Meniu

Chirurgie plastica Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti servicii de chirurgie plastica in Iasi, iar rezultatul la prima impresie este multumitor, cu toate ca varietate optiunilor te pune in dificultatea de a le alege pe cele mai bune. Priveste insa parte plina a paharului: pe de o parte, acolo unde exista mai multi medici specialisti in acest domeniu, exista si concurenta si o calitate mai ridicata a prestatiilor medicale, pe de alta parte, ai nimerit articolul potrivit care te va ajuta sa alegi corect, rational, in cunostinta de cauza, clinica sau cabinetul catre care ar trebui sa mergi pentru interventia chirurgicala pe care ti-o doresti.

Unitatile medicale de top din Iasi cu servicii de chirurgie plastica ofera o gama variata de operatii estetice si le vei putea identifica, in urma lecturii acestui text, pe cele de care ai nevoie pentru interventia menita sa iti sporeasca increderea in fortele proprii si sa iti schimbe viata in bine.

Unde mergi la chirurgie plastica in Iasi?

In tabelul de mai jos vei gasi cele mai bune clinici si cabinete de chirurgie plastica din Iasi, in care activeaza medici bine pregatiti si experimentati, capabili sa iti ofere rezultatele dorite in urma unei interventii chirurgicale estetice.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Susanu Clinic
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Grad ridicat de profesionalism
 • Servicii excelente
 • Medic experimentat si empatic, care inspira incredere pacientilor
 • Rezultate impecabile ale interventiilor
 • Timp mare de asteptare pentru unii dintre pacienti
Dr. Popa
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic profesionist
 • Rabdare si intelegere fata de pacienti
 • Consiliere si explicatii despre proceduri
 • Interventii reusite
Enso Clinic
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medici profesionisti
 • Rabdare si amabilitate fata de pacienti
 • Tratamente si interventii reusite
 • Aparatura moderna
Omini Clinic
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul si experienta medicilor
 • Rabdarea cu care abordeaza pacientii
 • Recomandari obiective
 • Tratamente si interventii eficiente
 • Unii pacienti spun ca operatiile lor nu au fost reusite
 • Unele deficiente de comunicare in relatia cu pacientii
My Doctor
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul si amabilitatea medicilor
 • Interventii chirurgicale reusite
 • Lipsa durerilor
 • Curatenia ireprosabila
 • Ambientul placut
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor de chirurgie plastica din Iasi

Este absolut normal sa nu te poti decide usor cand iti doresti o interventie de chirurgie plastica in Iasi, in fond este vorba despre aspectul tau estetic, singurul de care dispui in aceasta viata si pe care doresti sa il imbunatatesti. Cu ajutorul informatiilor din sectiunea urmatoare, despre calitatea serviciilor clinicilor si cabinetelor din top, despre medicii care opereaza aici, preturi si parerile pacientilor care au beneficiat de proceduri si tratamente, te vei putea hotari incotro sa te indrepti pentru operatia estetica de care ai nevoie.

1. Susanu Clinic

Susanu Clinic este o clinica specializata in chirurgie plastica si reconstructiva, infiintata de reputatul medic dr. Sidonia Susanu, medic primar chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, seful Sectiei de Chirurgie Plastica a Spitalului Regional de Copii „Sf. Maria” din Iasi. Medicul are o experienta de peste 12 ani, peste 5000 de operatii in portofoliu, realizate personal sau coordonate, activitate de cercetare medicala, stagii de perfectionare, numeroase participari la congrese si conferinte ale medicilor din tara si din strainatate si o lista ampla de articole stiintifice publicate. La Susanu Clinic se efectueaza interventii de chirurgie plastica si estetica, cosmetica medicala si chirurgie reconstructiva.

O consultatie la acest medic are un pret de 250 de lei. Pentru interventia de marire a sanilor cu proteze mamare vei achita o suma cuprinsa intre 15.000 si 22.000 de lei.

Pacientii spun, prin intermediul recenziilor, ca au intalnit la Susanu Clinic un grad ridicat de profesionalism, servicii excelente, un medic experimentat si empatic, care inspira pacientilor incredere si rezultate impecabile ale interventiilor. Sunt si cativa pacienti nemultumiti care reclama ca au avut de asteptat pana sa intre in cabinetul medicului, desi aveau programare.

Vezi parerile pacientilor despre Susanu Clinic
Vezi Pareri

2. Dr. Lucian Popa

La Clinica de chirurgie estetica din Iasi a doctorului Lucian Popa pacientii pot beneficia de o serie de interventii complexe de marire de sani, liposuctie, rinoplastie, abdomenoplastie, lifting facial si corporal, precum si de proceduri de estetica medicala. Dr. Lucian Popa este medic primar chirurgie plastica si reconstructiva, doctor in medicina, cu o experienta de peste 20 de ani, in care a realizat mii de interventii atat in clinici si cabinete private, cat si in cadrul Clinicii de Chirurgie Plastica Reconstructiva si Arsuri din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta din Iaşi.

