Chirurgie plastica Bucuresti

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Capitala este locul in care oamenii din intreaga tara vin pentru diferite proceduri si interventii medicale, aceasta fiind unul dintre principalele centre medicale din tara, astfel ca si diversitatea de proceduri de chirurgie plastica din Bucuresti este una foarte vasta.
Numarul clinicilor medicale in care sunt efectuate astfel de proceduri este unul impresionat, drept urmare medicii chirurgi plasticieni din Bucuresti pot veni in ajutorul multor persoane care doresc sa isi imbunatateasca aspectul estetic, indiferent daca sunt locuitori ai Capitalei sau din provincie.

Topul clinicilor de chirurgie plastica din Bucuresti

Tinand cont de marea diversitate de unitati medicale in care sunt disponibile si servicii de chirurgie plastica din Bucuresti, alegerea unei clinici la care sa se apeleze pentru interventia chirurgicala dorita poate fi una destul de dificila.
In plus, oamenii isi doresc sa gaseasca servicii de cea mai buna calitate la preturi avantajoase, iar competitivitatea data de un numar mare de clinici de chirurgie estetica din Bucuresti face ca fiecare pacient sa poata gasi o clinica ale carei servicii sa se incadreze in bugetul pe care il are disponibil pentru o astfel de interventie. Cei pentru care calitatea actului medical este la fel de important ca si costurile au posibilitatea de a alege din urmatoarele recomandari de clinici de chirurgie plastica din Bucuresti al caror raport calitate-pret este unul avantajos:

1. Clinica Nordestetica

O clinica de chirurgie plastica din Bucuresti care practica unele dintre cele mai bune preturi pentru serviciile si interventiile chirurgicale din portofoliu este clinica Nordestetica.
De la marirea sanilor sau a buzelor, pana la injectiile cu toxina botulinica sau colagen si chiar terapia Dracula sau proceduri de epilare definitiva, toate aceste interventii chirurgicale si proceduri minim invazive sunt disponibile in cadrul clinicii Nordestetica. Astfel ca pe langa chirurgia plastica, echipa medicala este specializata si in chirurgia dermatologica sau chiar hematologie.

2. Spitalul de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri (SCUCPRA)

Cu o istorie foarte indelungata si fiind infiintat de cel care a pus bazele chirurgiei plastice din tara, Spitalul de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri este unul dintre cele mai importante centre de specialitate la nivel national.
Echipa medicala a SCUCPRA este una numeroasa si profesionista, cu specializari si cursuri efectuate in strainatate. Drept urmare, in cadrul acestei clinici de chirurgie estetica din Bucuresti sunt disponibile unele dintre cele mai noi si mai moderne proceduri si tratamente, pentru ca toti pacientii sa obtina rezultatele pe care si le doresc.

3. Clinica Dr. Marinescu

Cei care isi doresc sa gaseasca un bun doctor de chirurgie plastica in Bucuresti pot apela la Clinica de chirurgie estetica Dr. Marinescu. In portofoliul de servicii al clinicii se regasesc cele mai populare proceduri de chirurgie plastica si estetica, precum si o serie de proceduri cosmetice minim invazive. In acest fel, orice pacient care ii trece pragul va gasi procedura sau tehnica de care are nevoie pentru a-si imbunatati aspectul estetic.

In concluzie, datorita numeroaselor clinici medicale de chirurgie plastica din Bucuresti, toti cei care au nevoie sau isi doresc o interventie chirurgicala estetica isi pot gasi medicul potrivit cu care sa colaboreze.