Meniu

Chirurgie plastica Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile de chirurgie plastica din Craiova sunt renumite in toata tara. Medicii de pe aceasta ramura a chirurgiei au experienta vasta in acest domeniu, dobandita in tara sau in strainatate. In plus, pe langa tratamentele chirurgicale, chirurgii plasticieni buni din oras sunt specializati si in procedurile estetice minim invazive cu acid hialuronic sau botox.

In clinicile si cabinetele pe care le conduc sau in care isi desfasoara activitatea, medicii respectivi realizeaza numeroase operatii de chirurgie estetica, plastica sau microchirurgie reconstructiva, pentru ca pacientii din Craiova, din tara si chiar de peste granite, sa se bucure de rezultate asa cum isi doresc si la care viseaza de ani buni.

Cat costa o interventie de chirurgie plastica in Craiova?

Pretul pentru o interventie de chirurgie plastica in Craiova variaza de la o clinica la alta, dupa cum se poate observa si din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant mamar
Rating
Website
Dr. Mercut
Clinica-Verificata
2.700-4.000 Euro
 • Pret Implant mamar 2.700-4.000 Euro
 • Chirurg plastician cu o pregatire de exceptie
 • Experienta acumulata in tara si in strainatate
 • Numeroase interventii chirurgicale si non-chirurgicale
 • Tratamente moderne
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Interventii fara durere
Perfect Touch
3.000 Euro
 • Pret Implant mamar 3.000 Euro
 • Chirurg estetician cu o pregatire asidua
 • Experienta relevanta in interventiile estetice
 • Tratamente chirurgicale si non-chirurgicale
 • Atentie la detalii
 • Clinica moderna
 • Echipamente si materiale moderne
Prestige Oltenia
3.000-5.000 Euro
 • Pret Implant mamar 3.000-5.000 Euro
 • Numeroase tratamente estetice chirurgicale si non-chirurgicale
 • Plata in rate pentru numeroase interventii
 • Programare online
 • Tehnologii moderne
 • Medici cu experienta
 • Servicii de dermatologie
 • Clinica moderna
Estetic Boutique
2.700-3.200 Euro
 • Pret Implant mamar 2.700-3.200 Euro
 • Planuri personalizate, cu etapizarea procedurilor
 • Servicii diverse de chirurgie plastica
 • Tratamente estetice non-invazive
 • Medic cu experienta
 • Trainer al brandului Allergan (Juvederm)
 • Dispozitive de ultima generatie
 • Atmosfera relaxanta
Mogos Med
3.000 Euro
 • Pret Implant mamar 3.000 Euro
 • Tehnologie moderna
 • Numeroase specialitati medicale
 • Diverse interventii de chirurgie estetica
 • Tratamente estetice minim invazive
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici cu servicii de chirurgie plastica din Craiova

Iata un clasament al celor mai bune clinici si cabinete de chirurgie plastica din Craiova:

1. Dr. Razvan Mercut

Cine cauta servicii de chirurgie plastica in Craiova, a auzit probabil de dr. Razvan Mercut, care este specializat in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, dar este si cadru universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie din Craiova, la catedra de Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva. Medicul a participat la numeroase proiecte de cercetare de la nivel national si international si s-a perfectionat in domeniul sau de activitate in centre de excelenta din Europa, publicand totodata lucrari stiintifice. In clinica sa din Craiova, chirurgul plastician pune la dispozitie diverse tratamente chirurgicale (pentru fata, sani, fese, coapse, organe genitale, abdominoplastie etc.) sau non-chirurgicale (marirea buzelor cu acid hialuronic, rinoplastie nechirurgicala, augmentarea barbiei).

Pretul pentru un implant de silicon pentru sani este cuprins intre 2.700 si 4.000 de euro.

Cei mai multi dintre cei care au postat recenzii in legatura cu activitatea dr. Razvan Mercut au numai cuvinte de lauda despre el, spunand ca este un adevarat profesionist, care intelege nevoile pacientilor. De asemenea, modul de a comunica al tanarului doctor este deschis si amabil, iar interventiile pe care le realizeaza nu sunt dureroase.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Razvan Mercut
Vezi Pareri

2. Perfect Touch

Si Perfect Touch se afla pe lista clinicilor de top de chirurgie plastica din Craiova. A fost inaugurata in 2017, de catre doctorul Cristian Gheorghe, care a absolvit Facultatea de Medicina in anul 2011 si s-a specializat in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva in anul 2012. Dupa numeroase interventii chirurgicale la care a participat, cursuri, congrese, simpozioane, articole medicale, medicul a imbratisat cariera in medicina estetica, iar in 2019 a devenit trainer Teoxane si a inceput sa sustina cursuri despre tehnica injectarii de acid hialuronic, iar in 2021 devine National Brand Ambassador pentru firma Restylane, un an mai tarziu dobandind acelasi titlu pentru un al treilea brand – Sinclair Pharma. In clinica sa, dr. Cristian Gheorghe efectueaza numeroase proceduri chirurgicale si non-chirurgicale estetice.

Pretul pentru o augmentare mamara porneste de la 3.000 de euro, la Perfect Touch Craiova.

