Chirurgie plastica Craiova

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Orasul din Banie este, in prezent, unul din principalele centre economice si universal-culturale din vestul tarii, motiv pentru care locuitori chiar si din judete invecinate apeleaza la serviciile medicale ale clinicilor craiovene, mai ales cand vine vorba despre cele de chirurgie plastica din Criova, fiind printre putinele orase din Oltenia care ofera astfel de servicii.
Dezvoltarea economica a orasului a facut ca accesul la tehnologiile moderne si serviciile de calitate sa fie unul facil. Drept urmare, clinicile de chirurgie plastica din Craiova sunt unele moderne si performante, care pot oferi pacientilor lor acces la cele mai noi proceduri si tehnici de infrumusetare.

Care sunt clinicile cele mai apreciate pentru serviciile de chirurgie plastica din Craiova?

Fiind un centru economic si cultural important si pretentiile oamenilor in ceea ce priveste calitatea sunt unele ridicate si indreptatite, iar din dorinta de a indeplini si cele mai inalte exigente, multe clinici medicale au posibilitatea de a pune la dispozitia pacientilor o gama variat si de inalta calitate de servicii de chirurgie plastica in Craiova.
Acest lucru se datoreaza investitiilor in aparatura medicala de ultima generatie, dar si specializarii continue a membrilor echipei medicale, mai ales in strainatate. Tocmai de aceea, unele dintre cele mai populare si apreciate clinici in care pot fi efectuate proceduri si interventii de chirurgie estetica in Craiova sunt:

1. Clinica Perfect Touch

Desi este prezenta pe piata de specialitate de numai 5 ani, clinica de chirurgie estetica Perfect Touch se ridica la cele mai inalte standarde de calitate in ceea ce priveste serviciile de chirurgie plastica din Craiova.
Sub conducerea medicului chirurg plastician dr. Cristian Gheorghe, echipa medicala poate efectua o gama vasta de proceduri si interventii de chirurgie estetica, plastica si reconstructiva.

2. Clinica Prestige Oltenia

Una dintre cele mai cunoscute si apreciate clinici medicale si care este specializata in chirurgia estetica din Craiova este Clinica Prestige Oltenia. Toate procedurile de estetica faciala si remodelare corporala, care sunt foarte populare in ultimii ani, sunt disponibile in cadrul acestei clinici de chirurgie estetica si plastica.
De la marirea buzelor sau a sanilor, pana la eliminare gusii inestetice, a cearcanelor sau terapia vampir destinata atat tenului, cat si parului, toate pot fi gasite in cadrul clinicii Prestige Oltenia. In plus si preturile acestor interventii sunt unele avantajoase, la nivelul acestor servicii de pe piata de specialitate.

3. Clinica VitaPlus Medical

Clinica VitaPlus Medical este un centru medical multidisciplinar, care dispune de cabinete si servicii din mai multe specialitati medicale, iar una dintre acestea este si cea de chirurgie plastica si reparatorie.
Un aspect important la aceste servicii de infrumusetare si reconstructie este faptul ca pacientii pot beneficia de unele investigatii sau proceduri de chirurgie estetica in Craiova gratuite, ca urmare a colaborarii clinicii cu Casa de Asigurari de Sanatate. Chiar si in conditiile achitarii serviciilor solicitate, pacientii trebuie sa stie ca preturile sunt unele foarte avantajoase.

Prin urmare, craiovenii si locuitorii din judetele invecinate pot gasi servicii si proceduri medicale de chirurgie plastica in Craiova dintre cele mai variate, dar de cea mai buna calitate si moderne.