Meniu

Chirurgie plastica Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sunt cateva clinici de chirurgie plastica in Brasov care sunt vizitate atat de localnici cat si de pacienti din toata tara, datorita serviciilor de calitate pe care le ofera. Indiferent ca este vorba de implant mamar, rinoplastii, abdominoplastii sau lifting facial, chirurgii esteticieni din acest municipiu sunt recunoscuti pentru priceperea si atentia la detalii de care dau dovada si care fac diferenta in cazul interventiilor de acest tip.

Citeste in continuare pentru a afla la ce clinica de estetica din Brasov sa mergi pentru o consultatie si ulterior pentru o interventie prin care sa corectezi un mic defect care iti creeaza neplacere!

Cat costa o consultatie de chirurgie plastica in Brasov

Preturile pentru consultatiile de chirurgie plastica din Brasov sunt diferite de la o clinica medicala la alta, dupa cum se poate observa si din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Velicu
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie chirurgie plastica 250 Ron
 • Chirurg plastician cu peste 25 de ani de experienta
 • Numeroase interventii estetice, pentru diferite parti ale corpului
 • Microchirurgie reconstructiva
 • Poate fi gasit si la sectia de chirurgie plastica a SJU Brasov
 • A participat la numeroase cursuri de chirurgie estetica in tara si in strainatate
 • Buna comunicare medic-pacient
Dr. Costenco
280 Ron
 • Pret Consultatie chirurgie plastica 280 Ron
 • Chirurg plastician care participa constant la cursuri de perfectionare
 • La curent cu noile metode de chirurgie estetica
 • Oferta vasta de interventii de chirurgie plastica
 • Atent la nevoile pacientilor
 • Buna comunicare cu pacientii
RMN Diagnostica
240 Ron
 • Pret Consultatie chirurgie plastica 240 Ron
 • Servicii medicale variate
 • Chirurg plastician cu experienta
 • Aparatura moderna
 • Personal atent si amabil
 • Nu se respecta orele de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici de chirurgie plastica din Brasov

Poti descoperi in continuare care sunt clinicile din Brasov cu servicii de chirurgie plastica:

1. Dr. Sorin Velicu

Una dintre primele optiuni din Brasov pentru interventiile de chirurgie plastica este dr. Sorin Velicu, medic primar chirurgie plastica, estetica si reconstructiva. Doctorul are o experienta de peste 25 de ani, facand parte din prima generatie de chirurgi plasticieni de dupa 1989, cu activitate recunoscuta la standarde internationale. Dr. Velicu realizeaza numeroase interventii: corectia fetei, a sanilor, a ridurilor, a coapselor, feselor si gambelor, chirurgia tumorilor tegumentare, chirurgia abdomenului, chirurgia oncologica de parti moi, corectia estetica a cicatricilor, tratamentul chirurgical al arsurilor si procedee de microchirurgie reconstructiva. Medicul activeaza si pe sectia de chirurgie plastica si reparatorie a Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Brasov.

Pretul pentru o consultatie de chirurgie plastica este de 250 de lei la dr. Velicu.

Brasovenii si pacientii din restul tarii care au beneficiat de tratamentele chirurgicale sau nechirurgicale ale doctorului Velicu spun in majoritate ca au fost multumiti de rezultate. Sentimentul de incredere si de siguranta este cel care i-a cuprins inca de cum au pasit in cabinet, dupa ce au discutat cu medicul si acesta le-a prezentat solutiile in cazul lor. Pacientii mai spun ca dr. Velicu este un chirurg desavarsit, care are si un deosebit simt estetic.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Sorin Velicu
Vezi Pareri

2. Dr. Adrian Costenco

Dr. Adrian Costenco este medic specialist chirurgie plastica in Brasov, precum si membru activ in Asociatia Chirurgilor Plasticieni din Romania si in Societatea Internationala de Chirurgie Plastica si Estetica. Specialistul poate fi gasit si in cadrul Spitalului MedLife Brasov, la departamentul Chirurgie estetica si reparatorie, unde realizeaza o varietate de interventii, printre care: lifting facial, abdominoplastii, corectia cicatricilor, mamoplastii, implant mamar, reconstructia sanilor de dupa mastectomie, lipoaspiratie, rinoplastie si multe altele.

Pretul pentru o consultatie de chirurgie estetica, in Brasov, la dr. Adrian Costenco, este de 280 de lei.

Persoanele care au trecut prin cabinetul dr. Costenco se declara in general multumite de rezultate, motivand ca specialistul isi da tot interesul, este atent la detalii, profesionist si experimentat. Unii chiar recomanda serviciile chirurgului plastician pe motiv ca este un „doctor si un om deosebit”.

3. RMN Diagnostica

In cadrul centrului RMN Diagnostica Brasov sunt puse la dispozitie si consultatii si interventii de chirurgie plastica, pe langa serviciile de imagistica medicala pentru care clinica este si mai cunoscuta in judet. Defectele dobandite in urma bolilor sistemice, arsurilor, patologiei tumorale, traumatismelor si imbatranirii pot fi tratate de medicul Claudiu Coraiu, medic specialist chirurgie plastica. Pe langa aceste servicii, mai sunt disponibile in clinica si cabinete de: boli infectioase, chirurgie cardiovasculara, cardiologie, chirurgie pediatrica, diabet, dermatologie, medicina interna, kinetoterapie, hematologie, neurochirurgie, ginecologie, ortopedie, psihiatrie etc.

Pretul unei consultatii de chirurgie plastica, la dr. Coraiu, de la RMN Diagnostica este de 240 de lei.

Opiniile brasovenilor sunt destul de impartite cand vine vorba de activitatea acestei clinici din Brasov. Unii spun ca au descoperit aici un loc bine organizat, cu medici si asistente care isi fac treaba cu profesionalism si care sunt atenti la nevoile tuturor pacientilor, dar si ca aparatura este ultramoderna. Altii sunt de parere ca unele specialitati sunt slab reprezentate si ca nu se respecta orele de programare.

Concluziile noastre

Pentru interventiile de chirurgie plastica din Brasov, ia in considerare sa mergi la un medic cu experienta, care este recunoscut pentru rezultatele sale si cu care sa rezonezi, in primul rand. Programeaza-te la o consultatie, spune-i specialistului ce ai dori sa infrumusetezi la tine si asa vei incepe drumul catre schimbarea pe care ti-o doresti si de care ai nevoie pentru a capata mai multa incredere in tine si in frumusetea ta exterioara!