Meniu

Chirurgie plastica Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Multe dintre interventiile de chirurgie plastica din Bucuresti sunt realizate de medici cu experienta formata in clinici din tara sau din strainatate si care participa frecvent la congrese de specialitate, unde se pun la curent cu noile tehnologii si tehnici.

In acest articol poti descoperi care sunt cei mai cunoscuti si apreciati specialisti si in ce clinici estetice din Bucuresti isi desfasoara activitatea.

Clinici unde se realizeaza interventii de chirurgie plastica in Bucuresti

Daca te intereseaza un anumit serviciu dintr-o clinica de chirurgie plastica, din Bucuresti, iti poti face o idee asupra preturilor din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Lifting mamar
Rating
Website
Dr. Berbecar
Clinica-Verificata
3.500 Euro
 • Pret Lifting mamar 3.500 Euro
 • Medic foarte apreciat si bine pregatit
 • Experienta in clinici din tara si din strainatate
 • Interventii chirurgicale si proceduri minim invazive
 • Atitudine deschisa si amabila
 • La curent cu noile tehnici si tehnologii in chirurgia plastica si estetica
Dr. Ovidiu Grecu
3.000 Euro
 • Pret Lifting mamar 3.000 Euro
 • Medic recunoscut pentru experienta si pregatirea sa in domeniu
 • Numeroase interventii chirurgicale si non-chirurgicale
 • Deschis la o comunicare eficienta cu pacientii
 • Profesionalism si amabilitate
 • Recuperare rapida
Dr. Alexandru Calu
2.500 Euro
 • Pret Lifting mamar 2.500 Euro
 • Reputat chirurg plastician, cu experienta vasta in domeniu
 • A participat la numeroase operatii estetice de dificultate medie/ridicata
 • Numerosi clienti multumiti
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Numeroase interventii chirurgicale si non-chirurgicale
Clinica Elysium
4.500 Euro
 • Pret Lifting mamar 4.500 Euro
 • Chirurg plastician cu experienta si bine cotat
 • Aparatura, tehnici si tehnologie de ultima ora
 • Amabilitate si profesionalism
 • Interventii discrete, pentru pastrarea aspectului natural si armonios
 • Gama vasta de interventii chirurgicale si non-chirurgicale
Dr. Radu Panturu
5.900 Euro
 • Pret Lifting mamar 5.900 Euro
 • Doctor cu experienta dobandite in clinici din tara si din strainatate
 • Interventii chirurgicale sau minim invazive
 • Echipa axata pe confortul fizic si psihic al pacientului
 • Medicul poate fi gasit in doua clinici importante din Bucuresti
 • Tarife mari pentru lifting mamar
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor de chirurgie plastica din Bucuresti

Sunt numerosi medici specializati in chirurgie plastica in Bucuresti, care sunt cunoscuti atat pe plan local, cat si la nivel national, pentru competentele si rezultatele obtinute. Pe cei mai importanti ii vei regasi in cele ce urmeaza:

1. Dr. Cristina Berbecar-Zeca

Dr. Cristina Berbecar-Zeca a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie din Bucuresti, iar pregatirea in rezidentiat a efectuat-o in cadrul Clinicii de Chirurgie Plastica, Microchirurgie Reconstructiva si Arsuri de la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, unde a efectuat peste 250 de garzi. Medicul a participat la numeroase congrese nationale si internationale. Subspecialitatea care o pasioneaza pe dr. Berbecar-Zeca este chirurgia fetei, astfel ca a decis sa invete tehnici speciale de rejuvenare a zonei perioculare la specialistul in chirurgie oculoplastica – prof. dr. Francesco Bernardini din Italia. In prezent, isi desfasoara activitatea la Clinica Zetta – Centru de Excelenta in Chirurgia Plastica, Estetica si in microchirurgia reconstructiva, dar si la Spitalul Judetean din Calarasi.

Pretul pentru un lifting mamar la dr. Berbecar-Zeca porneste de la 3.500 de euro.

Ca o dovada a excelentei si a rezultatelor impecabile obtinute de dr. Berbecar Zeca in clinica Zetta din Bucuresti stau review-urile apreciative scrise de pacienti. Oamenii spun ca au fost tratati in conditii foarte bune, iar interventiile (fie chirurgicale, fie non-chirurgicale) s-au desfasurat fara cusur, la fel si recuperarea. Informatiile oferite, atitudinea deschisa si amabila, implicarea si talentul sunt motive care i-au convins pe pacienti sa-i acorde specialistului un calificativ maxim pe internet.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Cristina Berbecar-Zeca
Vezi Pareri

2. Dr. Ovidiu Grecu

Dr. Ovidiu Grecu este foarte cunoscut in Bucuresti, avand o experienta de peste 24 de ani in chirurgia plastica si estetica. Medicul face parte din elita de chirurgi esteticieni din Romania, la ora actuala, cu peste 6.000 de interventii chirurgicale, dintre care cel putin 1.600 sunt interventii de implant mamar. Dr. Grecu este doctor in stiinte medicale si este primul chirurg estetician care a scris despre „chirurgia estetica responsabila”. De asemenea, este membru in numeroase societati si asociatii de profil. Dezvoltarea abilitatilor sale se datoreaza si experientei din clinicile private din Romania si Europa (Turcia, Spania si Italia). Medicul este specializat in numeroase interventii chirurgicale (sani, silueta, fata, chirurgie plastica) si non-chirurgicale pe care le efectueaza la clinica Zetta.

