Meniu

Albire dinti Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Fumatul, consumul regulat al unor alimente care pateaza dintii si o igiena orala precara pot duce la o nuanta a neplacuta a danturii si la pete inestetice, care pot fi indepartate printr-un tratament profesional de albire dinti. In Timisoara, poti beneficia de aceasta procedura la mai multe clinici stomatologice, unde se folosesc cele mai noi tehnologii pentru a asigura un rezultat pe masura asteptarilor si pentru a reduce disconfortul pacientului.

Albirea profesionala nu este dureroasa si poate fi solutia pentru recapatarea unui zambet impecabil, ce creste increderea in sine. Numeroase clinici dentare din orasul Timisoara pun la dispozitia pacientilor tratamente stomatologice moderne si eficiente, printre care si albirea dentara.

Unde poti merge pentru tratamentul de albire dinti in Timisoara?

Daca locuiesti in Timisoara si te intereseaza tratamentul de albire a dintilor, poti alege una dintre numeroasele clinici cu o reputatie foarte buna ce ofera si acest serviciu. O simpla cautare pe Google nu este suficienta atunci cand vrei sa beneficiezi de cea mai inalta calitate a actului medical. Din acest motiv, urmatorul tabel prezinta numele celor mai reputate clinici dentare si ofera cateva informatii care te vor ajuta sa iti faci rapid o parere despre serviciile lor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Albire dinti
Rating
Website
Programare Online
iSmile Dental
1 Clinica-Verificata
2.000 Ron
 • Pret Albire dinti 2.000 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici bine pregatiti si amabili
 • Curatenie si dotari moderne
 • Punctualitate
Eiffel Praxis
2 Clinica-Verificata
600 Ron
 • Pret Albire dinti 600 Ron
 • Cabinet modern
 • Servicii de calitate
 • Interior placut amenajat si primitor
 • Atmosfera relaxata in timpul tratamentelor
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medici profesionisti si amabili
 • Lucrari stomatologice la standarde inalte
Smile Clinic
3
620 Ron
 • Pretul pentru Albirea dintilor porneste de la 620 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Preturi accesibile
 • Profesionalism si atentie la detalii
 • Echipamente moderne
Dental Birsete
1.500 Ron
 • Pret Albire dinti 1.500 Ron
 • Seriozitate si amabilitate
 • Profesionalism si seriozitate
 • Servicii calitative
 • Curatenie si aparatura de ultima generatie
Dr. Leahu Dental
1.800 Ron
 • Pret Albire dinti 1.800 Ron
 • Servicii calitative
 • Seriozitate si amabilitate
 • Curatenie si aparatura de ultima generatie
 • Atmosfera placuta
Prismatic Dent
600 Ron
 • Pretul pentru Albirea dintilor porneste de la 600 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Cabinet curat si primitor
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica pentru albire dinti in Timisoara ?

Timisoara gazduieste numeroase clinici care se ridica la standarde inalte in privinta calitatii serviciilor, iar albirea dentara poate fi efectuata la oricare dintre acestea. Persoanele care se afla in cautarea unui cabinet dentar compatibil cu cerintele si bugetul lor, in vederea efectuarii unor tratamente pentru imbunatatirea esteticii zambetului, pot alege una dintre optiunile prezentate in clasamentul de mai jos:

1. iSmile Dental

Una dintre cele mai apreciate clinici dentare din Timisoara este iSmile Dental, unde se face si tratament de albire a dintilor. Succesul fiecarei proceduri este asigurat de medici profesionisti, care folosesc tehnici moderne si identifica tratamente pentru orice problema de ordin stomatologic.  Sunt acoperite mai multe ramuri ale medicinei dentare, astfel ca pacientii pot beneficia de servicii complexe.

Pretul pentru albirea externa este de 2.000 ron/arcada, iar albirea interna costa 200 lei/dinte.

Foarte multi pacienti si-au exprimat parerea in mediul online dupa ce au beneficiat de serviciile acestei clinici. Potrivit acestora, medicii sunt bine pregatiti, comunicativi, amabili si rabdatori. Punctualitatea este un alt aspect apreciat, la fel si dotarile moderne si curatenia din clinica. Tratamentele sunt nedureroase si multi pacienti noteaza faptul ca au trecut peste frica de dentist.

Vezi parerile pacientilor despre iSmile Dental
Vezi Pareri

2. Eiffel Praxis

Pentru albire dinti, Cabinetul stomatologic Eiffel Praxis din Timisoara dispune de aparatura moderna, pentru un proces eficient si sigur. Lampa accelerator de albire foloseste tehnologia laser pentru confortul si siguranta pacientului. Sistemul de Filtrare a Luminii, prin cele 6 leduri cu o putere totala de 6000mW/cm2, face ca echipamentul sa fie cel mai puternic din gama sa, iar rezultatele obtinute sa fie vizibile la numai 20 de minute de la procedura. Lampa opereaza la o temperatura mai scazuta decat dispozitivele din aceeasi categorie, determinand astfel o scadere a riscului de sensibilizare a dintilor. Eiffel Praxis este cabinetul cu peste 10 ani de experienta in stomatologie, servicii integrate, laborator propriu de tehnica dentara si personal profesionist dedicat. Pentru albire dentara te vei adresa aici dr. Cosmin Popescu, medic specialist implantolog, fondatorul cabinetului. 

