Meniu

Chirurgie plastica Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te nemultumeste ceva la aspectul tau fizic, te poti programa la o clinica de chirurgie plastica din Arad. Medicina estetica a evoluat foarte mult, acum sunt tehnici, aparatura si tehnologie performanta, care reduc disconfortul sau durerea si faciliteaza recuperarea rapida.

In aceste clinici din Arad, serviciile de chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reparatorie sunt vaste: abdominoplastii, augmentare mamara, blefaroplastie, rinoplastie, lifting facial, lipoaspiratie, vaginoplastie etc.

Cat costa o consultatie de chirurgie plastica in Arad?

Pretul pentru o consultatie de chirurgie plastica poate fi vazut in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Art Body
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic cu experienta
 • Tehnici moderne
 • Tratamente revolutionare
 • Tratamente fara dureri
 • Recuperare usoara
 • Gama vasta de proceduri de chirurgie plastica
 • Personal amabil
Horia Siclovan
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Chirurg plastician apreciat si la nivel international
 • Supraspecializat in chirurgia estetica si cosmetica
 • Efectueaza numeroase interventii estetice la fata, sani si corp
 • Clinica moderna
 • Aparatura performanta
 • Simt estetic si profesionalism
MedLife Genesys
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Departament de chirurgie plastica
 • Interventii chirurgicale simple sau complexe
 • Chirurg plastician cu experienta si pregatire internationala
 • Abdominoplastii si augmentare mamara
 • Preturi mari
 • Timpi mari de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor de chirurgie plastica din Arad

Pentru ca specialistii in chirurgie plastica din municipiul Arad sunt cunoscuti atat local, cat si la nivel national si chiar international, multi pacienti vin in fata lor cu speranta ca vor primi ajutorul de care au nevoie pentru corectarea unui anumit defect. Iata in ce clinici pot fi gasiti cei mai buni chirurgi plasticieni din Arad:

1. Art Body Clinique

Dr. Dan Micluta de la Art Body Clinique este medic specialist in chirurgie plastica si reconstructiva din anul 2003, iar in 2009 a devenit medic specialist in chirurgie generala, efectuand si o supraspecializare in chirurgia estetica a sanului la o clinica din strainatate – Clinica de Excelenta din Heidelberg. In clinica sa din Arad, medicul efectueaza numeroase interventii de chirurgie plastica, vizand fata, sanii si corpul. Tehnicile sunt moderne, iar tratamentele revolutionare: interventii minim invazive, chirurgie cu laser, tratamente de bioregenerare, injectari cu acid hialuronic.

Pretul pentru o consultatie de chirurgie plastica este de 250 de lei.

Pacientii doctorului Micluta sunt in majoritate multumiti de rezultatele obtinute, spunand ca tratamentele au fost fara dureri, cu recuperare rapida si ca personalul este profesionist si amabil. Aradenii mai spun ca serviciile sunt excelente si din acest motiv au capatat incredere si siguranta sa revina aici la nevoie.

Vezi parerile pacientilor despre Art Body Clinique
Vezi Pareri

2. Horia Siclovan

Dr. Horia Siclovan a absolvit Facultatea de Medicina Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara si s-a pregatit in Spitalul Clinic Judetean Timisoara, unde a fost rezident intre 1999 si 2004, obtinand certificatul de medic specialist in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva in Romania, in 2004, in Emiratele Arabe Unite (2008) si de la Colegiul Medicilor din Irlanda, in 2019. A urmat si un program de supraspecializare in chirurgie estetica si cosmetica si inca unul in chirurgia paraliziei de nerv facial, la clinica de chirurgie plastica a doctorului Fausto Viterbo-Botucatu din Brazilia. De asemenea, Dr. Siclovan este primul chirurg plastician care a publicat in revista Aesthetic Plastic Surgery, din New York, jurnalul emis de Societatea Internationala de Chirurgie Estetica si Plastica (ISAPS). Procedurile pe care le realizeaza sunt: abdominoplastie, mamopexie, mamoreductie, rinoplastie, blefaroplastie si multe altele.

Pretul pentru o consultatie de chirurgie plastica este de 300 de lei.

In mediul online, pacientii acestui medic au postat numeroase aprecieri la adresa sa, spunand ca este cel mai bun chirurg plastician si ca s-au lasat cu toata increderea pe mainile sale, avand in vedere pregatirea sa, profesionalismul si simtul estetic de care da dovada.

3. Spitalul MedLife Genesys

In cadrul Spitalului MedLife Genesys din Arad sunt oferite si servicii de chirurgie plastica. Acest departament dispune de o echipa medicala cu o pregatire si experienta vasta, care pune accentul pe colaborarea interdisciplinara pentru a le oferi pacientilor cele mai bune solutii, indiferent ca este vorba de interventii chirurgicale simple sau complexe. In acest spital se efectueaza abdominoplastii si operatii de augmentare mamara, de catre dr. Horia Siclovan. In cadrul spitalului mai sunt puse la dispozitie multe alte specialitati medicale si chirurgicale.

Pretul pentru o consultatie de chirurgie plastica este de 250 de lei.

Cei care au trecut pragul acestei institutii medicale au pareri impartite referitor la calitatea serviciilor. Unii spun ca au fost bine tratati si cu un profesionalism desavarsit, aprecierile indreptandu-se in mod special catre personalul din maternitate. Sunt insa si persoane care nu au fost incantate de experienta, din diverse motive, cum ar fi: timpi mari de asteptare sau raport calitate-pret in defavoarea pacientilor.

Concluziile noastre

Daca ai nevoie de o interventie de chirurgie plastica in Arad, poti alege dintre clinicile si medicii prezentati in acest articol. Acesti specialisti au pregatire si experienta in tara si in strainatate si se pun mereu la curent cu cele mai noi tehnici si tehnologii in domeniu. Fie ca urmaresti o interventie mai simpla sau una mai complexa, ai garantia ca vei fi tratat in siguranta, iar rezultatele vor fi pe masura asteptarilor.