Meniu

Chirurgie plastica Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru operatia de care ai nevoie, te intrebi, desigur, daca trebuie sa mergi la Bucuresti sau in alt municipiu mare sau daca poti ramane in orasul tau, bineinteles in conditiile in care gasesti servicii de chirurgie plastica la Buzau.

Vestea buna este ca poti conta aici pe medici buni, la una dintre clinicile prezentate in acest articol, pe care, daca il vei parcurge pana la sfarsit, vei avea o viziune de ansamblu asupra posibilitatilor pe care le ai de a obtine o interventie chirurgicala de succes in Buzau, prin care sa poti dobandi mai multa incredere in propria persoana si sa iti poti atinge potentialul maxim in viata.

Unde gasesti chirurgie plastica in Buzau?

O interventie reparatorie sau estetica este o procedura medicala complexa, care, in cazul de fata, se resfrange asupra felului in care arati si te simti in pielea ta si in fata persoanelor cu care interactionezi in viata de zi cu zi si este de la sine inteles ca vrei sa ai parte de cele mai bune servicii de chirurgie plastica in Buzau. Le poti gasi la una/unul dintre clinicile si cabinetele ale caror nume figureaza in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Angi San
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Clinica moderna
 • Personal profesionist si amabil
 • Medici bine pregatiti si empatici
 • Promptitudine in interventii
 • Tratamente eficiente
 • Dr. Alexandru Varga, medic de nota 10, transmite siguranta si profesionalism
Dr. Alice Olaru
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Experiente placute la acest cabinet
 • Medic profesionist si dedicat pacientului
 • Doctorul Alice Olaru inspira incredere
 • Rezultatele interventiilor sunt pe masura asteptarilor
New Medical
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Experiente pozitive
 • Medici profesionisti
 • Solutii eficiente de tratament
 • Receptia nu raspunde la telefon
 • Timpul de asteptare la consultatii este mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor cu servicii de chirurgie plastica din Buzau

Hotararea de a opta pentru un cabinet sau o clinica de chirurgie plastica din Buzau, in detrimentul alteia, nu este deloc usoara, de aceea informatiile din sectiunea urmatoare a articolului te vor ajuta sa te decizi incotro sa mergi la o consultatie prealabila. Vei afla detalii despre calitatea serviciilor, pregatirea si experienta medicilor, tarifele practicate, precum si despre gradul de multumire a pacientilor si care sunt aspectele care reies din recenziile lor.

1. Clinica Angi San

Clinica Angi San este prezenta pe piata serviciilor medicale din Buzau si ofera consultatii, tratamente si interventii de chirurgie generala, chirurgie plastica, gastroenterologie, ORL, ortopedie, pediatrie, pneumologie si urologie. Compartimentul de Chirurgie plastica este reprezentat de doi medici bine pregatiti, dr. Alexandru Varga si dr. Alice Olaru, specializati in  chirurgie plastica, chirurgie estetica si microchirurgie reconstructiva, care efectueaza o gama variata de interventii: abdominoplastie, augmentare pometi, blefaroplastie, brahioplastie, labioplastie, mamoplastii, otoplastie, chirurgia mainii etc.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie vei plati suma de 170 de lei.

Pacientii se declara multumiti de aceasta unitate medicala, prin intermediul recenziilor scrise pe Google. Potrivit marturiilor, Angi San este o clinica moderna, cu personal profesionist si amabil, medici bine pregatiti si empatici, prompti in interventii. De asemenea, se apreciaza ca tratamentele primite aici au fost eficiente. Despre dr. Alexandru Varga se spune ca este un medic de nota 10, care transmite siguranta si profesionalism.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Angi San
Vezi Pareri

2. Dr. Alice Olaru

Dr. Alice Olaru este medic specialist chirurgie plastica si estetica, care ofera pacientilor din Buzau interventii de chirurgia mainii, blefaroplastie, proceduri minim invazive de infrumusetare si rejuvenare, injectare acid hialuronic, terapii anti-aging, injectare toxina botulinica, peeling chimic si altele. Medicul este pasionat de domeniul chirurgiei plastice, de varietatea cazuisticii aferente acestuia si de posibilitatea de a imbina meticulozitatea procedurilor chirurgicale cu aspectul creativ pe care il presupun operatiile de estetica. Dr. Olaru colaboreaza cu doua clinici apreciate din oras, Angi San si Clinica New Medical Project, unde o poti gasi la cabinetul de pe strada Nicu Constantinescu, nr. 1.

Pentru o consultatie de chirurgie plastica, medicul percepe suma de 170 de lei.

Pacientii medicului marturisesc ca au avut experiente placute la cabinetul dr. Olaru. Ei spun ca este un medic profesionist si dedicat pacientului, care inspira incredere, iar rezultatele interventiilor sunt pe masura asteptarilor.

3. New Medical

New Medical este brandul medical sub umbrela caruia functioneaza in municipiul Buzau o retea alcatuita din patru centre medicale, in care pacientii pot beneficia de o paleta variata de consultatii, analize de laborator, investigatii, tratamente si interventii in aproape toate ramurile medicinei. Compartimentul de Chirurgie plastica este reprezentat de medicii dr. Alexandru Varga si dr. Alice Olaru, specializati in chirurgie plastica, chirurgie estetica si microchirurgie reconstructiva.

Pretul consultatiei la chirurgie plastica este de 170 de lei la aceasta clinica.

Parerile pacientilor referitoare la activitatea clinicilor New Medical sunt impartite si depind de centrul in care au mers pentru rezolvarea problemelor de sanatate si de medicii din retea. Unii spun ca au avut parte de experiente pozitive si au gasit la cabinete medici profesionisti, personal amabil si solutii eficiente pentru afectiunile de care sufera sau au suferit. Pe de alta parte, sunt pacienti care reclama faptul ca receptia nu raspunde la telefon si ca timpul de asteptare la consultatii este mare.

Concluzii

Atunci cand vrei sa faci o operatie prin care sa iti imbunatatesti aspectul fizic sau functionalitatea unei regiuni a fetei sau a corpului afectata in urma unui traumatism, te poti adresa uneia dintre clinicile sau cabinetele de top de chirurgie plastica din Buzau, incluse in clasamentul de mai sus. Pe site-ul clinicilor buzoiene, poti verifica lista interventiilor chirurgicale practicate de cei doi medici tineri si bine pregatiti din oras, pentru a vedea daca operatia de care ai nevoie se realizeaza aici si vei decide catre ce clinica sa te indrepti pentru a beneficia de rezultatele dorite.

Despre experienta la cabinetele chirurgilor plasticieni din Buzau vorbesc in cuvinte de lauda pacientii care au beneficiat de consultatii si interventii care au readus increderea si siguranta in vietile lor.