Meniu

Mastopexie pret

Actualizat pe:

Pacientele care isi doresc sa beneficieze de procedura de mastopexie la pret accesibil, pot lua in considerare clinicile locale de medicina estetica, astfel incat sa evite costurile suplimentare, atribuite transportului si, eventual, cazarii in alt oras. In plus, este o metoda confortabila si avantajoasa, pentru ca au oportunitatea de a se intoarce acasa fara sa fie nevoie sa strabata cale lunga.

Mastopexia este o interventie chirurgicala, prin intermediul careia medicul specialist se ocupa cu procesul de remodelare a sanilor, astfel incat acestia sa aiba o forma placuta si atractiva. Multe femei apeleaza cu incredere la o astfel de interventie din cauza faptului ca, in timp, sanii li se lasa, fiind un puternic motiv de complexare.

In ce consta operatia de mastopexie: pret, procedura

Persoanele care folosesc motoarele de cautare pentru a gasi mai multe informatii despre „mastopexie pret”, dar si despre procedura in sine, isi pot indrepta atentia catre clinicile locale de chirurgie estetica, pentru a vedea care este media preturilor.

Procedura de mastopexie consta in multe etape pe care medicul chirurg trebuie sa le efectueze atent, astfel incat totul sa decurga in parametri optimi. Printre aceste etape se numara si:

• realizarea desenului – medicul estetician are indatorirea de a realiza un desen exact la nivelul sanilor pacientei pentru a avea o imagine de ansamblu asupra modificarilor care trebuie sa fie efectuate;
• folosirea anesteziei – anestezia aplicata pentru interventia de mastopexie este intotdeauna generala, astfel incat pacienta sa nu simta niciun disconfort;
• efectuarea inciziilor – in functie de desenul realizat la prima etapa a interventiei, medicul chirurg estetician se ghideaza, astfel incat sa realizeze toate inciziile necesare si precise;
• repozitionarea glandei mamare – in cadrul acestei etape, chirurgul se ocupa cu remodelarea sanilor, astfel incat sa devina tari si ridicati. Tot acum se aplica si implantul, in cazul in care este necesar;
• realizarea suturii – dupa ce procedura de remodelare s-a incheiat, chirurgul realizeaza sutura (cusatura) cu ajutorul unor fire subtiri, resorbabile, fara sa mai fie necesara scoaterea lor.

Astfel, cand vine vorba de mastopexie si preturile aplicate de medicii chirurgi, fiecare pacienta trebuie sa acorde atentie nivelului de experienta, pentru ca este o procedura complexa, care necesita interventia unui chirurg profesionist.

Procedura de mastopexie: pret si modalitate de recuperare eficienta

Femeile care sunt in cautarea unor clinici specializate in procedura de mastopexie la pret accesibil, trebuie sa tina cont, totodata, si de modalitatea de recuperare cu toti pasii pe care ii implica. Printre acestia, se remarca:

• senzatie de durere si disconfort pentru aproximativ 2 saptamani de la operatie;
• evitarea dusului pentru primele 3-4 zile;
• purtarea unei bustiere speciale timp de 1-2 luni, in functie de recomandarile medicului chirurg;
• evitarea alcoolului si a fumatului pentru aproximativ 2 saptamani de la interventie;
• experimentarea cicatricilor pentru primele 2-3 luni de la interventie.

Prin urmare, pacientele care isi doresc sa se bucure sani puternici si ridicati, pot lua in considerare interventia de mastopexie, operatia de ridicare a sanilor.