Meniu

Chirurgie plastica Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa beneficiezi de o interventie de succes de chirurgie plastica in Galati si nu stii daca este posibil ori trebuie sa optezi pentru Bucuresti sau un alt oras mare in care crezi ca serviciile medicale sunt mai bine dezvoltate. Oricat de mult ti-ar placea sa te plimbi, atunci cand mergi la medic pentru o interventie chirurgicala, ai vrea sa poti beneficia de calitate cat mai aproape de casa ta si sa eviti alte cheltuieli, cu deplasarea, cazarea si drumurile repetate la controalele postoperatorii.

Te vei bucura sa afli, citind articolul de mai jos, ca poti face operatia dorita pentru imbunatatirea aspectului fizic si refacerea increderii in fortele proprii, chiar aici, in orasul tau, unde ai acces la servicii de chirurgie estetica in Galati, la una dintre clinicile de top din municipiul de la Dunare.

Ce optiuni ai pentru chirurgie plastica in Galati?

In ceea ce priveste succesul unei interventii de chirurgie plastica in Galati, cu siguranta vei dori sa te asiguri ca alegi cea mai buna clinica din punct de vedere al serviciilor si cel mai bun medic care sa realizeze operatia si sa iti fie alaturi cu sfaturi competente, mana sigura si ingrijire in timpul refacerii. Consulta clasamentul de mai jos si vei afla unde ai toate sansele pentru a-ti satisface toate exigentele si a beneficia de rezultatul visat.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica ArEstetic
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Clinica moderna
 • Personal profesionist si amabil
 • Dr. Ardeleanu – medic de nota 10
 • Rabdare si respect fata de pacienti
 • Interventii de succes
 • Conditii excelente de internare
Terra Clinique
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si bine pregatiti
 • Personal empatic si atent la nevoile pacientilor
 • Dotari performante
 • Curatenie ireprosabila
 • Timp mare de asteptare, peste ora programarii
Absolute Aestetics
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii excelente
 • Personal profesionist si amabil
 • Proceduri eficiente
 • Spatiul cabinetelor este modern si bine dotat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor de chirurgie plastica din Galati

Pentru a decide catre care clinica sau cabinet de chirurgie plastica din Galati sa te indrepti, ai nevoie de informatii suplimentare legate de calitatea serviciilor, de preturile practicate si de parerile pacientilor operati sau tratati la fiecare dintre ele. Sectiunea urmatoare a articolului iti va fi cu siguranta un ghid util pe piata serviciilor medicale din oras.

1. ArEstetic

ArEstetic este o clinica moderna de infrumusetare, modelare corporala si chirurgie estetica din Galati, fiind totodata si una dintre cele mai complete clinici de acest fel din tara. Amplasata in centrul orasului, clinica dispune de o cladire cu design avangardist si elegant, oferind galatenilor cele mai moderne si mai performante tratamente chirurgicale – chirurgia sanului, chirurgie fetei, chirurgia siluetei, chirurgia zonei genitale, chirurgia siluetei postnatale si tratamente nechirurgicale. Interventiile se realizeaza de catre prof. univ. dr. Valeriu Ardeleanu, chirurg oncolog, chirurg estetician chirurgie plastica si reconstructiva, dr. Andreea Luca, medic primar chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, si prof. dr. Radu Jecan, medic primar chirurgie plastica si estetica.

O consultatie la chirurgie plastica are pretul de 300 de lei la aceasta clinica din Galati.

Pacientii se declara, prin intermediul recenziilor de pe Google, multumiti de ArEstetic, pe care o considera o clinica moderna, cu personal profesionist, deosebit de amabil, cu rabdare si respect fata de pacienti, interventii de succes si conditii excelente de internare. Numeroase cuvinte de lauda se refera la activitatea dr. Valeriu Ardeleanu, apreciat ca medic de nota 10.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica ArEstetic
Vezi Pareri

2. Terra Clinique

Centrul Terra Clinique este un concept nou in Galati pentru sanatate, armonie si energie, care imbina servicii medicale din toate ramurile medicinei – analize medicale, boli interne, gastroenterologie, pediatrie, ORL, urologie, dermatologie, medicina generala, chirurgie plastica si reparatorie, cardiologie, psihiatrie, explorari functionale, ginecologie, alaturi de terapii alternative inspirate de traditii din diverse zone ale globului si de recuperare medicala cu ajutorul elementelor naturii. In aceasta clinica, interventiile chirurgicale sunt efectuate de dr. Andreea Luca, medic primar chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva.

Pentru o consultatie la cabinetul de chirurgie plastica vei plati 250 de lei la acest centru medical.

Cea mai mare parte a pacientilor apreciaza ca au avut parte de servicii de calitate, ca medicii sunt profesionisti si bine pregatiti, intregul personal este empatic si atent la nevoile pacientilor. Mai sunt mentionate aspecte pozitive precum aparatura performanta si curatenia ireprosabila. Unii pacienti acuza o slaba gestionare a programarilor, care are drept consecinta un timp mare de asteptare inainte de a intra in cabinetul medicului sau la investigatii.

3. Absolute Aestetics

Absolute Aestetics este o clinica de chirurgie plastica si dermatologie, care ofera interventii chirurgicale dermatologice (excizii nevi pigmentari, biopsie cutanata, tratament veruci, unghie incarnata), estetice (blefaroplastie, otoplastie, labioplastie, liposuctie) si tratamente de infrumusetare noninvazive (injectari cu toxina botulinica si acid hialuronic, tratamente de rejuvenare si lipoliza cu laser, microneedling, lifting nechirurgical si altele). Echipa medicala de la chirurgie plastica este formata din dr. Iulia Olaru, dr. Florin-Stefan Olaru, medici specialisti in chirurgie plastica si reconstructiva in cadrul Spitalul de Urgenta Sf. Andrei din Galati si dr. Cristina Bejan, medic primar chirurgie plastica si reconstructiva, recunoscuta de Consiliul Medical Britanic, cu activitate curenta de chirurgie si in Marea Britanie.

Preturile procedurilor oferite sunt publicate pe site-ul web al clinicii. Pentru o consultatie de chirurgie plastica vei achita suma de 150 de lei la aceasta clinica.

Potrivit recenziilor scrise pe Google, pacientii clinicii sunt multumiti de experienta avuta aici. Ei apreciaza ca serviciile sunt excelente, personalul profesionist si amabil, procedurile sunt eficiente, iar spatiul cabinetelor este modern si bine dotat.

Concluzii

Nu trebuie sa mergi in Capitala sau intr-un alt mare oras pentru o interventie care sa iti imbunatateasca aspectul fizic, serviciile de chirurgie plastica din Galati fiind bine reprezentate la clinicile din clasamentul de mai sus. Atunci cand vrei sa beneficiezi de rezultatele dorite ale unei operatii estetice, ai la dispozitie medici profesionisti, apreciati pentru calitatea interventiilor si modul in care au stiut sa readuca pacientilor stima de sine si increderea in fortele proprii.

Clinicile de top din Galati specializate in chirurgie estetica asigura o abordare bazata pe empatie si respect fata de pacienti, care pot beneficia de consiliere in cadrul consultatiilor, operatii riguros executate si ingrijire postoperatorie temeinica, pentru a obtine rezultatele dorite in ceea ce priveste micile corectii ale fetei sau siluetei menite sa te faca sa te simti bine in corpul tau si sa scapi de complexele care te impiedica sa iti atingi potentialul maxim in evolutia personala.