Chirurgie plastica Arad

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Orasul care este viu din punct de vedere cultural, nu este doar un loc catre care turistii isi indreapta atentia mereu, este si un oras care are multiple posibilitati medicale, cuprinzand o gama larga de clinici de chirurgie plastica din Arad, cu medici profesionisti.

Pacientii care isi doresc sa opteze pentru anumite tipuri de interventii chirurgicale, pot lua in considerare cu incredere medicii specializati in ramura de chirurgie plastica din Arad, care pot oferi consultatiile necesare si care ii pot indruma in mod corespunzator spre luarea deciziei potrivite. Daca si tu te numeri printre acesti pacienti, este important sa te informezi ca atare pentru alegerea clinicii potrivite.

Unde poti gasi un cabinet de chirurgie plastica in Arad?

Fie ca ai observat o asimetrie la nivelul sanilor, fie ca iti doresti sa beneficiezi de un lifting facial pentru a avea un ten intinerit, exista o multime de motive datorita carora poti lua in considerare sa mergi la o clinica de chirurgie estetica in Arad, unde sa ai parte de serviciile medicilor cu experienta.

Daca te-ai hotarat sa faci acest pas, dar nu stii catre care cabinet sa iti indrepti atentia, te sfatuim sa tii cont de variantele prezentate in randurile de mai jos si sa o alegi pe cea care ti se potriveste cel mai bine.

1. Centrul Medical Misca

Misca este un centru medical amplasat in Arad care cuprinde in arsenalul sau o serie generoasa de specialitati medicale, care sa impace toate cerintele si preferintele pacientilor lor. Printre acestea se numara si chirurgia plastica reconstructiva si estetica. Daca incluzi centrul medical Misca printre optiunile tale, vei putea face cunostinta cu conf. dr. Blidisel Iulian Alexandru Ciprian (medic specialist in chirurgie plastica, reconstructiva si estetica) si dr. Shammat Amina Tina (medic specialist in chirurgie plastica, reconstructiva si estetica).

In cadrul vizitei medicale vor fi incluse si consultatii adecvate in urma carora se stabileste si pretul interventiei chirurgicale de care vei beneficia.

2. Art Body Clinique

Art Body Clinique este un cabinet de chirurgie plastica, generala si reconstructiva cu un personal medical cu peste 10 ani de experienta, care ofera consultanta si care pune la dispozitia pacientilor sai aparaturi si proceduri moderne.

Servicii si tarife:

• liftingul fetei si gatului – 3500 € – 4500 €;
• blefaroplastie superioara – 800 €;
• blefaroplastie inferioara – 1300 € – 1500 €;
• peeling chimic – 200 €;
• otoplastie – 700 €;
• implant mamar rotund – de la 3200 €;
• implant mamar anatomic – de la 3500 € etc.

3. Clinica Diantus Estet

Diantus Estet este o clinica specializata in medicina estetica din Arad, in care pacientii au acces la o multime de interventii chirurgicale estetice la preturi accesibile.

Servicii si preturi:

• cicatrici, sechele dupa arsuri – 100 – 300 euro;
• chirurgia mainii – 400 – 2000 lei;
• tumori cutanate si de parti moi – 400 – 1000 lei;
• sindrom de canal carpian – 2500 – 3500 lei.

Prin urmare, pacientii care sunt in cautarea unor cabinete medicale specializate in chirurgia plastica pot sa opteze pentru unul dintre cele mentionate in randurile de mai sus.