Meniu

Chirurgie plastica Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-ai propus sa apelezi la servicii de chirurgie plastica in Targoviste? In prima faza, trebuie sa te programezi la o consultatie in cadrul careia medicul iti va analiza profilul medical si va determina daca interventia respectiva ti se potriveste. In caz contrar, iti poate recomanda o alternativa.

Tot consultatia initiala este cea in care afli care sunt costurile exacte ale operatiei pe care iti doresti sa o faci. Daca locuiesti in Targoviste, sugestiile de clinici prezentate in acest articol te pot ajuta sa iei o decizie buna.

Cat costa sa faci o consultatie de chirurgie plastica in Targoviste?

Consultatia de chirurgie plastica este o etapa importanta, iar in Targoviste poti gasi medici specializati in acest domeniu, care sunt bine pregatiti si care te vor indruma sa faci o alegere potrivita. Iata care este tariful unei consultatii la cele mai bune clinici:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Alpha Beauty
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Consultatie 200 Ron
  • Servicii de inalta calitate
  • Rezultate foarte bune
  • Profesionalism si amabilitate
  • Atmosfera primitoare
Dr. Pascanu
250 Ron
  • Pret Consultatie 250 Ron
  • Servicii de calitate
  • Rezultate bune
  • Medic cu experienta
  • Grija si sustinere pentru pacient
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica de chirurgie plastica din Targoviste?

Persoanele care locuiesc in Targoviste nu sunt nevoite sa se deplaseze in afara orasului atunci cand vor sa beneficieze de interventii din sfera chirurgiei plastice. In apropierea lor, au cateva optiuni de unitati medicale ce ofera servicii calitative:

1. Alpha Beauty

Alpha Beauty este optiunea principala a pacientilor din Targoviste sau din apropierea acestui oras atunci cand vine vorba despre interventii din domeniul chirurgiei plastice. De asemenea, este cel mai mare centru de medicina regenerativa si complementara din tara. Clinica a fost gandita astfel incat sa combine noile tehnologii cu aplicatiile medicinei clasice, asa incat fiecare pacient sa beneficieze de servicii performante. Alpha Beauty acopera mai multe specialitati medicale, iar departamentul de chirurgie plastica reuneste medici specialisti cu experienta, care pun la dispozitia pacientelor numeroase tratamente si solutii estetice.

Pretul consultatiei de chirurgie plastica este de 200 lei.

Clinica este apreciata de pacientii care i-au trecut pragul, asa cum se poate observa din recenziile pe care acestia le-au oferit. Ei spun ca de fiecare daca sunt primiti calduros la Alpha Beauty si ca medicii de acolo ii ajuta sa isi rezolve orice problema de ordin estetic. Serviciile sunt de inalta calitate si rezultatele foarte bune. Personalul este caracterizat de profesionalism si amabilitate.

Vezi parerile pacientilor despre Alpha Beauty
Vezi Pareri

2. Dr. Ruxandra Pascanu

Unul dintre cei mai buni medici specializati in chirurgie plastica, microchirurgie reconstructiva si estetica la care poti apela in Cluj este dr. Ruxandra Pascanu. Cu peste 13 ani de experienta, aceasta profeseaza ca sef de compartiment in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste, dar si in cabinetul sau individual. Pentru a ramane la curent cu ultimele noutati din domeniul sau de activitate, participa regulat la congrese si simpozioane. In plus, este membra in cadrul mai multor asociatii de profil din tara si din strainatate.

La dr. Ruxandra Pascanu, consultatia are tariful de 250 lei.

Referitor la feeback-ul pacientilor, cei mai multi dintre acestia s-au declarat multumiti de profesionalismul medicului si de rezultatele pe care le-au obtinut in urma procedurilor. Ei scot in evidenta faptul ca medicul i-a sustinut, le-a purtat de grija si i-a tratat cu rabdare si respect. De asemenea, pacientii spun ca au primit sfaturi pretioase de la dr. Ruxandra Pascanu.

Concluzii

Acest clasament isi propune sa ofere persoanelor din Targoviste o imagine de ansamblu asupra celor mai bune variante de clinici specializate in chirurgie plastica, spre care se pot indrepta atunci cand au nevoie de o consultatie si de o gama variata de interventii.

In timpul consultatiei, ii vei furniza medicului informatii cu privire la starea ta de sanatate si veti discuta inclusiv referitor la asteptarile pe care le ai in urma operatiei. Este momentul in care primesti informatii cu privire la costurile totale ale procedurii, aceasta etapa avand o importanta deosebita pentru pacientii care au un buget prestabilit.