regaseste insa si cea de blefaroplastie. Prin urmare, cei care isi doresc sa gaseasca unele dintre cele mai bune preturi pentru interventia de blefaroplastie din Sibiu pot apela la clinica Arcada.

In concluzie, calitatea interventiilor estetice de blefaroplastie si pretul din Sibiu sunt unele dintre motivele pentru care oamenii fac turism medical in acest oras.