rinoplastie in Constanta

rinoplastie in Constanta

Orasul situat la malul Marii Negre este tranzitat de nenumarati turisti, de toate nationalitatiile, unii dintre ei alegand chiar turismul medical, chiar si pentru efectuarea unor operatii de rinoplastie in Constanta.

Motivul pentru care poti alege acest oras pentru operatia de rinoplastie este calitatea serviciilor medicale si experienta medicilor, dar nici recuperarea la malul marii, facand aerosoli de la prima gura de aer luata cu noul nas nu este un motiv de neglijat.

De ce este importanta perioada de recuperare dupa operatia de rinoplastie din Constanta?

Orice interventie chirurgicala presupune si o perioada de recuperare, iar o interventie de la nivelul nasului, cum este cea de rinoplastie din Constanta, are efecte secundare care te vor face sa stai in casa in primele zile post-operatie.

Probabil ca perioada de recuperare este unul dintre aspectele de care se tem cei care intentioneaza sa isi opereze nasul, dar aceasta recuperare nu este una dureroasa, ci mai degraba inconfortabila. Faptul ca, dupa rinoplastie, iti vor fi puse niste mese in nas pentru a impiedica sangerarea, care vor fi inlocuite ulterior cu atele, care au ca scop mentinerea nasului in pozitia dorita.

In plus, este foarte important sa urmezi recomandarile medicului pentru perioada post-operatorie deoarece acestea au rolul de a grabi vindecarea si de a conlucra la obtinerea formei pe care ti-o doresti pentru nasul tau.

Astfel ca in primele zile vei fi nevoit sa dormi pe mai multe perne, pentru a-ti mentine o pozitie cat mai apropiata de cea verticala, iar in primele saptamani si chiar luni trebuie sa eviti suflarea nasului si purtarea ochelarilor – presiunea exercitata de acestea nu este benefica pentru vindecarea nasului.

Ce clinica sa alegi pentru operatia de rinoplastie din Constanta?

Inainte de recuperarea post-operationala, mai importanta este experienta medicului care efectueaza operatia de rinoplastie in Constanta. Motiv pentru care trebuie sa fii foarte atent in momentul in care iti alegi specialistul la care sa apelezi, experientele si rezultatele altor pacienti fiind unele dintre cele mai graitoare dovezi.

De asemenea, mai poti tine cont si de recomandarile si recenziile pacientilor, conform carora cele mai apreciate clinici de la malul Marii Negre sunt:

1. Diantus Estet

O clinica de medicina estetica moderna, care ofer servicii medicale de calitate internationala pacientilor sai, este Diantus Estet. In cadrul acestei clinici poti gasi toate serviciile si procedurile de care ai nevoie pentru infrumusetare, printre care si cea de rinoplastie.

2. CORESTH

O alta clinica estetica din Constanta unde iti poti corecta aspectul si functionalitatea nasului este Coresth. Serviciile de calitate la preturi avantajoase sunt cele care caracterizeaza aceasta clinica de medicina estetica.

3. Clinica Medical Analysis Constanta (MACTA)

Clinica Medical Analysis este prima clinica privata de medicina chirurgicala din Constanta, care are o vasta experienta, indiferent de tipul de interventie chirurgicala necesar. De-a lungul timpului, aceasta clinica si-a diversificat portofoliul de servicii medicale, fiind una dintre primele alegeri ale constantenilor cand vine vorba despre sanatate.

Prin urmare, pentru a te bucura de cele mai bune rezultate la operatia de rinoplastie din Constanta, experienta medicului specialist si perioada de recuperare sunt cele mai importante.