Mastopexie Cluj

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Vestul tarii este cunoscut pentru influenta pe care o au tarile europene asupra oraselor din zona, astfel ca si serviciile medicale se afla la nivelul celor europene, dar una dintre intrebarile care se afla pe buzele femeilor este referitoare la mastopexie: ce preturi are in Cluj.
Trebuie mentionat ca desi calitatea serviciilor medicale, mai ales in ceea ce priveste interventiile estetice, este una inalta, preturile pentru acestea se mentin la nivelul celorlalte clinici din tara. Astfel ca cele care doresc sa apeleze la o interventie de mastopexie in Cluj se vor bucura de un raport calitate-pret foarte avantajos.

Unde pot fi gasite, pentru mastopexie, cele mai bune preturi din Cluj?

Unul dintre criteriile luate in calcul de oameni, atunci cand doresc sa apeleze la o interventie estetica si aleg clinica la care va avea loc aceasta, este costul operatiei, pacientele care au nevoie de mastopexie beneficiind de preturi bune in Cluj pentru o astfel de interventie.
Pentru a gasi insa clinicile care practica cele mai bune preturi din oras, este nevoie de o cercetare amanuntita, mai ales ca si siguranta pacientilor si rezultatele finale cantaresc mult intr-o astfel de alegere. Prin urmare, unele dintre clinicile de chirurgie estetica ce indeplinesc aceste criterii si in care pot fi efectuate unele dintre cele mai eficiente si accesibile operatii de mastopexie din Cluj sunt:

1. Centrul de Excelenta Medestet

Fiind prima clinica de chirurgie estetica din tara, Centrul de Excelenta Medestet beneficiaza de o vasta expertiza in domeniu, oferind astfel unele dintre cele mai bune servicii medicale. Acest lucru este posibil datorita echipei medicale si a aparaturii medicale de ultima generatie utilizate.
Pretul este si el un atu, pentru o operatie mastopexie efectuata in Cluj, la Medestet, de exemplu, costurile sunt cuprinse intre 4.000 si 6.000 de euro.

2. Clinica DermaVision

DermaVision este un centru medical care abordeaza mai multe interventii si tratamente, din arii medicale diferite, printre care si cea de chirurgie estetica. Echipa medicala este una profesionista si cu experienta in specialitatile pe care le practica, astfel incat pacientii sa primeasca cele mai potrivite tratamente.
Un avantaj de care se bucura pacientii clinicii DermaVision este reprezentat de costurile tratamentelor si interventiilor. Cum una dintre cele mai solicitate operatii estetice de catre femei este cea de mastopexie in Cluj, pretul pentru o astfel de interventie in cadrul clinicii porneste de la 3.000 de euro.

3. Centrul de Chirurgie Estetica Artis

Facand parte din topul clinicilor de chirurgie estetica cele mai moderne din tara, Artis este un centru medical in care sunt disponibile servicii medicale din specialitati diferite, precum neurochirurgie, ortopedie, dar mai ales chirurgie plastica si estetica.
Drept urmare, operatiile de chirurgie plastica si estetica sunt cele mai populare in cadrul centrului medical. O interventie estetica solicitata adesea de paciente este cea de mastopexie, in Cluj preturile pentru aceasta fiind in concordanta cu cele de la nivelul pietei, clinica Artis practicand preturi concurentiale pentru interventiile efectuate.

In concluzie, o operatie de mastopexie are preturi bune in Cluj, similare cu cele practicate de clinicile de chirurgie estetica din tara, calitatea fiind una inalta.