Chirurgie plastica Targu Mures 

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Transilvania este una dintre cele mai frumoase regiuni ale tarii, iar judetul Mures are obiective turistice si peisaje naturale care atrag numerosi turisti romani si straini, dar mai este un motiv pentru care oamenii ajung destul de des in aceasta zona si anume interventiile de chirurgie plastica din Tg. Mures, ale caror preturi sunt unele avantajoase, direct proportionale cu calitatea serviciilor.
Popularitatea interventiilor estetice si de chirurgie plastica a crescut foarte mult in ultimii ani, ceea ce a dus si la cresterea numarului de unitati medicale in care pot fi efectuate astfel de interventii si proceduri chirurgicale. De aceea, clinicile de chirurgie plastica din Tg. Mures s-au inmultit, ceea ce a permis unui numar tot mai mare de oameni sa aiba acces la astfel de servicii si metode de infrumusetare si reintinerire.

Topul clinicilor de chirurgie plastica din Tg. Mures cu preturi bune

Motivele pentru care oamenii apeleaza la interventiile estetice pot fi diferite, de la dorinta de imbunatatire a aspectului fizic la corectarea unor imperfectiuni rezultate in urma unor accidente, iar clinicile care efectueaza interventii de chirurgie plastica in Tg. Mures la preturi bune contribuie la obtinerea rezultatelor dorite. Acest lucru se datoreaza atat experientei si profesionalismului medicilor plasticieni din zona, cat si dotarii cabinetelor cu aparatura de ultima generatie.
Cei care sunt la prima experienta de acest gen se pot simti debusolati in momentul alegerii unei clinici de chirurgie plastica din Mures, motiv pentru care in continuare sunt prezentate unele dintre cele mai performante astfel de unitati medicale care practica preturi avantajoase:

1. Clinica Zenith Estetique

Clinica Zenith Estetique se afla sub conducerea medicului primar de chirurgie plastica si estetica dr. Raluca Morar, care detine o vasta experienta in domeniu. Drept urmare, pacientii care trec pragul acestei clinici de chirurgie plastica din Tg. Mures se vor bucura de tratamente moderne si rezultate uimitoare. Acestea sunt posibile si datorita aparaturii medicale performante, iar preturile practicate sunt unele avantajoase.
De asemenea, in cadrul clinicii se practica si hipnoza medicinala, care este folosita ca adjuvant in tratamentele traditionale.

2. Cabinetul de Chirurgie Plastica Dr. Vlad Melicovici

Un cabinet de chirurgie plastica din Tg. Mures foarte apreciat de pacienti este cel al medicului Vlad Melicovici. Gama vasta de servicii si preturile foarte bune, care sa poata fi accesibile pentru aproape orice pacient, au facut din acest cabinet unul dintre cele mai populare din judet.
In functie de tipul procedurii estetice – chirurgicale sau nechirurgicale – pretul serviciilor poate fi in lei sau in euro, mai mute detalii fiind disponibile chiar pe site-ul medicului plastician https://www.drmelicovici.ro.

3. Clinica Hebe Medical

Un centru medical care este axat pe estetica corpului uman este Clinica Hebe Medical. In cadrul acestei clinici sunt disponibile proceduri minim invazive sau interventii de chirurgie plastica din Tg. Mures pentru care calitatea si tratamentele personalizate sunt principalele criterii pe baza carora isi desfasoara activitatea.
Un consult medical costa numai 120 de lei, dar o lista cu tarifele pentru toate procedurile efectuate de echipa medicala de la Hebe Medical este disponibila pe site-ul acesteia, preturi care pot suferi insa modificari in functie de particularitatile fiecarui caz.

Dupa cum se poate observa, serviciile de chirurgie plastica din Tg. Mures au preturi foarte bune, iar calitatea si tratamentele moderne sunt accesibile pentru oricine isi doreste.