Meniu

Chirurgie plastica pret

Actualizat pe:

Cand vine vorba de chirurgie plastica, preturile reprezinta cel mai interesant subiect de discutat pentru persoanele care planuiesc sa-si faca o astfel de interventie. Daca pentru o procedura urmeaza sa plateasca o suma impresionanta, clientii vor sa se asigure ca rezultatul final va fi unul pe placul lor si nu vor regreta decizia facuta.

In ciuda preconceptiilor pe care multi oameni inca le au cu privire la operatii estetice, astfel de proceduri pot fi obtinute la niste preturi accesibile, ceea ce inseamna ca ele se afla la dispozitia tuturor oamenilor care doresc sa faca o schimbare in viata lor. Operatiile nu trebuie privite ca pe o incercare de schimbare a aspectului, ci ca pe o imbunatatire adusa lui.

Chirurgia plastica: preturi in functie de procedura

La unele interventii de chirurgie plastica preturile o sa fie mai mari ca la altele, ceea ce este normal. Nu toate procedurile chirurgicale presupun acelasi grad de dificultate. In functie de complexitatea cazului cu care se confrunta un medic chirurg, exista si posibilitatea ca pretul sa fie modificat, iar detaliile vor discutate in cadrul consultului.

Zona fetei este o zona sensibila, asa ca aici va fi nevoie sa fie acordata cat mai multa atentie, pentru ca rezultatul obtinut sa fie unul mai mult decat decent. De aceea, liftingul facial poate fi gasit la 3500 de euro, iar cel cervico-facial chiar si la peste 6500 de euro.

Mai mult decat atat, exista proceduri temporale, proceduri care vor trebui retusate dupa o perioada de timp si proceduri permanente, iar acest aspect va influenta pretul final. Daca o persoana isi doreste o interventie care sa reziste in timp, pretul trebuie sa fie unul pe masura.

Mai multe interventii de chirurgie estetica – preturi mai bune

Pentru un numar mai mare de interventii de chirurgie estetica, preturile o sa fie si ele mai rentabile. Exista interventii estetice care pot fi combinate intre ele, astfel incat rezultatul final sa fie cu adevarat unul impresionant. Intr-o astfel de situatie, unele clinici care se specializeaza in chirurgie plastica vor avea oferte speciale pentru diferitele pachete de operatii estetice pe care le ofera in catalogul lor.

Un exemplu bun in acest sens este liposuctia. La unele clinici, a doua zona asupra careia urmeaza sa fie aplicata liposuctia va costa mai putin decat in mod normal. Tocmai de aceea, in timpul consultului cu medicul chirurg, este bine ca pacientul sa aduca in discutie daca vrea ca procedura sa fie aplicata mai multor zone.

Tot in pachetul de chirurgie estetica se pot gasi servicii precum anastezia, care poate sa fie generala sau locala, spitalizarea de 24 de ore, iar daca pacientul simte ca mai are nevoie de o zi de recuperare, va plati un cost suplimentar, pansamentele si consultatiile care vor fi efectuate in perioada post-operatorie.

Concluzii

In cele din urma, interventiile de chirurgie plastica si preturile lor au suferit mai multe schimbari de-a lungul timpului. Pe de-o parte, operatiile estetice nu mai sunt privite cu la fel de mult scepticism ca in trecut, iar in clinici exista diverse pachete care ofera preturi accesibile celor care isi doresc sa apeleze la mai multe servicii din catalogul lor.