Meniu

Chirurgie plastica Targu Mures 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca vrei sa te programezi la o consultatie de chirurgie plastica in Targu Mures, te poti adresa uneia dintre numeroasele clinici specializate din acest oras. Fie ca iti doresti sa faci rinoplastie, implant mamar sau orice alta inteventie chirurgicala, va fi nevoie de o consultatie in prealabil.

In cadrul consultului, medicul va determina daca procedura pe care ai ales-o ti se potriveste. Acesta va avea nevoie de informatii privind istoricul tau medical si te va ajuta sa intelegi mai bine care sunt etapele interventiei si la ce rezultate sa te astepti.

Care este pretul unei consultatii de chirurgie plastica in Targu Mures?

In cadrul a numeroase clinici din Targu Mures profeseaza medici specializati in chirurgie plastica, la care poti apela atunci cand iti doresti o schimbare sau atunci cand ai nevoie de corectarea unor imperfectiuni pentru un aspect fizic imbunatatit. In tabelul de mai jos, poti vedea care sunt cele mai renumite clinici si care este pretul unei consultatii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Hebe Medical
Clinica-Verificata
100-120 Ron
 • Pret Consultatie 100-120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate peste asteptari
 • Profesionalism si empatie
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Aparatura medicala performanta si curatenie
Dr. Melicovici
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medic bine pregatit si preocupat de noutatile din domeniu
 • Rabdare si empatie
 • Materiale calitative
 • Tehnologii avansate
Dr. Negovan
100-120 Ron
 • Pret Consultatie 100-120 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism si devotament
 • Atentie la detalii
 • Grija pentru pacient
Zenith Estetique
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism
 • Comunicare eficienta
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Solutii personalizate
Nova Vita
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate superioara
 • Echipa de profesionisti
 • Empatie, amabilitate si promptitudine
 • Curatenie
 • Atentie si implicare
 • Unii pacienti reclama managementul defectuos
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici de chirurgie plastica din Targu Mures

Targu Mures este unul dintre orasele pe care le poti alege daca te intereseaza o interventie din sfera chirurgiei plastice, aici fiind situate numeroase clinici care se bucura de o reputatie foarte buna si de feedback pozitiv din partea pacientilor.

In cadrul unei consultatii, te poti convinge ca medicul pe care l-ai ales corespunde cerintelor tale. Iata care sunt cele mai bune optiuni in orasul Targu Mures:

1. Hebe Medical

Pentru servicii de chirurgie plastica, persoanele din Targu Mures au ca optiune de top centrul Hebe Medical. Lista de servicii integreaza numeroase proceduri si tratamente de chirurgie plastica, estetica si dermatologie. Specialistii din cadrul acestui centru medical ofera o importanta deosebita calitatii actului medical, punand pe primul loc sanatatea si confortul pacientului. Tratamentele individualizate, munca in echipa si folosirea aparaturii moderne sunt cateva dintre criteriile ce definesc activitatea acestei clinici.

La Hebe Medical, pretul unei consultatii de chirurgie plastica variaza intre 100 si 120 lei.

Clinica este foarte apreciata de pacienti, lucru dovedit de numeroasele recenzii pozitive. Acestia se declara multumiti si spun ca au obtinut rezultate peste nivelul asteptarilor. Profesionalismul, disponibilitatea de a explica in detaliu procedurile, atentia si empatia sunt principalele calitati ale medicilor. Se foloseste aparatura medicala performanta, iar clinica este curata.

Vezi parerile pacientilor despre Hebe Medical
Vezi Pareri

2. Dr. Vlad Melicovici

Dr. Vlad Melicovici face parte dintre cei mai buni medici specializati in chirurgie plastica din Targu Mures, la care poti apela pentru diferite interventii estetice. Dupa finalizarea studiilor si a rezidentiatului, medicul a inceput sa colaboreze cu mai multe centre medicale. Pune la dispozitia pacientilor o gama variata de proceduri de chirurgie a fetei, sanului si siluetei. Acesta isi canalizeaza intreaga atentie pe calitatea actului medical si pune pe primul loc siguranta pacientilor.

La dr. Vlad Melicovici, consultatia are tariful de 250 lei.

