Blefaroplastie Targu Mures

Blefaroplastie Targu Mures

Cu aerul sau medieval, resedinta judetului Mures atrage anual foarte multi turisti, dar aceasta influenta medievala nu se regaseste si in sectorul medical, care este unul modern si performant, in care interventiile de blefaroplastie din Tg. Mures sunt unele foarte eficiente si accesibile.
Aparatura medicala performanta si experienta medicilor sunt principalele atuuri care fac diferenta dintre o clinica de chirurgie estetica populara si una obscura. In plus, acestea sunt si criteriile in functie de care oamenii isi aleg clinica la care apeleaza pentru o interventie de blefaroplastie in Tg. Mures.

Topul clinicilor estetice unde pot fi efectuate interventii de blefaroplastie in Tg. Mures

Aspectul estetic si un ten intinerit sunt dorinte ale oamenilor, indiferent de sex sau de zona in care locuiesc, iar acestea pot fi imbunatatite prin intermediul unei operatii de blefaroplastie din Tg. Mures, unde medicii pun accent pe calitatea serviciilor si perfectionare continua.
Tocmai de aceea si cererile pentru interventiile estetice sunt tot mai des si in judetul
Mures, desi cele mai populare la nivel national sunt serviciile de medicina estetica din marile orase ale tarii. Astfel ca cei care doresc sa apeleze la o interventie de blefaroplastie in Tg. Mures pot alege una dintre urmatoarele clinici de chirurgie plastica si estetica:

1. Centrul Medical Hebe Medical

Cei care sunt in cautarea unui centru de chirurgie plastica si estetica, pentru o interventie de blefaroplastie in Tg. Mures, pot alege Centrul Medical Hebe Medical, in cadrul caruia sunt disponibile, in plus, si investigatii si proceduri de dermatologie.
In cadrul acesti clinici sunt disponibile atat interventii estetice nechirurgicale, cat si operatii chirurgicale de blefaroplastie, astfel incat pacientii sa obtina rezultatele pe care si le doresc si in conditiile unui buget redus sau a unor temeri referitoare la anestezie sau riscurile asociate unei interventii chirurgicale.

2. Clinica de Chirurgie Plastica Dr. Melicovici

Rezultatele obtinute anterior si experienta medicului chirurg plastician dr. Vlad Melicovici sunt principalele motive pentru care pacientii din Mures apeleaza la ajutorul si serviciile clinici de chirurgie plastica Dr. Melicovici.
Unul dintre aceste servicii este operatia de blefaroplastie, in Tg. Mures fiind una dintre cele mai apreciate si care poate fi efectuata atat sub anestezie generala, cat si cu anestezie locala, fara a fi necesara spitalizarea. Preturile pentru aceasta interventie pornesc de la 800 de euro – pentru bolefaroplastia superioara – si de la 1.600 de euro in cazul blefaroplastiei inferioare.

3. Dora Optics

O clinica de oftalmologie si optica medicala, in cadrul careia sunt efectuate si interventii de blefaroplastie din Tg. Mures este clinica Dora Optics. Aceasta face parte dintr-o vasta retea de clinici oftalmologice, pentru care performanta si tehnologia de ultima generatie sunt o normalitate.
Interventia de blefaroplastie efectuata de medicii de la Dora Optics este una nechirurgicala, astfel ca si consturile acesteia sunt unele mici, de aproximativ 500-1.000 de lei.

In concluzie, oamenii moderni au aceleasi nevoi si dorinte, in orice colt al tarii, motiv pentru care sectorul medical incearca sa le ofere acces la cele mai moderne servicii si tratamente, inclusiv la interventii de blefaroplastie in Tg. Mures, un oras de provincie, dar adaptat la tendintele actuale.