Meniu

Chirurgie plastica Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Numarul de persoane care apeleaza la chirurgie plastica in Alba Iulia se afla in trend ascendent. Fie pentru ca vor sa remedieze unele defecte de ordin estetic aparute din cauza unei afectiuni sau a unui accident, fie pentru a isi imbunatati aspectul fizic, pacientii se indreapta catre clinici specializate in chirurgie plastica.
Daca locuiesti in Alba Iulia si te numeri printre acestia, este important sa stii ca nu trebuie sa te deplasezi in capitala sau in alte orase pentru a beneficia de servicii din sfera chirurgiei plastice si estetice. In orasul tau, exista medici specializati carora li te poti adresa atat pentru consultatie, cat si pentru interventie.

Care sunt costurile unei consultatii de chirurgie plastica in Alba Iulia?

Pentru a iti calcula eficient bugetul, trebuie sa cunosti in prealabil si costul pe care il presupune consultatia initiala de chirurgie plastica, iar pentru cele mai bune clinici din Alba Iulia il poti afla chiar din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Oancea
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medic cu peste 30 de ani de experienta
 • Profesionalism
 • Amabilitate si rabdare
 • Rezultate bune
Doctor Cibu
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism
 • Amabilitate si rabdare
 • Atentie la nevoile pacientului
Dermisana
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii impecabile
 • Colectiv profesionist si comunicativ
 • Orientare catre nevoile pacientului
 • Aparatura de ultima generatie
 • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica specializata in chirurgie plastica din Alba Iulia?

Esti din Alba Iulia si te intereseaza o interventie de chirurgie plastica, precum augmentarea sanilor sau rinoplastia? Oricare ar fi aceasta, iti recomandam sa apelezi numai la medici cu experienta, atat pentru sentimentul de siguranta, cat si pentru garantia unor rezultate pe masura asteptarilor.

Iata cateva informatii utile despre clinicile din Alba Iulia considerate a fi cele mai bune din oras la capitolul chirurgie plastica:

1. Dr. Adrian Oancea

In Alba Iulia, un nume de referinta in chirurgia plastica este dr. Adrian Oancea. Activeaza in domeniu inca din anul 1984, iar pe parcursul celor trei decenii de activitate si-a continuat pregatirea prin participarea la congrese si workshop-uri nationale si internationale. De asemenea, un moment important din parcursul sau academic si profesional il reprezinta efectuarea unor stagii in Germania si Italia, care i-au permis sa capete experienta suplimentara in ceea ce priveste practicile chirurgicale moderne. Desi profeseaza de peste 30 de ani, este preocupat de noile tratamente folosite la nivel mondial in domeniul sau de activitate.

Pretul unei consultatii de specialitate este de 200 lei.

Cativa dintre pacientii care l-au ales pe dr. Adrian Oancea au scris despre experienta lor si pe internet, prin intermediul recenziilor. Acestia spun ca medicul este un adevarat profesionist si il recomanda cu incredere pentru ca este amabil, rabdator si lucreaza cu grija.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Adrian Oancea
Vezi Pareri

2. Doctor Cibu

In cadrul Centrului Medical Chirurgical Doctor Cibu din Alba Iulia, pacientii pot beneficia de consultatii de specialitate si interventii din mai multe specialitati medicale, printre care si chirurgia plastica. Activitatile medicale se desfasoara in cabinete moderne, iar intregul personal pune pe primul loc siguranta pacientului. Calitatea actului medical este sustinuta pe de o parte de experinta medicilor primari si medicilor specialisti, cat si de folosirea unor tehnologii moderne.

Tariful unei consultatii de chirurgie plastica este de 200 lei.

Zeci de pacienti si-au relatat pe internet experienta avuta la acest centru medical. Profesionalismul, amabilitatea si rabdarea sunt cateva dintre calitatile pe care acestia le atribuie echipei. Curatenia si faptul ca se acorda atentie sporita nevoilor pacientului sunt alte aspecte apreciate.

3. Dermisana

Dermisana face parte din randul celor mai bune clinici specializate in chirurgie plastica din orasul Alba Iulia, spre care te poti indrepta pentru numeroase proceduri estetice si servicii medicale. Pentru siguranta pacientilor si pentru calitatea superioara a actului medical, clinica Dermisana a fost dotata cu tehnologie de varf si aparatura medicala de cea mai inalta clasa. Din echipa clinicii fac parte medici primari si medici specialisti care promoveaza tratamente moderne, caracterizate de rezultate conform asteptarilor si perioade scurte de recuperare.

Pretul consultatiei de specialitate porneste de la 150 lei.

Potrivit opiniilor pacientilor, colectivul acestei clinici este profesionist, orientat catre nevoile pacientului, comunicativ si ofera servicii de calitate impecabila. Atmosfera este placuta, iar pacientii apreciaza avansul tehnologic, intrucat clinica este dotata cu aparatura de ultima generatie. De asemenea, preturile sunt accesibile. Ambitia, daruirea si eforturile depuse de intreaga echipa pentru a asigura calitatea actului medical sunt de asemenea mentionate ca avantaje.

Concluzii

In Alba Iulia, exista suficiente clinici unde se ofera servicii de chirurgie plastica si pe care le poti alege atat in vederea unei consultatii, cat si pentru efectuarea unor interventii mai mult sau mai putin complexe.

Chirurgii plasticieni din acest oras te vor ajuta sa faci o alegere inspirata si iti vor recomanda proceduri la finalul carora sa obtii rezultatele dorite. In timpul consultatiei, medicii iti vor raspunde la toate intrebarile referitoare la interventie si iti vor furniza inclusiv informatii despre pretul operatiei.