Meniu

Chirurgie plastica Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Intentionezi sa iti faci programare la o consultatie de chirurgie plastica in Botosani pentru a afla daca esti compatibil/a cu o anumita interventie chirurgicala? Poate iti doresti o remodelare a nasului, augmentarea sanilor sau liposuctie. Inainte de toate, insa, este nevoie de o consultatie in care medicul specialist va determina daca respectiva procedura este o alegere buna pentru tine.

In Botosani, desi nu sunt foarte multe clinici, exista cateva unitati medicale carora te poti adresa atat pentru consultatie, cat si pentru interventia propriu-zisa din sfera chirurgiei plastice. In cadrul primei vizite, medicul iti va analiza istoricul medical si veti discuta impreuna despre rezultatele pe care le poti obtine in urma operatiei care te intereseaza.

Care este tariful unei consultatii de chirurgie plastica in Botosani?

Pe langa costul interventiei, trebuie sa iei in calcul si pretul consultatiei de chirurgie plastica atunci cand iti stabilesti bugetul, iar persoanele care locuiesc in Botosani se pot ghida in functie de tabelul prezentat mai jos. Acesta prezinta numele celor mai bune clinici specializate in chirurgie plastica si estetica, precum si tariful aferent consultatiei:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Iatropolis
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Rabdare si atentie pentru pacient
 • Buna organizare
 • Curatenie
 • Atitudinea personalului de la receptie lasa de dorit
Dr. Sirbu
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti si daruiti meseriei
 • Profesionalism si amabilitate
 • Aparatura moderna
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt cele mai bune clinici de chirurgie plastica din Botosani?

Pentru a beneficia de servicii inalt calitative atunci cand iei decizia de a apela la interventii din domeniul chirurgiei plastice, trebuie sa te adresezi unor medici foarte bine pregatiti, pe care ii poti gasi inclusiv in Botosani.

Clasamentul de mai jos ofera o imagine de ansamblu asupra activitatii, tarifelor si feedback-ului pe care l-au primit clinicile considerate a fi cele mai bune din acest oras la capitolul de chirurgie plastica:

1. Iatropolis

Pentru consultatii si interventii din ramura chirurgiei plastice, pacientii din Botosani se pot indrepta catre centrul medical Iatropolis. Lista de servicii cuprinde mai multe specialitati medicale, printre care si chirurgia. Centrul medical a fost infiintat cu misiunea de a oferi pacientilor servicii medicale la standarde europene, motiv pentru care s-au facut investitii in cele mai performante tehnologii medicale de pe piata. Personalul este format din specialisti care pun accentul pe o abordare multidisciplinara si pe calitatea actului medical.

Consultatia de specialitate are pretul de 200 lei.

Foarte multe persoane au oferit feedback pozitiv centrului medical Iatropolis, unde se ofera servicii medicale de foarte buna calitate. Ca avantaje, sunt notate buna organizare, curatenia si faptul ca programarile se respecta. Cat despre personal, acesta e descris de profesionalism, rabdare, atentie si amabilitate. Cu toate ca majoritatea recenziilor sunt pozitive, exista si pacienti care spun ca atitudinea personalului de la receptie lasa de dorit, fara a contesta profesionalismul medicilor.

Vezi parerile pacientilor despre Iatropolis
Vezi Pareri

2. Dr. Sirbu

Persoanele din Botosani care doresc o programare la chirurgie plastica se pot adresa clincii dr. Sirbu, unde sunt disponibile inclusiv proceduri de dermatologie estetica. Pentru a asigura calitatea serviciilor si pentru a raspunde la cerintele pacientilor, in aceasta clinica se folosesc tehnici operatorii performante si tratamente moderne. Operatiile se desfasoara in sistem ambulatoriu, iar intreaga echipa prioritizeaza confortul si satisfactia pacientului.

La clinica dr. Sirbu, pretul consultatiei de chirurgie plastica este de 180 lei.

Cei mai multi pacienti se declara multumiti de calitatea serviciilor din cadrul clinicii Dr. Sirbu si de rezultatele pe care le-au obtinut. Acestia au remarcat profesionalism, amabilitate si seriozitate din partea personalului. Se foloseste aparatura moderna si clinica este curata.

Concluzii

Tot mai multe persoane apeleaza la chirurgie plastica, in dorinta de a obtine un aspect fizic imbunatatit, iar chirurgii plasticieni din Baia Mare isi ajuta pacientii sa ajunga la rezultatele dorite. Prin experienta si prin folosirea unor tehnologii medicale moderne, acestia ofera servicii calitative si sunt recomandati de un numar mare de persoane.

Oricare ar fi interventia chirurgicala in care planuiesti sa investesti, consultatia este un moment cheie in care iti poti da seama daca ai facut alegerea potrivita, atat cu privire la medic, cat si cu privire la unitatea medicala aleasa.