Pretul pentru un lifting mamar porneste, la dr. Grecu de la 3.000 de euro.

Opiniile exprimate pe internet arata nivelul foarte ridicat de satisfactie al clientelor in legatura cu acest medic. Cele mai apreciate aspecte sunt: profesionalismul si priceperea doctorului, dar si faptul ca prima consultatie este realizata pe indelete, astfel incat decizia unei anumite interventii chirurgicale sa fie luata intelept si sa rezolve problema pentru care se recomanda. Alte recenzii spun ca recuperarea este usoara si rapida, daca se tine cont de informatiile si recomandarile medicului.

3. Dr. Alexandru Calu

Dr. Ioan Alexandru Calu a absolvit Facultatea de Medicina a UMF „Carol Davila” din Bucuresti in 2010 si in prezent este membru activ in Asociatia Chirurgilor Plastici din Romania, dar si al European Society of Plastic, Reconstructive and Aesthetics Surgery, printre altele. A tratat peste 6.000 de pacienti, jumatate dintre interventii fiind de  chirurgie plastica si estetica. In 2014, medicul a parasit sistemul de stat si a intrat in cel privat, participand la sute de operatii estetice cu grad mediu si ridicat de dificultate si la operatii complexe de reconstructie din spectrul chirurgiei plastice.

Pretul pentru un lifting mamar efectuat de dr. Alexandru Calu porneste de la 2.500 de euro.

In recenziile de pe internet sunt relatate numeroase experiente pozitive, clientii fiind foarte multumiti de modul cum lucreaza dr. Alexandru Calu si de interesul si atentia de care da dovada. De asemenea, mai sunt punctate calitati precum: buna comunicare cu fiecare pacient, caruia ii explica tot ce trebuie sa stie, si suportul emotional pentru cei care se tem de aceasta schimbare estetica din viata lor.

4. Clinica Elysium

Clinica Elysium este specializata in chirurgie estetica, in Bucuresti fiind chiar renumita pentru  tratamentele minim invazive si operatiile cu anestezie locala. Clinica este condusa de dr. Ion Zegrea, medic specializat in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, cu practica in Spitalul de Urgenta Floreasca, sub indrumarea profesorului Ioan Lascar. In 2011 a devenit medic specialist, iar, cinci ani mai tarziu, medic primar. Dr. Zegrea este si cadru universitar la UMF „Carol Davila”, la catedra de Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva si a participat la numeroase proiecte de cercetare din tara si din strainatate, fiind si membru al unor foruri de renume din tara si de la nivel international.

Pretul pentru un lifting mamar, porneste, la dr. Zegrea, de la 4.500 de euro.

Pacientii clinicii Elysium au, in general, numai cuvinte de lauda despre ea, spunand ca intreaga echipa este caracterizata prin: talent, amabilitate, profesionalism si empatie. Este subliniata si calitatea interventiile discrete, ce sunt potrivite cu fizionomia si care presupun o recuperare rapida si usoara. In plus, bucurestenii spun ca dr. Zegrea este un profesionist fara cusur, mereu la curent cu tehnicile si tehnologiile de ultima ora din acest domeniu.

5. Dr. Radu Panturu

In clinica de chirurgie plastica si estetica din Bucuresti in care isi desfasoara activitatea dr. Panturu sunt puse la dispozitie servicii care vizeaza: marirea sanilor, a buzelor, rinoplastii, tratamente pentru riduri, liposuctie si multe altele. Dr. Panturu este medic specialist chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, fiind si membru al Colegiului Medicilor din Anglia. A absolvit UMF Targu Mures, sectia Medicina Generala si a urmat rezidentiatul in cadrul Spitalului Clinic Universitar de Urgenta din Targu Mures, specializandu-se in chirurgie estetica la un spital din Istanbul – Amerikan Hastanesi. In prezent, isi desfasoara activitatea in Bucuresti, la Clinica de Chirurgie Estetica Eliade si in cadrul clinicii Bio Terra Med, dar si in Targu Mures, orasul sau natal.

Tariful pentru un lifting mamar la dr. Panturu este de 5.900 de euro.

Pentru multi pacienti, experienta traita in cabinetul dr. Panturu a fost una foarte fericita, care a adus o schimbare favorabila in viata lor, pe plan estetic. De aceea, in mediul online sunt numeroase review-uri in care se vorbeste despre operatii cu rezultate foarte bune si despre abordarea profesionista si atenta la orice detaliu a acestui doctor. Aprecieri primeste si echipa care-i ajuta pe pacienti sa se simta in siguranta si bine tratati, indiferent de problema.

Concluziile noastre

O interventie de chirurgie plastica, in Bucuresti si oriunde in tara sau in lume, este o decizie importanta din viata unei persoane. De aceea, este recomandat sa te asiguri ca vei face acest pas intr-o clinica bine cotata, la un medic cu experienta si cu rezultate foarte bune.

Specialistii prezentati in acest articol fac parte dintr-o lista destul de scurta a profesionistilor in adevaratul sens al cuvantului, cu pregatire solida si experienta relevanta, atu-uri care aduc un plus de valoare si pentru fiecare clinica estetica din Bucuresti la care medicii respectivi profeseaza.