Chirurgie plastica Piatra Neamt

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Pe partea de chirurgie plastica in Piatra Neamt, exista o gama diversa de servicii la care o persoana poate apela, indiferent ca ceea ce o intereseaza este tratamentul cu botox sau ceva mai complex, care sa o ajute sa-si repare o parte a corpului care si-a pierdut functionalitatea in urma unui accident sau a unui defect din nastere.

Cele mai multe clinici ofera, in prima faza, un control, al carui scop este de a-l ajuta pe doctorul de chirurgie plastica din Piatra Neamt sa se decida care este tratamentul sau interventia care va avea un impact pozitiv asupra pacientului.

Clinici de chirurgie plastica in Piatra Neamt

Desi exista putine clinici care sa ofere servicii de chirurgie plastica in Piatra Neamt, cele care o fac, sunt dotate cu tehnologie moderna, ceea ce ii ajuta pe medici sa-si atinga scopul. In functie de nevoile fiecarui pacient, vor alege clinica de chirurgia plastica din Piatra Neamt potrivita pentru ei, astfel incat sa scape de problema cu care se confrunta.

1. Crisdent Clinic

Clinica Crisdent a inceput ca o clinica de stomatologie, iar in prezent, oamenii pot sa apeleze chiar si la servicii de chirurgie plastica in Piatra Neamt prin intermediul ei, pe langa numeroase alte specializari. Serviciile medicale de clasa superioara sunt oferite prin echipamentul de ultima generatie si echipa medicala foarte bine pregatita.

Pe partea de chirurgie estetica si reparatorie, pacientii vor avea de ales intre consult anti-aging, mezoterapie, terapie vampir, tratament cu botox, tratament cu acid hialuronic, blefaroplastie, rinoplastie non chirurgicala, lifting facial cu fire resorbabile PDO, implant de par, reconstructia complexului areolo-mamelonar si corectia cicatricilor.

Datele de contact ale clinicii, pe care pacientii le pot folosi pentru a se programa, sunt numarul de telefon 0722237089 si adresa de E-mail office@crisdentclinic.ro.

2. Central Clinic

Pe partea de chirurgie plastica din Piatra Neamt, la Central Clinic isi desfasoara activitatea medicul primar Rotaru Lenuta Daniela. Pe langa consultatiile de specialitate, cei care viziteaza clinica vor putea obtine si un plan de tratament pentru a-si atinge idealul.

Pentru a descoperi cea mai buna versiune a lor, pacientii se pot programa folosind numarul de telefon 0233230803, sau adresa de E-mail office@centralclinic.ro

3. Spitalul Judetean de Urgenta

Prioritatea Spitalului Judetean de Urgenta este de a oferi servicii medicale de inalta calitate iar acest lucru se extinde si la departamentul de chirurgie plastica din Piatra Neamt. Personalul este alcatuit din Dr. Daniela Rotaru, medic primar si Dr. Aanicai Florina Atena, medic specialist.

Exista mai multe afectiuni ce pot fi tratate aici, printre care se afla si degeraturile de gradul I si al II-lea, tumorile simple ale scalpului, arsurile termice pe o suprafata mai mica de 10% din corp, plagile taiate superficiale etc.

Programarile se vor face la numarul de telefon 0233237039.

Concluzii

In cele din urma, clinicile de chirurgie plastica din Piatra Neamt au in catalogul lor tot felul de servicii, iar scopul lor este, fie de a-i sprijini pe pacienti sa obtina aspectul pe care si l-au dorit dintotdeauna, fie sa le reduca nivelul de dinsconfort.