Pentru o consultatie la acest medic vei plati 250 de lei. Implantul mamar realizat aici te va costa intre 12.000 si 20.000 de lei.

Pacientii spun ca medicul este profesionist, ca abordeaza pacientii cu rabdare si intelegere, oferind consiliere si explicatii despre proceduri, rezultatele asteptate si riscurile aferente, iar interventiile au fost reusite.

3. Enso Clinic

Enso Clinic este un centru medical care ofera servicii de dermatologie generala, dermatologie estetica, dermatologie pediatrica, chirurgie dermatologica, tratamente cu laser, interventii de chirurgie plastica pentru fata, sani si silueta, intr-un spatiu ultramodern, in care lucreaza o echipa multidisciplinara ce abordeaza holistic fiecare pacient, ii asculta nevoile si caută solutiile cele mai potrivite pentru rezolvarea problemelor. La clinica din Iasi vei intalni nu mai putin de cinci chirurgi plasticieni, in frunte cu apreciatul prof. dr. Dragos Pieptu, doctor in medicina, cu o experienta de peste 30 de ani in chirurgia plastica si stagii de pregatire in Germania, Franta, Japonia si SUA.

Consultatia la chirurgie plastica la Enso Clinic o vei putea accesa la pretul de 250 de lei. Pentru un implant mamar, ti se va percepe o suma de la 18.000 la 25.000 lei.

Pacientii se declara multumiti de serviciile prestate de aceasta clinica. Sunt consemnate profesionalismul medicilor, amabilitatea si rabdarea cu care sunt ascultati pacientii, tratamentele si interventiile eficiente si aparatura moderna.

4. Omini Clinic

Omini Clinic este o clinica de estetica din Iasi care are in oferta de servicii medicale chirurgia estetica, proceduri de rejuvenare medicala nechirurgicala, chirurgie vasculara, dermatologie, ORL, ortopedie, radiologie si psihoterapie. De peste 16 ani, la Omini Clinic sunt realizate anual sute de interventii chirurgicale in blocul operator propriu acreditat de Ministerul Sanatatii, de catre o echipa bine pregatita, coordonata de medicul dr. Theodor Motruc, chirurg plastician si fondator al clinicii.

Lista de preturi la acest centru medical poate fi consultata pe site-ul web. Pentru o consultatie la chirurgie estetica, pacientul va plati 300 de lei. Operatia de implant mamar are un tarif de 15.000-18.000 de lei, in functie de complexitate si materialele folosite, grasime proprie sau silicon.

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de experienta avuta aici. Sunt remarcate serviciile de calitate, profesionalismul si experienta medicilor, rabdarea cu care abordeaza pacientii, care primesc recomandari obiective, tratamente si interventii eficiente. Sunt si unele recenzii in care se vorbeste despre operatii nereusite si deficiente de comunicare in activitatea clinicii.

5. My Doctor

My Doctor este o clinica medicala din Iasi care asigura servicii de stomatologie, chirurgie maxilo-faciala, tratamente nechirurgicale si interventii minore de chirurgie plastica: blefaroplastie, augmentare pometi si barbie, otoplastie, corectia surasului gingival, corectia buzei superioare, excizia formatiunilor cutanate si revizia cicatricilor. Operatiile sunt realizate de catre dr. Raluca Dragomir, medic specialist in chirurgia maxilo-faciala, si dr. Alexandra Manolache, medic rezident in aceeasi specializare.

O consultatie la chirurgie are pretul de 200 de lei la aceasta clinica.

Pacientii apreciaza serviciile My Doctor, pe care le considera de calitate. Recenziile consemneaza profesionalismul si amabilitatea medicilor, reusita interventiilor chirurgicale, lipsa durerilor in timpul procedurilor, curatenia ireprosabila si ambientul placut. Unii spun ca au avut de asteptat peste ora programarii pana sa ajunga in cabinetul medicului.

Concluzii

Daca este pregatit/-a sa schimbi acel aspect al infatisarii tale care te deranjeaza si te face sa nu te exprimi asa cum simti in fata persoanelor din jurul tau, nu mai amana momentul si adreseaza-te unuia/uneia dintre cabinetele sau clinicile cu servicii de top in chirurgia plastica din Iasi. Chiar aici, in acest oras incarcat de istorie si cultura, activeaza medici renumiti pentru miile de interventii de succes realizate, recunoscuti atat in tara, cat si in afara granitelor.

In functie de operatia estetica pe care o doresti, iti stau la dispozitie optiuni multiple in ceea ce priveste centrele medicale in care poti dispune de chirurgie estetica in Iasi si, orice ai alege, vei beneficia de servicii despre a caror calitate dau marturie sutele de pacienti care si-au exprimat multumirea prin intermediul recenziilor scrise pe Google.