Meniu

Chirurgie plastica Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te intrebi daca exista servicii de chirurgie plastica in Braila si daca ar trebui sa iei in considerare varianta deplasarii catre Bucuresti sau alt oras mare? Pana sa te hotarasti incotro sa mergi pentru interventia de care ai nevoie, te vei bucura sa afli ca municipiul de pe malul stang al Dunarii nu duce lipsa de medici buni care sa efectueze operatii de succes menite sa ii ajute pe oameni sa isi recapete increderea in fortele proprii si stima de sine.

Articolul de fata se bazeaza pe o cercetare bine documentata despre piata serviciilor de chirurgie estetica din Braila si te va ajuta nu numai sa le identifici, ci si sa poti alege clinica sau cabinetul medical cel mai potrivit pentru interventia dorita.

Ce optiuni ai pentru chirurgie plastica in Braila?

Dincolo de ezitari si temeri, normale in cazul oricarei operatii, faptul ca esti hotarat/-a sa te adresezi unui medic pentru o interventie de chirurgie plastica in Braila implica multe considerente si dorinta de a obtine cele mai bune rezultate posibile in aspectul tau fizic. Sansele sa ai parte de servicii de cea mai buna calitate sunt mari daca alegi sa mergi la una dintre clinicile sau cabinetele din clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Mateus
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Profesionalism
 • Intelegere, rabdare si respect fata de pacienti
 • Cabinete dotate cu aparatura de ultima generatie
 • Timp de asteptare mare
Diaconia
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Centru medical foarte curat
 • Organizare buna
 • Preturi avantajoase
 • Dr. Carmen Gheorghita – profesionalism si experienta
 • Interventii chirurgicale estetice reusite
 • Deficiente in gestionarea programarilor
Centrul Grivita
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Rabdare si empatie fata de pacienti
 • Timp de asteptare mare
 • Comportamentul personalului de la receptie ar putea fi imbunatatit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor cu servicii de chirurgie plastica din Braila

Cand este in joc aspectul tau fizic, singurul de care dispui in aceasta viata, cu siguranta vei dori sa analizezi fiecare informatie inainte de a lua o decizie in ceea ce priveste o interventie de chirurgie plastica in Braila. In acest sens, te va ajuta sa parcurgi sectiunea urmatoare a articolului, dedicata fiecarei clinici in parte, serviciilor pe care le ofera, medicilor chirurgi plasticieni, preturilor percepute de acestia, dar si marturiilor pacientilor operati de ei.

1. Centrul Medical Mateus

Centrul Medical Mateus este o clinica medicala moderna, cu dotari si servicii la standarde europene, o echipa medicala cu experienta care ofera pacientilor consultatii si tratamente de: medicina interna, chirurgie generala, gastroenterologie, cardiologie, reumatologie, endocrinologie, ORL, obstetrica-ginecologie, neurologie, dermatovenerologie, hematologie, pneumologie, alergologie, ortopedie, chirurgie vasculara, oftalmologie, urologie, chirurgie plastica, neonatologie, diabetologie si nutritie. Unitatea medicala din Braila dispune de computer tomograf si laborator de analize medicale propriu si se afla intr-o continua evolutie si extindere in functie de cerintele de pe piata. Pentru operatia estetica pe care o doresti vei conta aici pe experienta dr. Carmen Gheorghita, medic primar chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, doctor in stiinte medicale.

Tarifele practicate de aceasta clinica sunt afisate pe site-ul web. Consultatia initiala la chirurgie plastica te va costa 170 de lei.

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de serviciile acestei clinici si scriu in recenzii ca au intalnit aici profesionalism, intelegere, multa rabdare si respect din partea tuturor persoanelor cu care au intrat in contact, de la personalul de la receptie pana la asistente si medici. De asemenea, se specifica faptul ca dotarea cabinetelor este realizata cu aparatura de ultima generatie. Sunt si pacienti nemultumiti de timpul de asteptare mare.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Mateus
Vezi Pareri

2. Diaconia

Centrul Medical Diaconia este o clinica privata care furnizeaza servicii medicale pentru companii si persoane fizice, avand o gama completa de specializari si personal medical aferent acestora: alergologie si imunologie clinica, cardiologie, chirurgie generala, chirurgie orala si maxilo-faciala, chirurgie plastica, estetica si reconstructiva, chirurgie vasculara, dermatologie si venerologie, ecografie, endocrinologie, explorari functionale, ginecologie si obstetrica, laborator de analize, medicina generala, medicina interna, medicina muncii, neurochirurgie, oncologie, ORL, pneumologie, recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare, reumatologie, stomatologie, urologie, analize de laborator. La sectia de chirurgie plastica o vei gasi pe dr. Carmen Gheorghita, medic cu experienta in lucrul cu pacientii si in cercetarea academica.

Tariful pentru o consultatie in vederea unei interventii pentru refacerea sau imbunatatirea aspectului fetei sau corpului este de 200 de lei.

Multe recenzii inregistreaza pareri pozitive ale pacientilor acestei clinici. Acestia scriu ca Diaconia este un centru medical foarte curat, bine organizat, cu preturi avantajoase. Unele comentarii o recomanda pe dr. Carmen Gheorghita pentru profesionalism si experienta, calitati cu ajutorul carora pacientii au obtinut un rezultat excelent al interventiei. Sunt si pareri ale pacientilor nemultumiti, care spun ca exista deficiente in gestionarea programarilor.

3. Centrul Medical Grivita

Chirurgia plastica este printre specialitatile medicale noi ale Centrului Medical Grivita, o clinica cu o gama completa de servicii in aproape toate ramurile medicinei, acoperite de o echipa profesionista de medici, care ofera consultatii medicale de specialitate, alaturi de investigatii, analize de laborator, avizari medicale necesare obtinerii carnetului de conducere auto, avizari medicale pentru fisa de port-arma, completare dosar pentru angajare. La Chirurgie plastica, reparatorie si estetica vei beneficia de serviciile dr. Alina Mihaela Stan, medic specialist.

Consultatia de chirurgie plastica are pretul de 150 de lei la aceasta clinica.

Pacientii sunt in general multumiti de serviciile acestei clinici, pe care le considera de calitate. Ei apreciaza profesionalismul unora dintre medici, rabdarea si empatia fata de pacienti. Pe de alta parte, multi pacienti sustin ca au avut mult de asteptat pana sa intre in cabinetul medicului si ca ar fi de dorit o imbunatatire a comportamentului personalului de la receptie.

Concluzii

Daca iti doresti o interventie de chirurgie plastica in Braila, ai la dispozitie una dintre clinicile cu servicii de top din clasamentul de mai sus. Programand o consultatie la unul dintre medicii specialisti, vei sti daca problema pe care doresti sa o rezolvi va putea fi abordata si tratata chirurgical in orasul de pe Dunare sau va trebui sa faci un drum catre Capitala sau alt oras din tara pentru interventia dorita.

Chiar daca chirurgii plasticieni din Braila nu ofera in prezent toata gama de operatii estetice, structura si evolutia clinicilor in care activeaza demonstreaza ca piata serviciilor medicale din acest oras este in continua dezvoltare, iar experienta si pregatirea medicilor urmeaza cu fidelitate trendul crescator, ceea ce inseamna ca brailenii se pot bucura in curand de si mai multe facilitati si solutii de rezolvare a problemelor medicale cu care se confrunta.