liposuctie in Constanta

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Pe langa mare si, implicit, atractiile cu care aceasta vine la pachet, orasul ofera si numeroase servicii de calitate, printre care se numara si operatiile de liposuctie in Constanta. Pentru necunoscatori, liposuctia reprezinta o interventie chirurgicala, ce se realizeaza in scop estetic. Prin intermediul acestei lucrari, forma corpului este remodelata pentru a putea satisface nevoile clientului.

Trebuie sa se inteleaga faptul ca aceasta operatie este recomandata abia ca ultima masura. De exemplu, exista multe cazuri in care, dupa mult sport, o dieta consistenta si foarte multa vointa, o persoana a reusit sa dea jos o masa foarte mare de kg. Cu toate acestea, indiferent de efortul depus, persoana respectiva tot a ramas cu o anumita cantitate de grasime in exces, de care nu a reusit sa scape oricat a incercat. Aici intervine liposuctia.

Top 3 clinici de succes ce pot realiza o operatie de liposuctie in Constanta

La fel ca in cazul oricarei operatii, o liposuctie in Constanta trebuie realizata la o clinica profesionista. Nimeni nu doreste sa fie lasat in mainile unui doctor de care nici macar internetul nu a auzit pana acum. Asadar, iata primele 3 clinici de top din Constanta, ce pot garanta si oferi realizarea unei liposuctii in cele mai optime conditii:

1. Clinica Macta

In anul 2006 a fost inaugurata prima clinica privata de chirurgie estetica. Serviciile oferite sunt de cea mai inalta calitate, atat din punct de vedere profesional, cat si tehnic. Pe deasupra clinica ofera un mediu sigur si placut pentru toate tipurile de clienti. Angajatii dau dovada de bune abilitati de comunicare si intelegere. Aceste aspecte contribuie expoential la experienta pacientului.

Spre deosebire de majoritatea clinicilor, preturile sunt destul de piperate, cu sume ce variaza intre 2000 si 3000 de lei, in functie de zona tratata.

Pentru mai multe informatii si programari, sunati la numarul 0241.550.650. Se pot face si programari online. Detaliile se gasesc pe site-ul oficial al clinicii.

2. Clinicile Diantus Estet

Infiintate in anul 2008, in orasele Arad si Constanta, aceste clinici au devenit unul dintre marii colosi ai operatiilor chirurgicale estetice din Romania. Avand in dotare echipament inovator, de ultima generatie, Diantus Estet garanteaza o operatie de succes si rezultate evidente. Pacientul va avea parte de o liposuctie cu laser, fiind utilizat laserul NdYag cu o lungime de unda de 1064 newton-metru.

Pretul variaza intre 300 si 400 de euro, in functie de zona tratata. Un tratament complet poate ajunge la o suma de 1200 de euro.

Pentru mai multe informatii si programari, sunati la numerele 0241/554515 si 0721/322476.

3. NewClinic

Cu toate ca nu se afla de prea mult timp pe piata muncii, aceasta clinica a reusit sa-si indeplineasca obiectivele vizate. Este utilizata tehnologie moderna, de ultima generatie. Doctorii sunt profesionisti, profilul fiecaruia putand fi cercetat pe site-ul oficial al companiei. Intregul staff este bine antrenat, pentru a putea oferi clientilor cele mai bune conditii. Un aspect benefic al acestei clinici este faptul ca anumite programari se pot face si pentru ziua curenta.

Preturile operatiilor de liposuctie vor fi discutate cu clientul la telefon.

Pentru mai multe informatii si programari, sunati la numarul 0754.254642.

Concluzie

Operatiile de liposuctie in Constanta, dupa cum se poate observa, nu duc lipsa de profesionisti. Ramane la decizia clientului in ce clinica va decide sa-si puna increderea.