Chirurgie plastica Buzau

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Obiectivele turistice – cum ar fi, de exemplu, Vulcanii noroiosi – si numeroase preparate alimentare traditionale au facut cunoscut judetul Buzau, dar resedinta de judet are si ea un motiv de mandrie, acesta fiind reprezentat de serviciile medicale si, in special, de clinicile de chirurgie plastica din Buzau, care sunt unele performante si moderne.
Desi distanta dintre acest oras si Capitala nu este un impediment pentru cei care doresc sa apeleze la diferitele interventii estetice si plastice oferite de clinicile bucurestene, buzoienii au posibilitatea de a se bucura de astfel de servicii chiar in orasul lor. Totusi, numarul clinicilor care efectueaza interventii de chirurgie plastica in Buzau nu este unul mare, ceea ce face ca oamenii sa se programeze cu mai mult timp inainte pentru a prinde loc.

Clinicile de chirurgie plastica din Buzau

Fie ca este o clinica mediala specializata in chirurgia plastica in Buzau, fie ca sunt centre medicale care ofera o gama vasta de servicii, printre care se afla si cele de chirurgie plastica si estetica, aparatura performanta si tratamentele moderne sunt criterii care caracterizeaza toate unitatile medicale din Buzau.
Pentru a fi mai usor viitorilor pacienti sa isi gaseasca clinica la care sa apeleze pentru operatia chirurgicala plastica sau estetica pe care si-o doresc, in continuare sunt prezentate clinicile care ofera astfel de servicii:

1. Clinica Angi San

Clinica Angi San este o clinica medicala care colaboreaza cu casa de asigurari de sanatate, astfel incat pacientii sai se beneficieze de reduceri sau gratuitati in ceea ce priveste anumite servicii medicale. In plus, gama de servicii este una foarte vasta, cuprinzand proceduri si investigatii din aproape toate specialitatile medicale, inclusiv cele de chirurgie plastica.
In cadrul clinicii activeaza doi dintre cei mai renumiti medici de chirurgie plastica din Buzau, care pe langa profesionalism si experienta, ofera pacientilor lor servicii medicale de inalta calitate la preturi foarte avantajoase. O consultatie de specialitate costa numai 150 de lei.

2. Clinica New Medical

New Medical este o retea de clinici medicale care este prezenta si in Buzau, unde pune la dispozitia locuitorilor servicii de chirurgie plastica dintre cele mai bune.
Cu un vast portofoliu de servicii medicale din diferite specialitati, clinica New Medical sta la dispozitia buzoienilor cu 4 unitati medicale prezente pe teritoriul orasului. In plus, cabinetele medicale sunt unele moderne, dotate cu aparatura medicala de ultima generatie, astfel incat medicii sa poata oferi unele dintre cele mai noi si moderne solutii de tratament si interventii estetice.

3. Clinica Optimed

Desi este specializata in oftalmologie, clinica Optimed ofera si servicii de chirurgie plastica in Buzau. Trebuie retinut insa ca in cadrul acestei clinici sunt disponibile, in special, investigatii si proceduri de chirurgie plastica si reconstructiva, mai putin de chirurgie estetica.
Astfel ca sanatatea pacientilor este cea care primeaza pentru clinica Optimed.

In concluzie, cei care isi doresc interventii de chirurgie plastica in Buzau pot alege un centru medical multidisciplinar, ceea ce poate reprzenta un avantaj major, deoarece vor beneficia de tratamente complete, indiferent de problemele sau obiectivele cu care se prezinta la cabinetul medicului plastician.