Meniu

Albire dinti Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru cei care isi doresc un zambet natural, frumos si stralucitor, o albire de dinti in Ploiesti poate fi cea mai buna solutie. Tratamentele moderne de acest gen se realizeaza cu aparate laser, care elibereaza ioni de peroxid de hidrogen ce ataca structura pigmentilor de pe suprafata dintilor, fara sa afecteze smaltul, obtinandu-se nuante cu pana la de 8 ori mai deschise decat cea initiala.

O alta varianta de albire dentara pusa la dispozitie in clinicile stomatologice din Ploiesti este cea prin gutiere, atat in cabinet cat si la domiciliu. In continuare poti descoperi la ce clinica sa te programezi pentru un astfel de tratament care te ajuta sa obtii un zambet impecabil dintr-o singura vizita la dentist.

Cat costa o albire de dinti in Ploiesti

Albirea dintilor, in Ploiesti, are un pret care variaza in functie de clinica. Poti vedea in tabelul de mai jos care sunt tarifele practicate de cele mai populare si apreciate clinici dentare din oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Albire dinti
Rating
Website
Vidadental
Clinica-Verificata
800-1.200 Ron
 • Pret Albire dinti 800-1.200 Ron
 • Cabinet modern si curat
 • Tratamente fara durere
 • Materiale de calitate superioara
 • Medici cu experienta
 • Aparatura si tehnologii de ultima ora
 • Albire dentara cu laser si prin gutiere
Dr. Dumitrescu
600-1.500 Ron
 • Pret Albire dinti 600-1.500 Ron
 • Tratamente personalizate
 • Radiologie digitala
 • Tratamente diverse de albire dentara
 • Aparatura si materiale de ultima generatie
 • Medic cu experienta si atent la detalii
Hollywood Smile
450-1.000 Ron
 • Pret Albire dinti 450-1.000 Ron
 • Echipa de medici instruiti la nivel international
 • Tratamente de albire dentara in cabinet si la domiciliu
 • Servicii de calitate superioara
 • Aparatura si materiale inovative
Dr. Bogdan Rizea
600-750 Ron
 • Pret Albire dinti 600-750 Ron
 • Tehnologie si aparatura de ultima generatie
 • Cabinet amenajat astfel incat sa asigure confortul
 • Tratamente de albire cu laser sau gutiere
 • Comunicare deschisa medic-pacient
 • Atmosfera placuta
InaDent
1.290 Ron
 • Pret Albire dinti 1.290 Ron
 • Aparatura performanta
 • Solutii si conditii de tratament la standarde europene
 • Tratamente de albire profesionala cu lampa Zoom
 • Personal primitor si amabil
 • Medici cu experienta
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici din Ploiesti care au in oferta de servicii albire dinti

Citeste in continuare informatii utile despre clinicile din Ploiesti unde poti face albire de dinti:

1. Vidadental

Vidadental este o clinica stomatologica din Ploiesti in care se ofera diverse servicii de specialitate, printre care si albirea dintilor. Confortul este primordial pentru cabinetele acestei clinici, iar el vine “mana in mana” cu calitatea superioara a tratamentelor si cu performanta aparaturii de ultima generatie. In plus, se utilizeaza materiale de la laboratoare certificate, iar echipa de medici este alcatuita din specialisti bine pregatiti si cu experienta, care sunt invatati la lucreze in echipa si sa asigure o atmosfera relaxata si productiva. Tratamentele de albirea dintilor se fac cu laser, dar si cu gutiere, la domiciliu.

Pretul pentru o albire cu laser este de 1.200 de lei, iar pentru o albire dentara cu gutiere, la domiciliu, tariful este de 800 de lei.

Potrivit recenziilor postate de pacienti in mediul online, nivelul de satisfactie este foarte ridicat. Oamenii spun ca locatia este usor accesibila si ca personalul este preocupat tot timpul de cum se simte pacientul. Cabinetul este considerat ca fiind modern, curat si bine dotat, iar atmosfera este una primitoare, in care se aude muzica relaxanta. De asemenea, mai sunt apreciate si tratamentele fara durere, comunicarea si pasiunea medicilor pentru ceea ce fac.

Vezi parerile pacientilor despre Vidadental
Vezi Pareri

2. Dr. Dan Mugur Dumitrescu

Cabinetul Dr. Dan Mugur Dumitrescu se remarca pe piata serviciilor stomatologice din Ploiesti prin tratamentele de calitate, inclusiv de albire dinti. Viziunea acestui cabinet este aceea ca fiecare pacient este unic si are nevoie de un tratament personalizat, creat dupa nevoile si preferintele sale. Serviciile acestui cabinet includ: radiologie digitala, protetica, implantologie, endodontie, ortodontie si estetica dentara. Tratamentele de albire dentara se fac cu gutiere, atat acasa, cat si in cabinet sau cu Biolase (laser). In plus, se fac si tratamente de albire dentara Philips Zoom.

