Chirurgie plastica Brasov

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Cu un rol cultural de maxima importanta inca de la infiintarea sa, resedinta judetului cu acelasi nume – Brasov – reprezinta un nod de legatura intre principalele regiuni ale tarii, dar si intre Europa Occidentala si cea Orientala, astfel ca accesul la serviciile de chirurgie plastica in Brasov nu mai este, de mult, unul dificil. Acest lucru se datoreaza atat importantei turistice, cat si influentelor occidentale asupra orasului, care au contribuit la o dezvoltare economica si tehnologica a acestuia.
Drept urmare, unitatile medicale sunt unele moderne si performante, care pot asigura pacientilor lor acces la unele dintre cele mai noi si mai eficiente metode de tratament si interventii chirurgicale estetice in Brasov. Tocmai din aceste motive exista si foarte multe persoane care fac turism medical, pentru a beneficia de servicii medicale de inalta calitate.

Topul clinicilor si cabinetelor de chirurgie plastica din Brasov

Ca urmare a accesului de tehnologie si informatie de ultima ora, dar si a cererii crescute in ceea ce priveste interventiile de chirurgie plastica din Brasov, tot mai multe clinici medicale au inclus in portofoliul de servicii sau s-au specializat in aceasta ramura a medicinei.
Rezultatele acestui proces sunt numeroasele unitati medicale in cadrul carora pot fi obtinute rezultatele dorite, indiferent ca este vorba despre augumentari mamare sau proceduri de reconstructie chirurgicala. In plus, serviciile de chirurgie plastica din Brasov au preturi accesibile, unele dintre clinicile cu un raport calitate – pret avantajos fiind:

1. RMN Diagnostica

RMN Diagnostica este o policlinica de imagistica medicala care, de-a lungul timpului, si-a diversificat portofoliul de servicii. Astfel ca, in prezent, acesta cuprinde chiar si proceduri si interventii estetice, cabinetul de chirurgie plastica din Brasov fiind unul dintre cele mai apreciate datorita profesionalismului si experientei medicului chirurg plastician, dr. Claudiu Coraiu.
RMN Diagnostica face parte dintr-o retea de centre medicale, prezente in mai multe localitati din Brasov si Sibiu, pentru care serviciile de calitate, experienta echipei medicale, tehnologia performanta si preturile mici sunt cele mai importante atuuri.

2. Spitalul Sf. Constantin

O alta unitate medicala la care se poate apela pentru servicii de chirurgie estetica in Brasov este Spitalul Sf. Constantin. Fiind vorba despre un spital, specialitatile medicale disponibile sunt foarte multe si variate.
Cu toate acestea, sectia de chirurgie plastica si reconstructiva este una foarte populara in randul pacientilor, care apreciaza un raport calitate – pret avantajos. In anumite situatii exista posibilitatea ca pacientii sa beneficieze de servicii medicale gratuite, datorita colaborarii dintre Spital si CAS.

3. Clinica Hiperdia

Ca parte a unei retele vaste de clinici medicale, retea cunoscuta sub denumirea de Affidea Romania, Clinica Hiperdia care cuprinde in portofoliul interventii si proceduri de chirurgie plastica in Brasov este cea situata pe Calea Bucuresti, la nr. 27A.
In cadrul cabinetului de chirurgie plastica al Hiperdia sunt disponibile proceduri si interventii chirurgicale din toate subspecialitatile acestei ramuri medicale, de la chirurgia plastica si reconstructiva, pana la cea estetica sau tratamente pentru arsuri.

In concluzie, clinicile care efectueaza interventii de chirurgie plastica in Brasov sunt destul de multe, dar cele mai multe sunt moderne si performante, astfel incat pacientii sa se simta increzatori si in siguranta odata ce le trec pragul.