Silicoane Iasi

Silicoane Iasi

Pe langa industrie si domeniu turistic, orasul celor 7 coline este renumit si pentru operatiile si serviciile estetice de care dispune, cum ar fi silicoane Iasi pret avantajos. In prezent, in Iasi se gasesc numeroase servicii de chirurgie estetica. Cu toate acestea, pentru o operatie de genul, nu-ti vei permite sa apelezezi la oricine. Din cauza ca, in joc, vor fi sanatatea si viata ta, cel mai probabil, vei dori sa te lasi pe mana unor profesionisti.

Pe baza acestui criteriu, in articolul de fata au fost prezentate top 3 cele mai recomandate clinici din oras.

Silicoane Iasi pret. Top 3 cele mai populare clinici din Iasi

In urma unui search de tipul silicoane Iasi pret, vei observa ca-ti vor fi afisate fel si fel de clinici de care n-ai auzit pana acum. Nestiind incotro sa te orientezi mai repede, probabil te vei confrunta cu impulsul initial de a renunta. In cel mai bun caz, vei lua la rand fiecare pagina pentru a putea gasi niste candidati ideali in care sa-ti pui increderea. Aceasta actiune va ocupa, totusi, ceva timp.

Pentru a-ti usura cautarea, articolul de fata ti-a pus la dispozitie cele mai bune clinici din Iasi, cat si o scurta prezentare a fiecaruia:

1. Clinica OminiClinic

Lucrand in spatiul privat, cu ultimele tehnologii si metode aparute pe piata chirurgiei estetice, aceasta clinica se situeaza la standarde internationale. Echipa este condusa de un singur doctor, ce se evidentiaza printr-o experienta vasta in domeniu. Sunt prezente toate autorizatiile de lucru necesare. Vor fi garantate servicii de cea mai buna calitate, conform standardelor europene actuale.

Pretul unui tratament de implant cu silicon poate porni de la 2950 euro si ajunge pana la 3450 euro. Pretul exact se va stabili in functie de metodele ce vor fi utilizate.

2. Clinica domnului doctor Andrei Lazar

Cu peste 15 de ani de experienta in chirurgie estetica, aceasta clinica va putea garanta rezultate pe masura asteptarilor. Ca dovada stau feedback-urile primite de la fosti clienti multumiti. Echipa a fosta atent selectata pentru a putea oferi atat rezultate de calitate, cat si o experienta placuta pe tot parcursul procesului. Tehnologia utilizata se incadreaza, cum este de asteptat, in normele pietei internationale actuale.

Pretul operatiei va fi stabilit, de comun acord, cu medicul chirurg in urma unei consultatii.

3. Clinica Avicena Profertis

In topul celor mai bune servicii se regaseste si aceasta clinica, ce contine profesionisti din foarte multe specializari medicale. In cazul tratamentelor de implant cu silicon, clientul va beneficia de cele mai bune rezultate. De asemenea, experienta traita pe parcursul intregului proces va fi una placuta, datorita personalului bine pregatit din punct de vedere psihologic.

Un pret poate pleca de la 2000 euro.

Care este suma medie pentru silicoane Iasi pret

In cazul in care te intrebi care este suma medie pentru silicoane Iasi pret, a fost acoperit si acest aspect. Conform pietei, pentru servicii de calitate, te poti astepta sa platesti in jur de 2000 de euro

Concluzie

Pentru categoria silicoane Iasi pret, exista 3 clinici ce pot oferi servicii de cea mai buna calitate