Pretul pentru o albire dentara cu Biolase este de 1.200 de lei, iar pentru tratamentul de albire dentara la domiciliu, cu gutiere, se achita suma de 600 de lei. Un tratament de albire dentara Philips Zoom costa 1.500 de lei.

Multi oameni spun despre aceasta clinica faptul ca ofera servicii ireprosabile, prin aparatura de ultima generatie si medicii profesionisti. Pacientii mai spun ca inca de cum pasesc in clinica au sentimentul ca sunt pe maini bune si uita de teama de dentist. Dr. Dumitrescu primeste aprecieri pentru: implicare, atentia la detalii, seriozitate si profesionalism.

3. Hollywood Smile Center

Clinica Hollywood Smile Center din Ploiesti ofera servicii numeroase pentru sanatatea si frumusetea zambetului, printre care si tratamente de albire dentara. Printre specialitatile acoperite se numara: reabilitarea totala a zambetului, Fast & Fixed, aparate dentare, implant dentar, fatete si albire dentara. In ceea ce priveste albirea dintilor, tratamentele se executa cu un  laser performant, dar si prin gutiere, la domiciliu. Echipa clinicii este alcatuita din trei medici cu experienta, instruiti la nivel international: dr. Yazan Aq, dr. Saied Azam si dr. Marius Burdulea.

Pretul pentru o albire a dintilor cu laser este de 1.000 de lei. Pentru o gutiera de albire la domiciliu, tariful este de 450 de lei.

Ploiestenii apreciaza serviciile acestei clinici, pe care o noteaza cu 5 din 5 stele, pe internet. Ei spun ca echipa este foarte unita, profesionista si axata pe calitatea serviciilor. Unii spun chiar ca rezultatele tratamentelor de albire cu laser sunt foarte bune, deschizand cu mult nuanta dintilor. Sunt si alte servicii apreciate de clienti: implantul dentar fara durere, fatetele dentare de buna calitate sau aparatele dentare Invisalign.

4. Dr. Bogdan Rizea

In cabinetul stomatologic dr. Bogdan Rizea, din Ploiesti, tehnologia moderna si aparatura de ultima generatie, operata de medici bine pregatiti si la curent cu noile tendinte in medicina dentara reprezinta garantii ale unor tratamente de calitate, inclusiv de albire a dintilor. Cabinetul este situat intr-o zona centrala din Ploiesti, fiind amenajat pentru a asigura confortul pacientului, lipsind mirosul specific dintr-un cabinet stomatologic, iar sunetele aparatelor fiind acoperite de acordurile unei muzicii de relaxare. Tratamentele de albire ii ajuta pe clienti sa obtina o nuanta a dintilor cu pana la de 5-6 ori mai stralucitoare decat cea initiala.

Un tratament de albire dentara cu Opalescence 38-45% costa 600 de lei, iar tratamentul pentru acasa, cu gutiere, are un tarif de 750 de lei.

In review-uri, oamenii vorbesc despre experiente placute in acest cabinet: lucrari realizate cu atentie si profesionalism, o comunicare deschisa medic-pacient, o atmosfera placuta si care nu te duce cu gandul la o clinica de stomatologie. Medicii primesc aprecieri pentru blandetea, calmul si felul cum isi fac meseria.

5. Ina Dent

Clinica stomatologica Ina Dent este situata in Ploiesti si este dotata cu aparatura performanta, iar medicii sunt specializati in numeroase servicii: reabilitari orale, implanturi dentare, chirurgie dento-alveolara, protetica dentara, odontoterapie si estetica dentara. Unele echipamente de ultima generatie au fost achizitionate prin fonduri europene, astfel ca solutiile si conditiile de tratament sunt similare cu cele din clinicile renumite din tara si din strainatate. Pentru tratamentele de albire profesionala se folosesc solutii inovative, cum ar fi celebra ZOOM ®Advanced Power, care asigura cu pana la 8 nuante de albire intr-o singura sedinta.

Pretul pentru un tratament de albire cu lampa Zoom este de 1.290 de lei.

Unele persoane spun ca tratamentele de care au beneficiat aici au fost fara durere, remarcand profesionalismul si priceperea cadrelor medicale, precum si faptul ca se pune accent pe calitatea materialelor utilizate si a aparaturii. Personalul este catalogat ca fiind primitor si amabil. Sunt insa si persoane care au cateva nemultumiri: anularea sau nerespectarea unor programari, faptul ca unii medici nu stiu cum sa lucreze cu copiii sau ca unele tratamente nu au avut rezultatele dorite.

Concluziile noastre

Tratamentele de albire dinti, in Ploiesti, la clinicile renumite din acest oras, te ajuta sa te bucuri de un zambet stralucitor, fara efort. Fie ca alegi o sedinta de albire cu laser sau lampa Zoom, care este mai costisitoare, sau un tratament de albire pe baza de gutiere, in clinicile dentare din acest oras ai alternative pe gustul si bugetul tau.