Rinoplastie nechirurgicala

Rinoplastie nechirurgicala

In cazul in care nu esti multumit de felul in care nasul tau arata si vrei sa ii ameliorezi aspectul, iti poti indrepta atentia cu incredere care procedura de rinoplastie nechirurgicala, care nu implica un grad crescut de durere sau costuri mari.

Rinoplastia nechirurgicala este o interventie care a capatat un nivel ridicat de popularitate in ultima vreme, datorita faptului ca nu este o procedura dificila, complexa, care sa solicite o perioada lunga de recuperare asa cum se intampla in cazul rinoplastiei chirurgicale. De asemenea, este eficienta si in redarea formei dorite a nasului intr-un timp scurt.

In ce consta procedura de rinoplastie nechirurgicala?

Rinoplastia nechirurgicala intra in categoria tratamentelor estetice care au capatat un grad foarte mare de popularitate in intreaga lume. Pentru realizarea acestei rinoplastii fara operatie se utilizeaza, de regula, acid hialuronic, care contribuie semnificativ la remodelarea adecvata a nasului, avand capacitatea de a corecta denivelarile neplacute si care ies in evidenta. De asemenea, este si o tehnica prin care se poate ridica varful nasului, pentru obtinerea unui aspect imbunatatit.

Durata procedurii de miscsorare a nasului fara operatie este de aproximativ 15 – 45 de minute, in functie de necesitatile pacientului si in functie de zona de lucru. Exista si posibilitatea aplicarii unui anestezic local, pentru a nu se simti niciun disconfort in momentul injectarii acidului hialuronic. Bineinteles, inainte de procedura era necesar sa se realizeze o consultatie, prin intermediul careia medicul verifica foarte bine zona la care trebuie sa lucreze, oferindu-i pacientului sau explicatiile necesare.

Cum te poti pregati adecvat de procedura de rinoplastie nechirurgicala?

La fel ca in cadrul oricarei proceduri, este necesar sa te pregatesti in mod corespunzator si pentru rinoplastia nechirurgicala conform indicatiilor primite de la medicul specialist. De regula, se recomanda sa:

• eviti cat de mult se poate medicamentele antiinflamatoare, suplimentele alimentare pe baza de vitamina E si orice alte medicamente care au rolul de a subtia sangele cu o saptamana inainte de efectuarea procedurii;
• consumi o cantitate mare de legume verzi cu frunze, care au un continut ridicat de vitamina K, responsabila cu reducerea riscului de a experimenta vanatai inestetice;
• consumi o cantitate considerabila de apa, care ajuta la evitarea aparitiei efectelor secundare neplacute;
• nu mananci in exces inainte de procedura, pentru ca este posibil ca in decursul sesiunii sa simti ca iti este greata;
• consumi multe alimente care contin amidon si proteine.

Cu toate aceste pregatiri, tot este posibil sa te confrunti cu efecte secundare, printre care se numara si vanatai, umflaturi, iritatii, dar, din fericire, se vindeca repede, in aproximativ o saptamana, fara sa depui un efort special pentru acest lucru. Astfel, este necesar sa discuti cu medicul specialist pentru a fi pus la curent cu tot ce presupune interventia de indreptare a nasului fara operatie.

Prin urmare, rinoplastia nechirurgicala se dovedeste a fi o interventie accesibila, disponibila pentru toata lumea care isi doreste sa aduca imbunatatiri vizibile la nivelul structurii nazale. Injectarea cu acid hialuronic este principala metoda prin care aceasta procedura se desfasoara, care nu reprezinta niciun risc pentru sanatatea organismului.