Meniu

Mamoplastie pret

Actualizat pe:

Pacientele care planuiesc ca la un moment dat sa treaca printr-o interventie de marire a sanilor, sau la polul opus, una de reductie, vor trebui sa se informeze cu privire la mai multe aspecte, printre care se numara si modul in care se va desfasura mamoplastia si preturile cel mai des intalnite. Pentru a realiza acest lucru, se vor interesa prin intermediul mai multor clinici.

In primul rand, ele vor trebui sa se hotarasca in privinta tipului de mamoplastie pe care il vor face, in functie de problemele cu care se confrunta. Spre exemplu, daca pacientele isi doresc sa aiba sani mai mari pentru a se simti mai bine in pielea lor, atunci vor opta pentru mamoplastia de augmentare. In schimb, daca au deja un bust voluminos, iar acest lucru le provoaca probleme, vor merge pe varianta mamoplastiei de reductie.

Ce diferente exista intre interventiile de mamoplastie – preturi si mod de desfasurare

Diferenta la mamoplastie de pret intre cele doua operatii nu este una mare, dar fiindca interventia de micsorare a sanilor este mai complicata decat cea de marire a lor, ceea ce inseamna ca din start o sa dureze mai mult timp, exista sanse ca pretul ei sa fie mai mare la unele clinici.

Totusi, nici suma pe care o persoana o va plati pentru procedura de marire a sanilor nu o sa fie mereu aceeasi, pentru ca exista mai multe tipuri de implanturi, iar interventia poate sa fie si ea combinata cu alte tehnici similare pentru un rezultat surprinzator. De aceea, este posibil ca pretul operatiei de marire a sanilor sa fie similar cu cel de reductie.

De asemenea, doar pentru ca doua paciente aleg acelasi tip de interventie, nu inseamna ca si rezultatele finale o sa fie identice. Ele nu vor vizibile imediat, deoarece procesul de cicatrizare are nevoie de timp pentru a se finaliza. Pentru a se putea bucura pe deplin de rezultate, pacientele vor trebui sa astepte cateva luni de zile, in cazul procedurii de reductie.

De unde vei putea afla informatii concrete despre mamoplastie si pret in orasul tau?

Indiferent de tipul de mamoplastie si de pret, primul pas pe care vor trebui sa il faca pacientele este sa-si faca programare la o clinica de chirurgie plastica si estetica, de unde vor putea afla mai multe informatii cu privire la interventie. Pentru a nu fi nevoite sa se duca in alt oras pentru operatie, pacientele se vor interesa, mai intai de toate, de clinicile din orasul lor.

Daca in oras nu exista nicio clinica unde isi vor putea face o mamoplastie la un pret accesibil, sau daca serviciul nu exista pe lista clinicii respective, atunci se vor orienta catre un alt oras, unde vor avea mai multe optiuni din care sa aleaga.

Concluzii

In cele din urma, nu la toate clincile unde se realizeaza interventia de mamoplastie preturile o sa fie aceleasi, asa ca pacientele trebuia sa ia in calcul si acest aspect in momentul in care aleg locul unde se vor duce pentru operatia de marire sau de micsorare a sanilor.