Meniu

Chirurgie plastica Focsani

Actualizat pe:

Un domeniu care are potential de crestere este cel de chirurgie plastica in Focsani, deoarece aici continua sa apara noi clinici, cu numeroase servicii puse la dispozitia pacientilor. Aceste clinici sunt deschise de medici care beneficiaza de pregatirea necesara pentru a le oferi oamenilor o sansa la o viata noua.

Cele doua tipuri de chirurgie plastica in Focsani sunt chirurgia reconstructiva si cea estetica, asa ca majoritatea clinicilor se vor specializa in una dintre cele doua. Chiar si asa, exista clinici care ofera atat servicii de chirurgie reconstructiva, cat si servicii de chirurgie estetica.

Clinici de chirurgie plastica in Focsani

Oamenii care aleg clinicile de chirurgie plastica din Focsani o fac pentru ca au din ce servicii sa aleaga, astfel incat nu fie fortati de imprejurari sa viziteze alt oras pentru a obtine interventia de care au nevoie. Activitatea doctorilor de chirurgie plastica din Focsani nu va arata mereu la fel, ceea ce inseamna ca pacientii vor trebui sa aleaga cu grija clinica la care urmeaza sa mearga.

1. Clinica S. Estet

La Clinica S. Estet de chirurgie plastica din Focsani, aspecte precum profesionalismul si serviciile de inalta calitate sunt o prioritate. Cel care a deschis clinica este dr. Silviu Mihai, medic specialist in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva.

Serviciile ce vor putea fi efectuate in cadrul clinicii sunt conturul si volumizarea buzelor cu acid hialuronic, mezoterapia, volumetria faciala, tratamentul ridurilor cu toxina botulinica, mezobotoxul, lipoaspiratia, blefaroplastia, rejuvenarea mainilor, tratamentul hiperhidrozei palmare, mastopexia etc.

Datele de contact pentru programari si alte informatii sunt numarul de telefon 0747015080 si adresa de E-mail clinicasestetic@gmail.com.

2. Clinica LaurusMedical

Pacientii vor putea gasi cateva servicii de chirurgie plastica in Focsani si la una din clinicile LaurusMedicale. Caracteritisticile dupa care se ghideaza activitatea de aici sunt experienta, integritatea si calitatea. Pe partea de chirurgie, clinica ofera servicii precum consultatia chirurgicala generala, interventii de mica chirurgie de tipul sturui, excizii, pansamentele si prelevarea de biopsii.

Cei care isi doresc sa intre in contact cu un reprezentant de la sediul din Focsani, vor putea face acest lucru apeland la numarul de telefon 0237231888.

3. Centrul Medical Medcenter

Centrul Medical Medcenter nu se specializeaza doar in analize medicale si de laborator, ci ofera si diverse servicii medicale, printre care se afla si cele de chirurgie plastica in Focsani. Centrul se caracterizeaza prin diagnosticare rapida si tratament eficient.

Serviciile centrului includ consultatia si controlul pe partea de chirurgie, dar si servicii de injectare toxina botulinica in mai multe zone, mezoterapia pentru scalp care are ca scop oprirea caderii parului, microneedling-ul, peeling-ul chimic si tratamentul injectabil cu acid hialuronic.

Principalul mod prin care o persoana poate contacta un reprezentant din partea clinicii este apeland la numarul de telefon 0314032030, cu tarif normal, sau folosind adresa de E-mail, focsani@medcenter.ro.

Concluzii

In cele din urma, exista optiuni de servicii de chirurgie plastica in Focsani pentru toate persoanele interesate si chiar si in situatia in care pacientul are nevoie de mezoterapie, va avea posibilitatea sa aleaga din mai multe clinici din zona.