liposuctie in Timisoara

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Primul oras european in care iluminatul electric stradal a fost introdus nu este doar un loc cu o arhitectura de care cei mai mari iubitori de arta s-au indragostit, ci este si un oras bogat in cabinete medicale specializate in liposuctie in Timisoara, o procedura intalnita in multe centre de medicina estetica.

Liposuctia este o interventie chirurgicala estetica ce are ca scop indepartarea stratului de grasime depozitat in mod nenatural in anumite zone ale corpului, pentru a se recapata forma dorita si fermitatea pielii.

Avantaje pe care le obtii cu ajutorul procedurii de liposuctie in Timisoara

Pacientii care isi doresc sa beneficieze de procedura de liposuctie in Timisoara, trebuie sa tina cont si de avantajele pe care le obtin ulterior. Printre acestea se numara si:

 • eliminarea grasimii inestetice din anumite zone ale corpului – persoanele care au de gand sa piarta kilogramele in plus fara sa depuna niciun minimum de efort, pot avea in vedere liposuctia, interventia chirurgicala estetica prin intermediul careia oricine poate sa scape de grasimea inestetica depozitata in anumite zone ale corpului;
 • imbunatatirea sanatatii generale a corpului – pacientii care privesc liposuctia doar din punct de vedere estetic, trebuie sa cunoasca si beneficiile sale in legatura cu sanatatea corporala. Prin liposuctie se elimina grasimile rele si daunatoare din corp, creandu-se un mediu potrivit si sanatos;
 • nivel ridicat de incredere in sine – increderea in sine este un capitol dificil, controversat, care afecteaza, in cele din urma, multe persoane. Cel mai des sunt afectate persoanele supraponderale sau obeze, din cauza numarului in plus de kilograme pe care il au. Din fericire, liposuctia este o procedura care ii ajuta sa-si capete armonia corporala mult dorita.

Unde poti gasi clinici specializate in liposuctie in Timisoara?

Persoanele care isi doresc sa gaseasca o clinica specializata in liposuctie in Timisoara, pot avea in vedere variantele mentionate mai jos.

1. Centrul medical dr. Levy, Timisoara

Centrul medical dr. Levy este localizat in Timisoara si se concentreaza pe medicina estetica, oferind si servicii calitative de liposuctie.

Servicii si tarife:

 • liposuctie cu ultrasunete pentru abdomen – 4000€;
 • liposuctie cu ultrasunete pentru solduri – 2000€;
 • liposuctie cu ultrasunete pentru spate si san – 2000€;
 • liposuctie cu ultrasunet pentru coapse interne/externe – 2000€;
 • liposuctie cu ultrasunet pentru coapsa posterioara/anterioara – 2000€;
 • liposuctie cu ultrasunet pentru genunchi – 1000€;
 • liposuctie cu ultrasunet pentru gambe – 2500€;
 • liposuctie pentru piept barbati – 2000€;
 • liposuctie Mons Pubis – 2500€.

2. Brol Medical Center, Timisoara

Brol Medical Center este o clinica specializata in medicina estetica, localizata in Timisoara, in care pacientii au ocazia de a beneficia de interventia de liposuctie. Pretul variaza intre 1800 si 4000 de euro, stabilit in urma consultului.

3. Clinica de chirurgie estetica, plastica si dermatologie Olariu Clinics, Timisoara

Olariu Clinics este o clinica specializata in chirurgie estetica, in care pacientii pot beneficia de interventia de liposuctie, denumita si lipoaspiratie. Pretul se stabileste de comun acord impreuna cu medicul specialist.

Prin urmare, liposuctia este o interventie frecvent intalnita la clinicile specializate in medicina estetica, astfel ca persoanele care isi doresc sa beneficieze de aceasta procedura, pot lua in considerare cabinetele mentionate anterior in articol.