Serviciile clinicii sunt apreciate de pacienti. Multi spun ca medicul Cristian Gheorghe este un doctor de exceptie, pentru ca prefera aspectul natural, nu exagereaza cu proportiile si pentru ca le inspira oamenilor incredere si siguranta. Atentia la detalii, profesionalismul, rabdarea si priceperea sunt calitati pe care multi pacienti i le atribuie acestui profesionist si datorita carora rezultatele sunt conform asteptarilor.

3. Prestige Oltenia

In oferta de servicii a clinicii Prestige Oltenia din Craiova sunt si interventii de chirurgie plastica, si tratamente cu acid hialuronic. Printre procedurile chirurgicale se afla: implant din silicon, bichectomie, minilifting facial, blefaroplastie, fox eyes, lipoaspiratie. Sunt si numeroase proceduri minim invazive de corectie si infrumusetare (marirea buzelor, augmentarea pometilor, tratamente antirid, lipoliza injectabila, terapia vampir etc.). Toate acestea sunt realizate de medici cu experienta, care utilizeaza echipamente si tehnologii de ultima ora.

La Prestige Oltenia, pretul pentru un implant mamar variaza de la 3.000 la 5.000 de euro.

In recenziile postate de pacienti la adresa acestei clinici se spune ca aici sunt oferite servicii de ultima generatie in chirurgia plastica, in dermatologie si in estetica non-chirurgicala. Oamenii mai spun ca atat tratamentele, cat si pregatirea si atitudinea medicilor fata de pacienti sunt la cele mai inalte standarde. Au fost emise aprecieri si la adresa clinicii, despre care se spune ca este moderna si primitoare si ca ofera posibilitatea de a achita online pentru diverse tratamente.

4. Estetic Boutique

La Estetic Boutique Craiova clientii sunt intampinati cu servicii de chirurgie plastica si de obstetrica-ginecologie. Profesionalismul si reputatia dr. Gabriel Radu, care este un chirurg plastician cu experienta si un trainer apreciat, reprezinta o garantie a calitatii serviciilor din cadrul acestei clinici. Oferta de servicii de chirurgie plastica contine numeroase tratamente pentru fata, sani, corp, riduri, cearcane, transfer de grasime, peeling chimic etc. Dr. Radu este doctor in medicina din 2013 si medic specialist in chirurgie plastica si esetica, din 2015. In anul 2018 a inaugurat primul spital privat de chirurgie plastica din Oltenia, dupa preluarea Spitalului Alpha Medical. In 2019, medicul a devenit trainer in cadrul companiei Allergan Medical Institute (Juvederm), sustinand medicii din tara sa se perfectioneze in tehnicile de injectare a acidului hialuronic.

Pretul unui implant mamar la Estetic Boutique este cuprins intre 2.700 si 3.200 de euro. Consultatia inainte de interventiile chirurgicale costa 450 de lei.

Serviciile oferite de aceasta clinica sunt bine vazute de clienti, care spun ca medicul ii intampina cu caldura si ii ajuta sa se relaxeze de fiecare data cand ajung in fata sa. Craiovenii mai subliniaza si ca asistentele sunt la fel de amabile, dar si ca in clinica este curat, igienizat si o atmosfera placuta.

5. Mogos Med

Mogos Med reprezinta continuarea unei afaceri de familie care a inceput in anul 1938, iar in acest moment este o clinica moderna din Craiova, cu numeroase specialitati, inclusiv chirurgie plastica. Activitatea centrului medical este realizata de o echipa de specialisti cu experienta, preponderent cadre universitare. Si dotarile sunt unele la inaltime, fiind facute investitii in aparatura de ultima generatie (linie completa de proctologie, de laparoscopie si artroscopie, aparat performant de anestezie etc. In cadrul departamentului de chirurgie estetica sunt oferite numeroase tratamente invazive (implant mamar, lifting facial, rinoplastie, reconstructia sanului dupa rezectie oncologica) si minim invazive.

Pretul pentru o interventie de marire a sanilor cu implant siliconic porneste de la 3.000 de euro.

Opiniile pacientilor sunt impartite referitor la serviciile acestui centru medical din Craiova. In timp ce unii spun ca investigatiile si tratamentele realizate aici au fost de buna calitate, ca echipamentele si tehnica sunt de ultima generatie si ca medicii sunt adevarati profesionistii, altii sustin ca nu au fost multumiti. Acestia din urma spun ca preturile sunt mari, ca rezultatele unor proceduri nu au fost la inaltimea asteptarilor sau ca nu se raspunde la numarul de telefon al clinicii.

Concluziile noastre

Indiferent ca iti doresti corectarea nasului, a sanilor, a buzelor sau o alta procedura de chirurgie plastica in Craiova, poti gasi in acest oras specialisti foarte bine pregatiti si cu o experienta vasta in tratamentele chirurgicale si non-chirurgicale.

Tot ce trebuie sa faci este te programezi la o consultatie si sa-i expui medicului ceea ce-ti doresti sa imbunatatesti la tine. In curand, viata ta se va schimba in bine, daca te lasi pe mana unui profesionist cu care rezonezi si care dispune de tehnica si cunostintele necesare pentru a obtine un rezultat natural si de mare finete.