Chirurgie plastica Iasi

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Multi medici cu experienta in domeniu isi desfasoara activitatea in cadrul unor clinici de chirurgie plastica din Iasi. Acest lucru le da posibilitatea sa foloseasca echipamente de ultima generatie pentru a efectua operatii, iar in acest fel vor schimba complet viata pacientilor.

Dupa ce afla toate detaliile care o intereseaza in legatura cu activitatea desfasurata in cadrul unei clinici de un chirurg plastician din Iasi, persoana care isi doreste sa obtina o operatie estetica va putea face o alegere potrivita pe baza lor.

Clinici de chirurgie plastica in Iasi

Orice vizita la o clinica sau un cabinet de chirurgie plastica din Iasi incepe cu un control. In acest fel, medicul va afla mai multe informatii relevante despre pacient, ceea ce il va ajuta sa ii ofere proceduri si alternative, acolo unde este cazul. In functie de clinica la care se efectueaza interventiile de chirurgie plastica in Iasi, preturile o sa difere.

1. Susanu Clinic

Printre interventiile cel mai des intalnite la clinica de chirurgie plastica din Iasi, Susanu Clinic, se numara cele de chirurgie faciala, precum liftingul cervicofacial, rinoplastiile, otoplastiile, blefaroplastiile, remodelarea si rejuvenarea faciala etc.

Bineinteles, interventiile nu se rezuma doar la chirurgia fetei, ceea ce inseamna ca aici se pot realiza si procedurile de mamoplastie de augmentare, mastopexie, mamoplastie de reductie si ginecomastie. Pentru a obtine un pret cat mai corect, pacientii vor trebui sa-si faca o programare unde isi vor prezenta cazul.

Datele de contact de la clinica Susanu sunt numarul de telefon 0730787268 si adresa de E-mail office@susanuclinic.ro. Ele pot fi folosite pentru a stabili data unei intalniri

2. Omni Clinic

Una din clinicile care tin pasul cu noutatile care apar pe plan international in domeniu este clinica de chirurgie plastica din Iasi, Omni Clinic. Aici, serviciile sunt asigurate de trei elemente de baza: profesionalism, pregatire si experienta.

Inainte de orice fel de interventie, va trebui sa aiba loc un consult. Pentru consultatia de chirurgie estetica online, pretul este de 250 de lei, iar pretul interventiilor propriu-zise o sa difere in functie de complexitatea procedurii. Abdominoplastia se va incadra intre 2900 si 3600 de euro, in timp ce liftingul de brate este 2400 de euro.

Numarul de telefon este 0731466464, iar adresa de E-mail este office@ominiclinic.ro.

3. Clinica de chirurgie estetica si plastica Dr. Andrei Lazar

In cadrul acestei clinici de chirurgie estetica din Iasi, pacientii il vor gasi pe Dr. Andrei Lazar, care are peste 20 de ani de experienta in chirurgie plastica in cadrul unui spital urgenta si peste 15 ani de experienta in chirurgie estetica in sectorul privat, atat in tara, cat si in strainatate.

Procedurile oferite sunt personalizate, astfel incat sa se potriveasca nevoilor pacientelor care aleg aceasta clinica. Din aceasta cauza, nu exista o lista cu preturi prestabilite, ci ele vor fi hotarate in urma unui consult.

Programarile se pot face fie online, fie apeland numarul de telefon 0745640055, fie 0799529000.

Concluzii

Prin urmare, oricine poate sa apeleze la servicii de chirurgie plastica in Iasi, daca este de parere ca acest lucru o va ajuta sa se simta mai bine in pielea ei.