Chirurgie plastica Satu Mare

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

La prima vedere, chirurgia plastica din Satu Mare pare sa se diferentieze de cea din alte zone prin faptul ca majoritatea oamenilor care vin aici, o fac pentru interventiile de reconstructie. De multe ori, operatiile estetice sunt vazute ca o modalitate prin care o persoana isi poate schimba aspectul de care nu este multumita, dar cazurile sunt mult mai variate de atat.

Scopul unui chirurg plastician din Satu Mare este de a-l ajuta pe pacient sa fie, in primul rand, multumit de modul in care arata. Pentru a face acest lucru, trebuie sa aiba echipamentul necesar chiar si pentru cele mai dificile interventii. De aceea, cei mai multi chirurgi vor fi gasiti desfasurandu-si activitatea in cadrul unor clinici din oras.

Clinici de chirurgie plastica in Satu Mare

In ciuda faptului ca nu exista multe clinici de chirurgie plastica in Satu Mare, cele care au reusit sa reziste in timp sunt formate din echipe dedicate meseriei pe care o presteaza. Nu conteaza daca o persoana are nevoie de o interventie estetica, sau una de reconstructie, deoarece va gasi un chirurg plastician din Satu Mare care sa o ajute.

1. Clinica de chirurgie estetica Sensaesthetic

Dr. Marius Roatis Dinu, medic primar in chirurgie plastica, microchirurgie reconstructiva si estetica si doctor in medicina, isi desfasoara activitatea in cadrul clinicii de chirurgie plastica din Satu Mare, Sensaesthetic. Cu ajutorul unor materiale de calitate premium, o abordare profesionala si specialisti de inalta calitate, clinica ii va ajuta pe pacienti sa se redescopere.

In catalogul de servicii al acestei clinici se regasesc mai multe specializari precum chirurgia nasului, cea a sanului, a abdomenului, otoplastia, chirurgia genitala, injectarea de acid hialuronic, chirurgia postbariatrica si peelingul chimic.

Numarul de telefon 0770652969 sta la dispozitia pacientilor care planuiesc sa se programeze pentru un consult.

2. Clinica Sfantul Anton

Clinica Sfantul Anton a pornit ca un proiect pilot si in prezent ofera chiar si servicii de chirurgie plastica in Satu Mare. Aici, chirurgia plastica se ocupa cu corectarea sau restaurarea de forma si functionalitate, asa ca nu este suficient ca rezultatul sa fie placut doar din punct de vedere estetic.

Chirurgia plastica de la clinica include chirurgia reconstructiva, chirurgia de mana, microchirurgia si tratamentul de arsuri.

Se va putea intra in contact cu un reprezentant al clinicii apeland la numarul de telefon 0261743333, sau printr-un mesaj la adresa de E-mail sfantulantonrx@gmail.com.

3. Spitalul Judetean de Urgenta

Echipa de la sectia de chirurgie plastica din Satu Mare, de la Spitalul Judetean, este formata din dr. Marius Roatis Dinu, Dr. Cazacu Alexei si Dr. Mihali Teodor-Alexandru.

Serviciile medicale includ chirurgia plastica si microchirurgia reconstructiva: chirurgia traumatismelor acute, chirurgia patologiei cronice, tratamentul arsurilor si degeraturilor si chirurgia malformatiilor congenitale.

Programarile pentru chirurgie plastica se fac la numarul de telefon 0261825550.

Concluzii

In cele din urma, persoanele care au avut de suferit de pe urma unui accident si nu se regasesc in persoana din oglinda, se vor putea duce la o clinica de chirurgie plastica din Satu Mare. Acolo, echipa formata din medici cu pregatirea necesara va face tot posibilul sa remedieze acest lucru.