implant mamar Iasi

implant mamar Iasi

Femeile care merg in inima Moldovei pentru a-si spori increderea in sine, prin intermediul operatiilor estetice de marire a sanilor cu implant mamar in Iasi, sunt interesate atat de costurile interventiei, cat si de perioada de recuperare post-operatorie.

In acest fel, beneficiarele unui bust marit si mai ferm pot afla in cat timp se pot bucura la maximum de rezultatele interventiei chirurgicale respective.
Perioada de recuperare post-interventiei chirurgicale cu implant mamar in Iasi – cat dureaza si in ce consta?

Femei de toate varstele pot apela la interventiile estetice pentru marirea sanilor cu implant mamar in Iasi. Acestea au posibilitatea de a alege forma si dimensiunea pe care sa o aiba implanturile, dar pentru a obtine rezultatele pe care si le doresc, ar trebui sa tina cont si de recomandarile medicului estetician.

Unele dintre aceste recomandari vizeaza si perioada de recuperare post-chirurgicala, aceasta avand o influenta importanta asupra rezultatului final.

Cum interventia de marire a sanilor cu implant mamar se realizeaza sub anestezie generala, in prima zi dupa interventie, pacienta va sta internata, pentru a se recupera dupa anestezie. Ulterior, aceasta poate merge acasa, numai ca in primele 2-3 zile se recomanda repaus la pat, fiind permise numai deplasari foarte scurte si miscari usoare.

Dupa o saptamana, pacienta isi poate relua treptat activitatile cotidiene, desi trebuie sa tina cont de unele recomandari, printre cele mai importante fiind evitarea ridicarii de greutati mai mari de 3,5 kg, dormitul se va face numai pe spate, iar bustierele de sustinere trebuie purtate permanent, zi si noapte.
In ceea ce priveste durerile, acestea vor fi prezente mai ales in prima saptamana, dar vor scadea in intesitate dupa aceasta perioada.

Unde pot isi mari femeile sanii cu implant mamar in Iasi?

Daca femeile aleg sa apeleze la o interventie de marire a sanilor cu implant mamar in Iasi, gasirea, dar mai ales alegerea unui medic estetician poate reprezenta o provocare. De aceea, pentru ca alegerea sa fie mai usoara, acestea pot tine cont de recomandarile altor paciente, care au obtinut rezultate dintre cele mai bune la urmatoarele clinici estetice:

1. Estethic Center

Estethic Center este o clinica estetica la serviciile careia pot apela deopotriva femei si barbati, in portofoliul acesteia fiind disponibile servicii de infrumusetare si medicina estetica chirurgicale si nechirurgicale.

2. Cabinetul de chirurgie estetica si plastica Dr. Andrei Lazar

La cabinetul medicului estetician dr. Andrei Lazar, femeile pot alege orice tip de interventie estetica chirurgicala. In plus, acest medic este unul dintre primii esteticieni care au efectuat marirea sanilor cu implant mamar care au folosit metoda de implantare axiala.

3. Susanu Clinic

In cadrul clinicii estetice Susanu Clinic sunt disponibile interventii de chirurgie plastica, cosmetica medicala si chirurgie reconstructiva. Astfel ca indiferent de motivul pe care il au, femeile pot apela la serviciile de infrumusetare de la Susanu Clinic.

Prin urmare, daca in timpul interventiei de marire a sanilor cu implant mamar din Iasi medicul este cel care trebuie sa fie atent, in perioada de recuperare, pacientele sunt cele care trebuie sa se ingrijeasca de protejarea sanilor lor, pentru a obtine rezultatele dorite.