Chirurgie plastica Galati

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Pozitionarea pe Dunare, una dintre cele mai importante artere comerciale din Europa, a contribuit la dezvoltarea economica a orasului, mai ales ca urmare a activitatilor desfasurate in portul si in santierul naval, dar toate acestea au avut o influenta puternica si asupra serviciilor medicale, care s-au imbunatatit si diversificat, astfel incat oamenii sa aiba acces chiar si la proceduri de chirurgie plastica in Galati.
In plus, rolul important, in sectoarele industrial si comercial, al orasului de pe Dunare a fost completat de cel turistic, motiv pentru care zona este tranzitata anual de foarte multe persoane, turisti si afaceristi de toate nationalitatile. Odata cu acestia au ajuns in oras informatii si tehnologii dintre cele mai noi, care au fost integrate in cadrul clinicilor medicale. De aceea, serviciile de chirurgie plastica din Galati sunt unele moderne si performante.

Unde se poate merge pentru interventii de chirurgie plastica in Galati?

Calitatea actului medical este la fel de importanta ca siguranta si igiena care ar trebui sa existe in orice unitate medicala, astfel ca pacientii care au in plan o interventie de chirurgie plastica in Galati sunt in cautarea unei clinici medicale care sa poata indeplini toate aceste criterii.
De asemenea, profesionalismul, experienta, empatia, medicilor si asistentelor din cabinetul ales cantaresc si ele foarte mult intr-o astfel de alegere. Din acest motiv, pentru a veni in intampinarea nevoilor acestora, in continuare sunt prezentate unele dintre cele mai performante, sigure si apreciate clinici de chirurgie plastica din Galati:

1. Clinica Arestetic

Una dintre cele mai populare clinici de chirurgie plastica din Galati este Clinica Arestetic, atat datorita portofoliului numeros de servicii medicale si interventii estetice, cat si datorita raportului calitate – pret avantajos.
Clinica Arestetic a beneficiat de o investitie importanta in aparatura medicala de ultima generatie, ceea ce o face sa se situeze in topul celor mai moderne si performante clinici de chirurgie plastica din tara.

2. Clinica Absolute Aestetics

Clinica Absolute Aestetics este o unitate medicala specializata in dermatologie si chirurgie plastica, din Galati, care practica unele dintre cele mai avantajoase preturi.
De asemenea, portofoliul de servicii este unul vast care cuprinde chiar si proceduri estetice minim invazive, cum sunt cele de injectare de acid hialuronic sau de toxina botulinica pentru augumentarea buzelor sau pentru corectarea ridurilor sau a cearcanelor.

3. Terra Clinique

Terra Clinique este un centru medical. Astfel ca pe langa diversitatea de specialitati medicale cuprinse, in cadrul clinicii mai exista si o sala de interventii pentru cataracta, un complex de recuperare medicala si un centru de estetica.
In centrul de estetica al Terra Clinique sunt oferite aproape toate tipurile de proceduri si interventii specifice chirurgiei estetice, motiv pentru care este unul dintre cele mai importante centre de chirurgie plastica din Galati. In plus, clinica lucreaza in parteneriat cu CAS, pentru a putea oferi servicii medicale gratuite pentru anumite specialitati abordare, printre care se afla si cea de chirurgie plastica.

In concluzie, posibilitatile pe care le au la dispozitie pacientii care sunt in cautarea unora dintre cele mai bune servicii si interventii de chirurgie plastica din Galati este una foarte mare, iar costurile avantajoase.