Meniu

Chirurgie plastica Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai nevoie de servicii de chirurgie plastica in Piatra Neamt, cel mai probabil ai observat deja ca optiunile pe care le ai la dispozitie sunt destul de limitate. Chiar si asa, faptul ca ramura de chirurgie estetica nu este la fel de dezvoltata ca in alte orase nu trebuie sa reprezinta un impediment, intrucat serviciile de care poti beneficia in oras sunt de calitate.

In cazul in care nu gasesti interventia chirurgicala de care ai nevoie in Piatra Neamt, ai posibilitatea sa te duci intr-un alt oras in care sa beneficiezi de ea. Chiar si asa, nu strica sa te uiti peste optiunile pe care le ai aici, intrucat multe dintre ele te-ar putea surprinde.

Cat costa serviciile unei clinici de chirurgie plastica in Piatra Neamt?

De cele mai multe ori, serviciile de chirurgie plastica din Piatra Neamt sau din oricare alt oras, variaza in functie de complexitatea interventiei. Un alt factor care poate influenta pretul operatiei este asocierea ei cu alte proceduri estetice, pentru un efect cat mai puternic. In bugetul de mai jos poti observa un exemplu de serviciu pe care il poti gasi la o clinica de acest fel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Crismed Clinic
Clinica-Verificata
180 Ron
  • Pret Consultatie 180 Ron
  • Aparate de ultima generatie
  • Medic specialist
  • Servicii medicale de clasa superioara
  • Atmosfera primitoare
  • Experienta in domeniu
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti duce pentru servicii de chirurgie plastica in Piatra Neamt?

In cadrul clinicii de mai jos, pe langa serviciile de stomatologie, poti gasi si servicii specifice chirurgiei plastice, in orasul Piatra Neamt. Pe langa informatiile legate de gama de interventii, ai la dispozitie si detalii despre pregatirea personalului medical si tarife:

Crismed Clinic

Din dorinta de a le oferi pacientilor toate serviciile de care au nevoie, Crismed si-a extins serviciile in domeniul chirurgiei plastice in Piatra Neamt. In portofoliul clinicii se regasesc mezoterapia, terapia vampir, tratamentul cu botox sau cu acid hialuronic, blefaroplastia, liftingul facial cu fire resorbabile etc. De aceasta ramura se ocupa Dr. Atena Aanicai, medic specialist in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, care a urmat cursurile Facultatii de Medicina si Farmacie Victor Babes, iar formarea profesionala a realizat-o in cadrul Spitalului de Urgenta Sf. Spiridon si a Institutului Regional de Oncologie.

Costul unei consultatii cu un medic specialist incepe de la 180 de lei.

Printre aspectele cele mai apreciate de utilizatorii care au lasat recenzii clinicii Crismed se numara atmosfera placuta, la care contribuie conditiile de siguranta si confort. Chiar si asa, in unele cazuri, persoanele care au apelat la serviciile de aici sunt de parere ca n-au primit toate informatiile de care au nevoie, motiv pentru care ratingul pe care l-au dat a fost mai mic.

Vezi parerile pacientilor despre Crismedclinic
Vezi Pareri

Concluzii

In cele din urma, daca ai nevoie de servicii de chirurgie plastica in Piatra Neamt, ai posibilitatea sa beneficiezi de ele, daca te duci la clinica potrivita. In cadrul consultatiei, medicul specialist iti va oferi informatii utile, pentru ca interventia sa decurga fara probleme.