Meniu

Chirurgie plastica Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Orice municipiu resedinta de judet care se respecta trebuie sa asigure locuitorilor sai servicii medicale de calitate in cat mai multe ramuri ale medicinei si nu ar trebui sa fie o surpriza pentru tine, cea/cel care cauti servicii de chirurgie plastica in Satu Mare, faptul ca la clinicile si cabinetele din oras ai putea sa gasesti solutia la problema cu care te confrunti, fara a fi nevoie sa calatoresti in acest scop.

Daca vei parcurge pana la final articolul de fata, vei avea la dispozitie informatiile necesare cu ajutorul carora vei cunoaste care sunt unitatile medicale catre care pot merge in Satu Mare pentru o operatie estetica prin care sa iti imbunatatesti aspectul fizic si, implicit, intreaga viata.

Unde mergi pentru chirurgie plastica in Satu Mare?

Daca vrei sa beneficiezi de rezultatele asteptate ale unei interventii de chirurgie plastica in Satu Mare, va trebui sa te adresezi uneia/unuia dintre clinicile si cabinetele din clasamentul de mai jos, in care vei gasi servicii de top.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Onica Eniko
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist si amabil
 • Sfaturi competente si explicatii amanuntite ale procedurilor
 • Solutii eficiente
Clinica Sfantul Anton
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Experiente multumitoare
 • Medici profesionisti si amabili
 • Probleme de sanatate rezolvate eficient si prompt
 • Timp de asteptare mare
Gynoprax
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Daruire fata de actul medical si fata de paciente
 • Receptia raspunde greu la telefon
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor cu servicii de chirurgie plastica din Satu Mare

Atunci cand ai la dispozitie mai multe optiuni pentru a realiza o interventie de chirurgie plastica in Satu Mare, nu este usor sa te hotarasti catre care clinica sa te indrepti, mai ales ca vrei sa ai parte de cel mai bun tratament posibil in orasul tau si de un chirurg plastician competent, care sa iti garanteze o operatie reusita. Detaliile din sectiunea urmatoare a articolului, legate de calitatea serviciilor, preturile practicate si opiniile pacientilor aflati candva in aceeasi situatie cu tine te vor ajuta sa te decizi.

1. Dr. Onica Eniko

Dr. Onica Eniko este medic specialist in domeniul chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva. La cabinetul sau individual din Satu Mare, Strada Mihai Viteazul (Clinica Sfantul Anton) se realizeaza o serie de interventii de chirurgie plastica, chirurgie estetica – otoplastie, blefaroplastie, lifting facial, si proceduri nechirurgicale de infrumusetare si rejuvenare, injectari cu toxina botulinica si acid hialuronic, mezoterapie, terapia vampir, radiocauterizarea leziunilor cutanate, unghii incarnate si altele.

Pentru o consultatie de chirurgie plastica, medicul percepe suma de 150 de lei.

Pacientii care au beneficiat de consultatii si tratamente spun ca au gasit la acest cabinet servicii de calitate, un medic profesionist si amabil, care le-a oferit sfaturi competente si explicatii amanuntite ale procedurilor si ca solutiile oferite au fost eficiente.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Onica Eniko
Vezi Pareri

2. Clinica Sfantul Anton

La Sectia de Chirurgie Plastica a Clinicii Sfantul Anton poti accesa serviciile dr. Marius Roatis, medic primar chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva. Clinica functioneaza in Satu Mare din anul 2006, cand a debutat cu un personal alcatuit din patru medici, ajungand in prezent la 52 de medici pe diferite specialitati. Este una dintre cele mai bine cotate si cunoscute clinici medicale din Ardeal.

Pretul unei consultatii de chirurgie plastica este de 170 de lei.

Majoritatea pacientilor scriu in recenziile de pe Google ca au avut experiente multumitoare la aceasta clinica, unde au gasit medici profesionisti si amabili, datorita carora problemele de sanatate au fost rezolvate cu eficienta si promptitudine. Sunt si pacienti care spun ca timpul de asteptare pentru consultatii este mare.

3. Gynoprax

Gynoprax este o clinica privata de obstretica-ginecologie din Satu Mare, in care, pe langa consultatiile, investigatiile si tratamentele obisnuite in aceasta ramura medicala, satmarencele au la dispozitie consultatii de chirurgie plastica si operatii estetice ginecologice (himenoplastie, labioplastie, rejuvenare genitala, mamoplastii de reducere, augmentare – implanturi mamare, mamopexii – ridicare sani, abdominoplastii, etc.). Interventiile sunt realizate de dr. Marius Roatis, medic primar chirurgie plastica si reparatorie.

Pentru o consultatie de chirurgie estetica la acest medic va trebui sa platesti 200 de lei.

Pacientele sunt in general multumite de serviciile acestei clinici, pe care le considera de calitate, si scriu in recenzii ca au intalnit aici medici profesionisti, daruiti meseriei si persoanelor care vin pentru tratamente si investigatii. Sunt si paciente nemultumite de activitatea receptiei, de faptul ca personalul nu raspunde la telefon.

Concluzii

Medicii specializati in chirurgie plastica din Satu Mare, pe care ii poti gasi la cabinete individuale sau la clinici de top din oras, efectueaza o gama variata de interventii chirurgicale estetice – himenoplastie, labioplastie, rejuvenare genitala, mamoplastie de reducere, implant mamar, liftind de sani, abdominoplastie, otoplastie si blefaroplastie, precum si interventii de chirurgie plastica reparatorie. Pentru aceste tipuri de operatii iti poti realiza o programare la unul dintre cei doi medici chirurgi plasticieni, pentru a beneficia de sfaturi competente si explicatii amanuntite in vederea efectuarii urmatorului pas in rezolvarea problemei tale.

In urma lecturii acestui articol, o mare parte dintre nelamuriri ti-au fost elucidate si vei sti daca operatia pe care o doresti se poate efectua in Satu Mare sau ar trebui sa iei in considerare deplasarea catre un alt oras.