Pentru albire profesionala cu laser vei achita suma de 600 de lei pentru o arcada.

Pacientii au numai cuvinte de lauda pentru serviciile calitate de care au beneficiat la Eiffel Praxis si recomanda cabinetul modern, placut amenajat si primitor, atmosfera relaxata din timpul tratamentelor, echipamentele de ultima generatie, profesionalismul si amabilitatea medicilor si lucrarile la standarde inalte realizate aici.

3. Smile Clinic

Albirea dentara este un tratament disponibil si la Smile Clinic, una dintre cele mai reputate clinici stomatologice din Timisoara. Aceasta a fost deschisa in anul 2005, iar in 2008 s-a inceput constructia unui nou sediu. Clinica are acum sase cabinete si dispune inclusiv de radiologie. Inca de la infiintare, isi respecta obiectivul de a imbina principiile clasice din medicina dentara cu noutatile tehnologice. Echipa este formata din medici specializati pe diferite ramuri ale stomatologiei.

Pretul pentru albirea dentara porneste de la 620 de lei si poate ajunge pana la 1200 de lei.

Numeroase persoane care au trecut pragul acestei clinici ii recomanda serviciile, despre care spun ca sunt de foarte inalta calitate. Personalul este atent la detalii si la nevoile pacientului, bine pregatit, dedicat meseriei si amabil. Preturile sunt accesibile, iar clinica dispune de echipament de ultima generatie;

4. Dental Birsete

Unul dintre cele mai bune cabinete stomatologice din Timisoara pe care le poti alege pentru albirea dintilor este Dental Birsete. In lista de servicii sunt incluse proceduri si tratamente complexe, din diverse ramuri ale stomatologiei. Cu o prezenta de peste 10 ani pe piata serviciilor stomatologice din acest oras, cabinetul are misiunea de a oferi tratamente complete, asigurate de catre o echipa interdisciplinara. Experienta personalului, sustinuta de tehnologiile actuale din domeniul medicinei dentare, garanteaza reusita tratamentelor.

La acest cabinet, tratamentul de albire dinti cu lampa costa 1.500 lei.

Cabinetul este foarte apreciat de pacienti, asa cum reiese din numeroasele pareri pozitive exprimate in spatiul virtual. Serviciile sunt impecabile, iar medicilor le sunt atribuite calitati ca profesionalismul, rabdarea, indemanarea si atentia. Procedurile sunt explicate in detaliu si atmosfera este una placuta. Promptitudinea este un alt avantaj, la fel si faptul ca in dotare exista aparatura moderna.

5. Dr. Leahu Dental

Pentru albirea dintilor si pentru orice alt tratament stomatologic, locuitorii din Timisoara pot alege Dr. Leahu Dental Clinics. Fondatorul celei mai extinse retele din domeniul stomatologiei din Romania este dr. Ionut Leahu, medic stomatolog cu experienta vasta in implantologie. Dupa absolvirea facultatii, acesta a studiat in Germania unde a urmat un program de master in implantologia dentara. De asemenea, este conectat in permanenta la noutatile din stomatologie prin participarea la cursuri si specializari. Clinicile sale sunt prezente in 13 orase din Romania.

Albirea profesionala costa 1.800 lei in cadrul acestei clinici.

Cei mai multi pacienti spun ca au beneficiat de servicii de calitate. Profesionalismul, seriozitatea, atentia si amabilitatea sunt cateva dintre trasaturile personalului din aceasta clinica. Alte avantaje sunt curatenia, aparatura de ultima generatie si nu in ultimul rand, comunicarea eficienta cu personalul de la receptie. Exista si cateva opinii mai putin pozitive, de la pacienti care spun ca unii medici nu dau dovada de profesionalism.

6. Prismatic Dent

Un cabinet stomatologic foarte bun din Timisoara, unde poti merge pentru albirea dintilor si pentru alte tratamente de estetica dentara, este Prismatic Dent. In cadrul sau profeseaza o echipa formata din medici cu experienta de peste 10 ani in domeniul stomatologiei, fiind reunite mai multe specialitati ale medicinei dentare.

Albirea dentara profesionala are tariful cuprins intre 600 si 1.500 lei.

Serviciile din acest cabinet sunt de inalta calitate si sunt prestate de o echipa formata din profesionisti, care sunt rabdatori, amabili si atenti. Programarile se respecta, cabinetul este foarte curat si primitor, iar preturile sunt avantajoase. Cu toate acestea, sunt si pacienti care spun ca tarifele sunt destul de mari.

Concluzii

Clinicile dentare din Timisoara sunt o alegere buna pentru tratamentul de albire a dintilor, iar optiunile sunt numeroase. Dupa consultarea topului prezentat anterior, iti va fi mai usor sa identifici o clinica moderna, care sa corepunda asteptarilor tale si sa practice tarife accesibile.

Fie ca e vorba despre o albire dentara profesionala sau interventii complexe, in Timisoara profeseaza multi stomatologi bine pregatiti in diferite ramuri ale medicinei dentare, astfel ca poti beneficia de solutii complexe si complete intr-una din cele mai reputate clinici.