Numerosi pacienti si-au exprimat aprecierea fata de medic prin intermediul recenziilor pe internet. Acesta este descris ca fiind bine pregatit, informat cu privire la cele mai noi proceduri din sfera sa de activitate, rabdator, empatic si serios. De asemenea, folosirea unor materiale calitative si a unor tehnologii avansate sunt alte avantaje remarcate de pacienti. Ei il recomanda inclusiv pentru ca raspunde la toate intrebarile despre procedura si da dovada de etica profesionala.

3. Dr. Senin Negovan

Foarte multe persoane din Targu Mures si nu numai s-au orientat catre serviciile oferite de catre dr. Senin Negovan, medic primar in chirurgie plastica. Activitatea acestuia in domeniul chirurgiei plastice si microchirurgiei reconstructive se intinde pe parcursul a doua decenii. Dupa incheierea studiilor, si-a continuat pregatirea prin participarea la numeroase congrese, cursuri si simpozioane, atat in tara, cat si in strainatate (in Elvetia, Ungaria etc.) In plus, este membru in mai multe societati medicale, printre care si Societatea Internationala de Chirurgie Plastica, Reconstructiva si Estetica.

Pretul unei consultatii este cuprins intre 100 si 120 lei.

Dr. Senin Negovan este laudat pentru profesionalism, devotament, rabdare, atentie la detalii si grija fata de pacient. Mai multi pacienti spun ca l-au ales si ca au avut o experienta buna, motiv pentru care il recomanda cu incredere. De altfel, ei mentioneaza ca interventiile s-au desfasurat cu succes si ca medicul i-a ajutat sa isi rezolve numeroase probleme, motiv pentru care sunt recunoscatori.

4. Zenith Estetique

In Targu Mures, poti alege Zenith Estetique atat pentru consultatia de chirurgie plastica, dar si pentru efectuarea a numeroase interventii. Aici isi desfasoara activitatea dr. Raluca Moraru, medic specialist in chirurgie plastica si estetica. Pe langa experienta si cunostintele dobandite pe parcursul anilor de studiu, medicul a descoperit noi tehnici in cadrul mai multor cursuri, workshop-uri si seminare nationale sau internationale la care a participat. Prioritizeaza calitatea serviciilor si ofera o gama variata de proceduri de chirurgie estetica.

Consultatia costa 200 lei.

Pacientii care au ales sa isi impartaseasca opinia cu privire la serviciile acestui cabinet medical se arata multumiti de calitatea serviciilor. Ei spun ca dr. Raluca Moraru lucreaza cu atentie si ofera solutii potrivite fiecarei persoane ce trece pragul cabinetului. Este apreciata pentru profesionalism si pentru felul in care comunica.

5. Nova Vita

O varianta foarte buna pentru cei care isi doresc sa apeleze la chirurgie plastica este Nova Vita, centru medical din Targu Mures. Infiintat in 2008, acesta ofera o gama completa de servicii medicale din ramura medico-chirurgicala. Obiectivul personalului este de a asigura servicii medicale de excelenta, motiv pentru care de-a lungul anilor s-au facut investitii in echipamente performante. In plus, se mizeaza pe o abordare multidisciplinara si pe indeplinirea celor mai inalte standarde medicale europene.

La Nova Vita, consultatia de chirurgie plastica are pretul de 200 lei.

Numerosi pacienti si-au relatat experienta avuta la centrul medical Nova Vita. Cei mai multi spun ca au avut o experienta buna si ca au intalnit aici o echipa de profesionisti. Acestia sunt apreciati pentru empatie, profesionalism, amabilitate si promptitudine. Alte aspecte notate pozitiv sunt curatenia si aparatura din dotare. Serviciile sunt de calitate superioara si intregul personal este implicat si atent. Fara a contesta profesionalismul medicilor, unii pacienti spun ca au avut o experienta nu tocmai placuta, din cauza atitudinii personalului de la receptie si a managementului defectuos.

Concluzii

Atat consultatia, cat si interventiile de chirurgie plastica pot fi efectuate in cadrul unor clinici si centre medicale moderne din Targu Mures. Multi pacienti s-au declarat multumiti de calitatea serviciilor si de rezultatele pe care le-au obtinut, ceea ce i-a determinat sa recomande clinicile respective.

Fie ca e vorba despre o interventie mai mult sau mai putin complexa, este important sa alegi un medic bine pregatit. In cadrul consultatiei, iti poti da seama daca ai facut o alegere inspirata si daca unitatea medicala se ridica la nivelul asteptarilor tale.