Meniu

fire PDO pret

Actualizat pe:

Persoanele care sunt in cautarea unei clinici specializate in practicarea procedurii de lifting cu fire PDO la pret avantajos, pot lua in considerare cabinetele situate in orasul in care locuiesc. Astfel, au posibilitatea de a scuti sume generoase de bani care altfel ar fi investite in costurile de transport sau chiar de cazare.

Procedura de lifting cu fire PDO este recunoscuta pentru proprietatile sale de rejuvenare a pielii, astfel incat aceasta sa fie protejata de riduri, de cicatrici sau de alte imperfectiuni, care afecteaza latura estetica. Multe persoane prezinta probleme in ceea ce priveste increderea in sine, din cauza acelor imperfectiuni, insa, din fericire, firele PDO au capacitatea de a ameliora aspectul pielii, ducand, implicit, la o stima de sine ridicata.

Avantaje pe care le obtii cu ajutorul procedurii de lifting cu fire PDO la pret accesibil

Pacientii care vor sa beneficieze de interventia de lifting cu fire PDO la pret accesibil, trebuie sa se intereseze, mai inainte de toate, si despre avantajele pe care le pot obtine, pentru a sti daca se incadreaza in arsenalul necesitatilor lor sau nu. Printre aceste avantaje se numara si:

  • capacitatea de a ridica obrajii, ceea ce ofera un aspect placut si intinerit pentru ten;
  • realizarea conturului mandibular – conturul mandibular este bine ridicat prin procedura de lifting cu fire PDO, contribuind semnificativ la imbunatatirea barbiei duble;
  • imbunatatirea aspectului din jurul gurii – la nivelul gurii exista posibilitatea formarii ridurilor de expresie, insa, din fericire, procedura de lifting cu fire PDO contribuie la ridicarea colturilor buzelor;
  • eliminarea tuturor ridurilor de la nivelul pielii fetei – atat ridurile fine, cat si ridurile de expresie pot fi combatute eficient prin intermediul utilizatii firelor PDO din tesutul subcutanat.

Care este principiul de functionare a liftingului cu fire PDO: pret, grad de eficienta

Liftingul cu fire PDO la pret avantajos este o procedura minim invaziva, la care multe persoane apeleaza pentru a evita interventiile chirurgicale estetice cu un grad ridicat de durere si care sunt costisitoare. Vestea buna este ca au posibilitatea de a obtine aceleasi rezultate satisfacatoare. Datorita faptului ca sunt biodegradabile si resorbabile, firele PDO se dovedesc a fi o alegere potrivita pentru procedura de eliminare a surplusului inestetic de piele, care incepe sa se acumuleze odata cu inaintarea in varsta.

Odata ce in organism nu mai este secretata cantitatea necesara de colagen, responsabil cu hidratarea pielii si cu mentinerea elasticitatii sale, exista riscul aparitiei ridurilor premature. Folosirea procedurii de lifting este o modalitate eficienta de intretinere a tenului, pe care fiecare persoana trebuie sa o ia in considerare. De asemenea, se obtin efecte de lunga durata, astfel ca interventia trebuie sa fie repetata aproximativ o data la 2 ani.

Prin urmare, firele PDO se dovedesc a fi de un real folos pentru persoanele care isi doresc sa isi intinereasca tenul printr-un proces simplu, nedureros si accesibil in comparatie cu operatiile estetice. Liftingul se realizeaza natural si rezista o perioada indelungata, contribuind considerabil la imbunatatirea productiei de colagen.